Dodaj do ulubionych

KIM JEST SER???

21.10.03, 23:26
Facet podpisujący się jako "ser" zaproponował mi wspólne oglądanie filmów z
gatunku tzw. "moralnego niepokoju", wąchanie skarpetek po całodniowym użyciu
oraz bąków i mówienie sobie sprośności, mających jakoby spowodować fizyczne
rozlużnienie organizmu i odprężenie duchowe. Nie chcę takich znajomości i
odmówiłem. Poza tym on jest podobno kimś ważnym w Dębicy!
Obserwuj wątek
    • mimoza_rym Re: KIM JEST SER??? 22.10.03, 15:41
      Na pewno jakimś świntuchem, który robi pod kołdrą takie coś
    • Gość: maniek Re: KIM JEST SER??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.03, 14:45
      podejrzewam, że to jakiś zboczek! cześć!
      • Gość: ser Re: KIM JEST SER??? IP: 81.15.189.* 24.10.03, 16:57
        Teraz Maniek i Mimoza-rym. To może następne będą Vaddas i testosteron. Nie
        żałuj sobie.Taka kulturalna osoba i takie numery. wstyd. Napisz jakiś porządny
        scenariusz.
        • Gość: ser Re: KIM JEST SER??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.03, 13:32
          ja też jestem ser i też twierdzę, że to skandal i że trzeba napisać jakiś
          scenariusz,i być kulturalnym Vaddasem i testosteronem i słodkim grubciem
          • Gość: ser Re: KIM JEST SER??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.03, 13:44
            ser jest tłuszczem w 40% s.m. a także białkiem i wapniem. oto prawdziwa natura
            sera.
          • Gość: ser nie podszywaj się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.03, 13:48
            Ser serowi nierówny. Kto może wiedzić, czyś twaróg czy topiony? Poza tym - ser
            przede wszystkim składa się z zapachu.
            • Gość: ser Żegnaj IP: 81.15.189.* 25.10.03, 14:51
              Jednak jesteś naprawdę chory, powiem ci Lindą " nie chce mi sie z tobą gadać".
              • Gość: SER Re: Żegnaj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.03, 19:29
                SER WYWOŁUJE WIELE ZABAWNYCH SKOJARZEŃ
                • Gość: serek Re: Żegnaj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.03, 13:19
                  Ale mi strata, że ser nie chce gadać do sera. A cytaty z Lindy Evangelisty są
                  co najmniej niestosowne, jeśli jest się tylko tłustym serem typu rokpol. I to
                  ty jesteś chory na manię wielkości, prezentując mierny poziom intelektualny i
                  tzw. ogólnoludzki. Nie masz poczucia humoru, lubisz tylko swój spasiony brzuch
                  i puszkę taniego browarka wieczorem. Udajesz znawcę w różnych dziedzinach, ale
                  koledzy bili cię przez cały okres twojej mało efektywnej edukacji. Podlizujesz
                  się lepszym od siebie nie rezygnując z intryg w nich wymierzonych. Do tego
                  nosisz tanie, brzydkie półbutki i spodnie, w których widać, że masz tyłek
                  szerszy niż ramiona, jak mówi ludowy poeta i to wcale nie Linda...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka