Gość: paweł IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.08, 22:15 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
res-power Re: jakie są najlepsze złote przeboje? 02.08.08, 22:21 Jak słyszę złote przeboje to mam odruch wymioty, ile można słuchac tego samego. Jest tyle fajnej muzyki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Felicjan Dulski Re: jakie są najlepsze złote przeboje? IP: *.19.165.33.osk.enformatic.pl 03.08.08, 10:07 obrączki z białego złota są przebojem tego sezonu :) A także zaręczynowe pierścionki wciąż! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smalltownboy Re: jakie są najlepsze złote przeboje? IP: *.interblock.pl 03.08.08, 12:43 Można to odwrócić i napisać, ileż można słuchać współczesnych wyjców w piosenkach dla zbuntowanych i zakochanych nastolatek pt. "przepraszam, że żyję". Przykładów nie będę podawał, kto słucha, ten zna obecny nurt w muzyce współczesnej, lansowanej przez stacje radiowe. Zdecydowanie wolę, nawet wielokrotnie powtórzone stare piosenki, niż współczesne pseudo gwaizdki, od słuchania których można wylądować na oddziale psychiatrycznym, z depresją. Odpowiedz Link Zgłoś
res-power Re: jakie są najlepsze złote przeboje? 03.08.08, 20:32 Nie o taką muzykę mi chodziło, w ogóle nie o polską. Niestety nie ma w Polsce dobrych, niezależnych rozgłośni. W większości grają sam kicz. Trochę da się słuchac Planety FM (d.Radiostacja) , niektóre audycje w Centrum, szczególnie w nocy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: proboszcz Re: jakie są najlepsze złote przeboje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.08, 09:19 Mimo wszystko wolę nowe kawałki zespołów takich jak przykładowo: Happysad, Hey, Strachy na lachy, twórczość Kazika Staszewskiego niż powtarzane do znudzenia kawałki takie jak: biała armia, konik na biegunach, na falochronie, baśka. Może właśnie dlatego, że nie są puszczane po 3 czy 5 razy dziennie. I właśnie chyba dlatego nie słucham klasycznego radia. No, może tylko czasem podczas dłuższej podróży posłucham wiadomości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Au HOG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.08, 13:46 www.youtube.com/watch?v=ietibCMZdB0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Res Re: Piękny utwór jeden z wielu... IP: *.res.pl 12.08.08, 08:27 Każdy niech słucha czego chce.Ja przy takich piosenkach dostaję skrzydeł i przypominam sobie te "Cudowne lata" i chociaż jestem z pokolenia 40 + to słuchajac tego spadam o jakieś 15 lat przynajmniej na duszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atg STH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.08, 15:27 www.youtube.com/watch?v=q-VPp-6E01o Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MY MLH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.08, 16:55 panthera25.wrzuta.pl/audio/ijMspbl6md/the_rolling_stones_12_mother_s_little_helper Odpowiedz Link Zgłoś