romcia.p 02.06.08, 18:09 już niedługo startuje na mieście coraz więcej flag z pewnego piwa więc wypadałoby zarzucic tu odpowiedni wątek :) jak obstawiacie,wyjdziemy z grupy? mi jak zwykle serce woła: TAK, ale rozum mówi,że będzie bardzo ciężko Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nioma Re: OJRO 2008 02.06.08, 19:38 wyjdziemy, a jakze. to bedzie historyczny rok: po raz pierwszyw euro i po raz pierwszy dokopiemy niemcom!!!! jak sie nazywa maly niemiec? MIKROSZKOP! Juz soboe nakleilam kibicka nalepeczke na auto, a w piatek wywieszamy flage na balkon. Polska, bialo czerwoni, polska, bialo czerwoni..... Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: OJRO 2008 02.06.08, 20:32 a ja widuję coraz więcej samochodów z flagami łopocącymi:) sam wywieszę flagę piwną, ale jako że nie mam balkonu zrobię jak na MŚ ostatnich - podczepię pod veluxy i będzie se leżała na dachu:) niestety radość z Ojro psuje mi poprawka z ostatniego egzaminu na studiach o 8 rano w poniedziałek, parę godzin po meczu z mikroszkopami;) Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: OJRO 2008 02.06.08, 21:08 damy rade w morde jeża! powiedzcie mi lepiej czy ta flaga bedzie w tym tygu z jakąś gazetą czy musze browara kupić żeby ją mieć? Odpowiedz Link Zgłoś
ewaq Re: ku pokrzepieniu serc ;-) 02.06.08, 22:26 www.youtube.com/watch?v=NjTJRYMNuCM Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: OJRO 2008 02.06.08, 23:40 tez bede miec wywieszona polska flage, ale z piwem nic wspolnego ona nie ma. zostala z 2006roku i czasem ma okazje zawisnac z balkonu:-) za to niemieckie flagi to juz wisza tu i owdzie, jezdza z takimi choragiewkami w autach, z balkonow zwisa juz ich sporo, a mysle ze kazdego dnia bedzie przybywac, tureckich juz tez pare widzialam,pewnie sporo bedzie wloskich i chorwackich Odpowiedz Link Zgłoś
romcia.p Re: OJRO 2008 03.06.08, 12:20 widzieliście wczoraj u Majewskiego odpowiedź na niemiecką reklamę? szymon.plejada.pl/25,2048,1,odc14_-_seria_vi,1,wideo.html Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity z cyklu sobowtóry 03.06.08, 13:09 niezła zabawa niektórzy nawet podobni,może z czasem jak sie rozkręci bedzie więcej ludzi podobnych najwięcej jest Krzynówków póki co:) sport.onet.pl/156719,1264200,99520,21,0,0,1,fotoreportaz.html Odpowiedz Link Zgłoś
irmelin Re: z cyklu sobowtóry 03.06.08, 23:47 Sobowtóry booooskie;-)) Ja flagę już mam tą "piwną". Małą, samochodową mam jedną, podejrzawam, że dojdzie do rękoczynów...bo mąż chce na swoim autku i ja chcę na swoim...Mamy koszulki, czapki, szaliki...mojemu synkowi (4,5 roku) zakupiłam farbki do mazania twarzy...Jednym słowem dokupimy piwa, golonki, krakersy...i mogę świętować...Na meczu z Niemcami mam dom otwarty...tzn gości...jak ktoś chce dołączyć to zapraszam...Co do wyniku....będzie remis..musi być...tak obstawiam.Nie mogę się mylić...byłam na 3 miejscu w typowaniu, tu na forum, jak były MŚ...więc mam prawo wierzyć w przeczucia Nie rób niczego na siłę. -Kleobulos- Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: z cyklu sobowtóry 04.06.08, 08:51 irmelin> a z jakiego miasta jestes? bo ja bym sie chetnie dolaczyla - z piwem oczywiscie i golonka :) Odpowiedz Link Zgłoś
irmelin Re: z cyklu sobowtóry 04.06.08, 09:39 nioma ...no z Kielc...ale co to jest z Wawy 170 km...Dwa razy w miesiącu jestem u teściów w Wawie i wydaje mi się że coraz bliżej mi do stolicy... więc jakby co to zapraszam:-)))))A golonka będzie na bank.... Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: z cyklu sobowtóry 04.06.08, 10:15 o, ja caly zeszly tydzien w kielcah bylam na targach szkoda ze nie wiedzialam, to bym zajrzala do Ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
gregorz Re: OJRO 2008 04.06.08, 10:00 Dla chetnych pragnacych zmierzyc sie w wirtualnym swiecie pilkarzy grajacych na Euro stworzylem lige na: en.euro2008fantasy.uefa.com kod do ligi: 138162-24908 Odpowiedz Link Zgłoś
romcia.p Re: OJRO 2008 04.06.08, 11:15 a gdzie sie ten kod wpisuje i co tam trzeba robic?w sensie czy to bardzo czasochłonne jest? Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: OJRO 2008 04.06.08, 11:23 romcia.p napisała: > a gdzie sie ten kod wpisuje i co tam trzeba robic?w sensie czy to bardzo czasoc > hłonne jest? wpisujesz kod, pobierasz korki na portierni i gramy 2 razy 45 minut ty jestes z Irmelin na razie kontra ja i Grzechu;) Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: OJRO 2008 04.06.08, 12:09 mameluch napisał: > a ja to co? sędzia?:/ no ba, kartki masz kolorowe?;) nie no mysle ze to rodzaj piłkarzyków chyba robimy skład i rywalizujemy w sumie takie gry troche przeszkadzają w oglądaniu imprezy to tak jak z typerem, jak wiem ze postawiłem jakis wynik to juz mam wewn. spięcie podczas lukania no ale nic, gramy Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: OJRO 2008 04.06.08, 12:11 a właśnie, jakiś typer fajny się szykuje? kiedyś wygrałem w takim smycz Carlsberga;P Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: OJRO 2008 04.06.08, 12:14 mameluch napisał: > a właśnie, jakiś typer fajny się szykuje? kiedyś wygrałem w takim smycz Carlsbe > rga;P gazeta robiła podczas MŚ chyba mieli robić teraz też ale nie wiem w sumie Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: OJRO 2008 04.06.08, 12:19 gazeta jeśli już zrobi, to na pewno płatne;) Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: OJRO 2008 04.06.08, 12:22 mameluch napisał: > gazeta jeśli już zrobi, to na pewno płatne;) całkiem mozliwe bo to zdzieraki tamta edycja była za free ale piłkarzyki tez kiedy były za free Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: OJRO 2008 04.06.08, 12:23 kiedyś to się w Wygraj Ligę grało na kuponach wycinanych z gazety;D Odpowiedz Link Zgłoś
gregorz Re: OJRO 2008 04.06.08, 11:39 Trzeba sie zalogowac (strona jest po angielsku) czyli sign in. Pozniej cos tam sie wypelnia (podaj jakies swoje dane). Pozniej tylko wybrac team (chyba maks po 2 zawodnikow z jednego kraju) tak zeby sie w limicie zmiescic. No i czekac na mecze Euro2008 i patrzec jak nasi pilkarze graja. Odpowiedz Link Zgłoś
irmelin Re: OJRO 2008 04.06.08, 12:13 A po meczach będziemy się koszulkami wymieniać????? Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: OJRO 2008 04.06.08, 12:15 irmelin napisała: > A po meczach będziemy się koszulkami wymieniać????? jak dla mnie to możemy sie też wymieniać przed i w trakcie;) Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: OJRO 2008 04.06.08, 12:16 o, to sie ciekawie zapowiada bedzie fotorelacja? Odpowiedz Link Zgłoś
irmelin Re: OJRO 2008 04.06.08, 12:22 Ja się zgadzam na publikację fotek..Ale w trakcie meczu nie ma mowy o wymianie, bo mi się fryzura poczochra:-)))))))))))))) A tak poważnie to dlaczego Wyborcza nie zrobiła takiej zabawy w typowanie?? Ja stara hazardzistka, uwielbiam gry i zakłady...Nowłasnie jaki wynik obstawiacie??? proszę o typy Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: OJRO 2008 04.06.08, 12:29 irmelin napisała: > Ja się zgadzam na publikację fotek..Ale w trakcie meczu nie ma mowy > o wymianie, bo mi się fryzura poczochra:-)))))))))))))) > A tak poważnie to dlaczego Wyborcza nie zrobiła takiej zabawy w > typowanie?? Ja stara hazardzistka, uwielbiam gry i > zakłady...Nowłasnie jaki wynik obstawiacie??? proszę o typy mieli zrobić, trzeba zobaczyc czy jest albo dlaczego nie ma ewentualnie mówisz o wyniku Polska - Niemcy? typuje 2:2 ale kciukensy trzymam za zwycięstwo:) Odpowiedz Link Zgłoś
irmelin Re: OJRO 2008 04.06.08, 12:30 OOOOOOOOOOOOOOO to ja też na X tzn na remisik stawiam....normalnie jak zremisujemy to się uchlam w trupa, bo tak sobie obiecałam. Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity wygraj euro 2008 jest, typera chyba nie 04.06.08, 12:35 www.wygrajeuro2008.pl/regulamin.php zasady te same co w wygraj lige i lige mistrzów płatne ja odpuszczam tą zabawe skoro Grzechu nadał tą za free Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: wygraj euro 2008 jest, typera chyba nie 04.06.08, 12:37 Ja sie boje ze bedzie tak jak na ostatnich MŚ 1:0 dla nich ale calym sercem jestem za naszymi chłopakami i mam nadzieje na wynik 2:1 dla Polski Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: wygraj euro 2008 jest, typera chyba nie 04.06.08, 12:50 nioma napisała: > Ja sie boje ze bedzie tak jak na ostatnich MŚ 1:0 dla nich ale calym > sercem jestem za naszymi chłopakami i mam nadzieje na wynik 2:1 dla > Polski wyniku nie jestem pewien ale to czego jestem pewien to tego ze gra nie bedzie wygladała tak samo jak podczas meczu w 2006 - gdzie bronilismy się fakt że ambitnie ale z pełnymi gaciami i za poczwórną gardą a kibice mogli liczyc na palcach dwóch rąk nasze przekroczenia niemieckiej połowy , bronilismy bronilismy a wynik i tak sie zgadzał po stronie niemieckiej teraz jestem pewien ze zagramy bardziej otwarty (ale bez hurranonszalancji) futbol stworzymy sobie sytuacje i moze strzelimy cos z tego, pod Beenhakkerem to jest zupełnie inna ekipa bedzie dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: wygraj euro 2008 jest, typera chyba nie 04.06.08, 12:57 mam nadzieje... no strasznie, strasznie bym chciala zeby im sie udalo. Odpowiedz Link Zgłoś
romcialdinha Re: wygraj euro 2008 jest, typera chyba nie 04.06.08, 14:13 zalogowałam się teraz musze ustawic drużyne,ale to wymaga dłuższag zastanowienia i dalej nie wiem gdzie wpisac ten kod do ligi grega Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: wygraj euro 2008 jest, typera chyba nie 04.06.08, 14:14 ja to sie wieczorem syna zapytam - niech tlumaczy starej matce Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: wygraj euro 2008 jest, typera chyba nie 04.06.08, 14:17 wejdźcie w My Team, po prawej jest sekcja My Leagues, a w niej link Create leagues with your friends, a tam to już widać - okienko w części Join a private league. Odpowiedz Link Zgłoś
romcialdinha Re: wygraj euro 2008 jest, typera chyba nie 04.06.08, 14:29 no zesz kurde dodupna ta strona nic a nic sie nie moge w niej połapac gdzie u licha jest to My team? ja mam tylko My page i nie wiem nawet gdzie ustawic 11,bo nic takiego mi sie nie wyświetla :( beznadziejnie skonstruowali te strone te gazetowe były o wiele lepsze Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: wygraj euro 2008 jest, typera chyba nie 04.06.08, 14:43 romcialdinha napisała: > no zesz kurde dodupna ta strona > nic a nic sie nie moge w niej połapac > gdzie u licha jest to My team? > ja mam tylko My page i nie wiem nawet gdzie ustawic 11,bo nic takiego mi sie ni > e wyświetla :( > beznadziejnie skonstruowali te strone > te gazetowe były o wiele lepsze widze że Romcia przywdziałas nowe wdzianko, futbolowe apropos Mamelo chyba dobrze tłumaczy do mistrzostw dasz rade założyć;)) Odpowiedz Link Zgłoś
romcia.p Re: wygraj euro 2008 jest, typera chyba nie 04.06.08, 15:26 > widze że Romcia przywdziałas nowe wdzianko, futbolowe apropos > Mamelo chyba dobrze tłumaczy > do mistrzostw dasz rade założyć;)) to mój nick w tej grze i zapomniałam się przelogowac :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: wygraj euro 2008 jest, typera chyba nie 04.06.08, 14:57 My Team jest w części Fanzone, tuż pod tym banerem McD (gdzie są m.in. przyciski Home czy Statistics), pierwszy z lewej. Odpowiedz Link Zgłoś
romcia.p Re: wygraj euro 2008 jest, typera chyba nie 04.06.08, 15:36 nie wiem co ja robie źle :( pierwszy z lewej jest My Page a w całości tak (od lewej): My page Fan Foto Goal of the Day Statistics Video Quiz Venue Guide Predictor Fantasy Football Online Album Odpowiedz Link Zgłoś
gregorz Re: wygraj euro 2008 jest, typera chyba nie 04.06.08, 20:12 to klikasz fantasy football i ponizej powinnas miec jakby drugie menu i tam bedzie to o czym pisal mameluch. Odpowiedz Link Zgłoś
romcia.p Re: wygraj euro 2008 jest, typera chyba nie 04.06.08, 20:27 no właśnie nie ma wcześniej już to klikałam i nic :( wyskakuje mi to: en.fantasy.euro2008.uefa.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
romcia.p Re: wygraj euro 2008 jest, typera chyba nie 04.06.08, 20:34 o hezus,nareszcie obczaiłam o co chodzi po zalogowaniu trzeba sie jeszcze raz zarejestrowac i wyrazic zgode na przetwarzanie danych osobowych Odpowiedz Link Zgłoś
romcia.p Hymn Ojra 2008 05.06.08, 13:32 pl.youtube.com/watch?v=dJt5KXP0cZM osobiście uważam,że nasz jest sto razy lepszy: www.kozaczek.pl/plotka.php?id=9072 do boju,Polacy,do boju! Odpowiedz Link Zgłoś
romcia.p POL-GER wasze typy? 06.06.08, 19:42 ja chciałam obstawic 2:1,ale skoro tak typują Lis i Tusk to ja sie musze odróżnic stawiam na 1:0 Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: POL-GER wasze typy? 06.06.08, 19:50 romcia.p napisała: > ja chciałam obstawic 2:1,ale skoro tak typują Lis i Tusk to ja sie musze odróżn > ic > stawiam na 1:0 tak jak stawiałem - oficjalnie 2:2 ale licze na wiktorie:) Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: POL-GER wasze typy? 06.06.08, 20:41 0:0, ale to wariant optymistyczny:( choć nadzieja jakaś tam się tli oczywiście. Odpowiedz Link Zgłoś
romcia.p prognoza na jutro 07.06.08, 22:56 fakty.interia.pl/fakty_dnia/news/news/polska-wygrala-z-niemcami-10,1124069 Odpowiedz Link Zgłoś
gregorz Typowanie - Pridicator 11.06.08, 10:19 Dla tych co graja w fantasy football na stronach uefa.com tam zaraz obok fantasy football jest pridicator czyli typowanei wynikow troche podobne to golmani ale jednak troszke inne! Odpowiedz Link Zgłoś
gregorz Re: Typowanie - Pridicator 11.06.08, 10:21 Stworzylem lige dla chetnych do zmierzenia sie w pridicatorze Code to join this league: 65009-4751 Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity rzeźbimy we dwóch z tego co widzę:) 11.06.08, 21:44 ale całkiem fajny jest ten typerek angielski szkoda ze nie wystartowalismy od poczatku Odpowiedz Link Zgłoś