Dodaj do ulubionych

Rzeszów - miasto umarłe ....?

IP: *.TAMP.splitrock.net 03.08.01, 01:20
Nic sie nie dzieje... teatr dogorywa, filharmonia pusta.... wieczorami
przemykaja sie przestraszeni i (ostatnio) zmoczeni przechodnie. Co jest grane ?
Czyzby kryzys...? Acha, niech nie zmyli Was moj adres. Bylem posrod Was bardzo
niedawno przez miesiac.
Obserwuj wątek
    • Gość: Imadelko Re: Rzeszów - miasto umarłe ....? IP: *.city.net.pl 05.08.01, 12:00
      Przepraszam! A w kościele był? ;-)
      • Gość: tola Re: Rzeszów - miasto umarłe ....? IP: *.acn.waw.pl 05.08.01, 16:16
        A co ty z tym kościołem masz takie obsesje.
        • Gość: Vanin no chyba dlatego ze IP: 10.17.10.* / 195.117.242.* 06.08.01, 15:56
          w tym ciemnogrodzie nie ma nic innego. No prawie.
    • Gość: uberser Re: Rzeszów - miasto umarłe ....? IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 07.08.01, 11:12
      pusto bo klima pojechala na wakacje
    • Gość: ZYWY Re: Rzeszów - miasto umarłe ....? IP: *.dialup.optusnet.com.au 09.08.01, 19:12
      Gość portalu: Zet. napisał(a):

> Nic sie nie dzieje... teatr dogorywa, filharmonia pusta.... wieczorami
      > przemykaja sie przestraszeni i (ostatnio) zmoczeni przechodnie. Co jest grane ?
      > Czyzby kryzys...? Acha, niech nie zmyli Was moj adres. Bylem posrod Was bardzo
      > niedawno przez miesiac.
      SZKODA ,ZE MYSLISZ"BBIDO"PRZEZ DWA "B"KATEGORIAMI L.GLENA.MILLERA...
      OTOZ LESIU TO TAK JAK SWIERCZEWSKI: "CZLOWIEK KTORY SIE KURWOM NIE KLANIAL",JUZ
      NIEDLUGO ZAWITA NAJLEPSZA ROZRYWKA DO FILHARMONI:AKADEMIE Z UDZIALEM
      AKTYWU,KONCERTY MUZYKI SMUTNEJ(KIEDYS BYLY PRZYMUSOWE),POCHODY I
      ODCHODY,MANIFESTACJE EMERYTOWANYCH ESBEKOW I UBEKOW (DUZO ICH W RZESZOWIE),DZIWIE
      SIE ZE TE OSTATNIE TRAGICZNE GROMY NIE WALILY W TA STOLICE(ZARAZ PO KIELCACH I
      LUBLINIE)ESBOWCOW I UBOWCOW NIE DAJACYCH SIE OSADZIC,PRZECIESZ DWADZIESCIA DWA
      LATA TEMU W RZESZOWIE BYLO DUZO POWTARZAJACYCH SIE CZESTO FILMOW W TYCH DWOCH
      JEDYNYCH GIERKOWSKICH CENZUROWANYCH,KRZYWOTLUMACZONYCH ZACHODNICH FILMOW KINACH.
      JAMESA BONDA OGLADALI TYLKO RZESZOWSCY S.B-ECY ABY PODSZLIFOWAC UMIEJETNOSCI
      ZAWODOWE. GRATULUJE WAM LESZKA-LECHA-WEDLUG OPOWIADANIA KOMUNISTYCZNEJ
      (PRZEPRASZAM -"SOCJALISTYCZNEJ") POWIESCI
      O :"BANDZIORZE,JEBAKU,KABLARZU,PIONKU,SPADKOBIERCY I TAK MILYM PSEUDOCZLONKU

• Gość: frais Re: Rzeszów - miasto umarłe ....? IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 09.08.01, 22:54
        Żywy ale czy zdrowy? Czy można na tym forum z kimś porozmawiać????
        • Gość: crimen Re: Rzeszów - miasto umarłe ....? IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 09.08.01, 23:12
          Oczywiście.Z dziewczynami zawsze i o wszystkim:))))
          • Gość: frais Re: Rzeszów - miasto umarłe ....? IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 11.08.01, 01:17
            Gość portalu: crimen napisał(a):

> Oczywiście.Z dziewczynami zawsze i o wszystkim:))))

A z mężczyznami to nie zawsze i nie o wszystkim? ;)))
            Odrobinę poprawności politycznej Crimen :)))

• Gość: crimen Re: Rzeszów - miasto umarłe ....? IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 11.08.01, 12:03
              Nie masz racji.Testosteron robi swoje i dzięki niemu z facetami można się tylko
              spierać.Do rozmów potrzebna jest dziewczyna.Pozdrawiam.
              • Gość: frais Re: Rzeszów - miasto umarłe ....? IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 11.08.01, 16:21
                Gość portalu: crimen napisał(a):

> Nie masz racji.Testosteron robi swoje i dzięki niemu z facetami można się tylko
                >
                > spierać.Do rozmów potrzebna jest dziewczyna.Pozdrawiam.
                W dzisiejszych czasach kobiety mają coraz więcej cech męskich( do tego stopnia,
                że ich organizmy zaczynają produkować za dużo męskich hormonów). A kobiety mające
                PMS(zespół napięcia przedmiesiączkowego) to już 100% agresji i jadu, który
                przenika nawet przez ekran:))) Zajrzyj na forum ogólnopolskie. Znajdziesz tam
                wściekłe krzyki dziewczyn, w stylu:"Jestem taka agresywna, bo to dowodzi mojej
                inteligencji".
                A tak na serio fajnie jest pogadać z kimś inteligentnym i z poczuciem humoru
                (nieważne kobieta czy mężczyzna).Pozdrawiam:)))

• Gość: crimen Re: Rzeszów - miasto umarłe ....? IP: 10.1.2.* / *.dnet.pl 11.08.01, 19:46
                  Na forum ogólnopolskim udzielam się również.Agresja kobiet w niczym mi nie
                  przeszkadza.Wręcz przeciwnie, bawi mnie i zachęca do dyskusji.Inteligentne
                  damskie riposty na forum budzą mój niekłamany podziw.W gronie agresywnych
                  kłócących się samców kobieta zawsze łagodzi obyczaje.Pozdrawiam:))
    • Gość: Groszek Re: Rzeszów - miasto umarłe ....? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.08.01, 23:51
      ja tam ostatnio nie narzekam przyjechalem do rzeszowa z wawy i pierwsze co zrobilem to poszedlem
      pod parasole a poznie na dicho (z ktorego zreszta malo pamietam) pozatym przeszedlem cale miasto
      i jak zwykle przyjemnie bezpiecznie i najlepiej Rzeszów RULES :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka