Gość: malkontentka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.08, 23:23 czy ktoś z forumowiczów mógłby polecic mi dobrą meksykańska restaurację w Rzeszowie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kontent Re: gdzie jest w Rzeszowie meksykańska restauracj IP: 79.97.234.* 17.11.08, 00:49 W Meksyku jest jedna, zajebista. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obieżyświat Re: gdzie jest w Rzeszowie meksykańska restauracj IP: *.ostnet.pl 17.11.08, 07:24 Potwierdzam. Byłem, widziałem, zjadłem .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: gdzie jest w Rzeszowie meksykańska restauracj IP: 195.93.223.* 30.12.08, 07:49 Jest jedna w Rzeszowie, El Gringo na rynku, ale jest nieczynna, w remoncie lub likwidacji. To brzmi absurdanie ale była to chyba jedyna restauracje meksykańska w Pokarpackim, i zaściankowe dowcipy wysyłające do Meksyku są w tym konteście mało śmieszne, kto nie próbował tej kuchni to nie wie w czym rzecz - jest znakomita ! W Krakowie jest kilka meksykańskich i zwykle oblężone. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frida Re: gdzie jest w Rzeszowie meksykańska restauracj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.09, 18:34 zapraszam wszystkich zwolenników kuchni meksykańskiej do nowo otwartej restauracji "Frida", na ulicy Zygmuntowskiej 9a, pyszne jedzonko i bardzo mila atmosfera:) Odpowiedz Link Zgłoś
meg83 Re: gdzie jest w Rzeszowie meksykańska restauracj 16.03.09, 07:59 link do tej fridy fridarestauracja.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś