Dodaj do ulubionych

Lokal tylko dla pań

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.04, 21:52
Brawo!
Kiedys mieszkajac w malenkim miasteczku ( przepraszam, ale mam klopot z
polskimi literami - jutro to musze naprawic) tez proponowalam cos takiego
zrobic. Wczeniej jednak wyjechalam do pracy w duzym miescie i juz nie
ciagnelam tej sprawy.
Mam nadzieje, ze gdy bede w Czestochowie to uzyskam mozliwosc pobytu w tej
kawiarence.
Jeszcze raz gratulacje!
Maria
Obserwuj wątek
    • Gość: mateusz Re: Lokal tylko dla pań IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.04, 22:04
      jak dla mnie to niech sie wlascicielki rządzą ale nie ma w takim razie knajpy
      tylko dla Panów....
      • Gość: Seba Re: Lokal tylko dla pań IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.04, 12:34
        przebiore sie za kobiete i wejde do środka. Ciekawe jak długo tam zabawie zanim
        sie szanowne panie zorientują :P
      • Gość: kamsi Re: Lokal tylko dla pań IP: *.stacje.agora.pl 12.10.04, 17:02
        Mam wrażenie,że co druga knajpa (zwłaszcza tzw.mordownie - co prawda nie
        posądzam Cię,że tam bywasz,lecz fakt jest faktem) jest w zasadzie przeznaczona
        tylko lub choćby głównie dla panów:)Pozdrawiam:)
    • Gość: jerry zakładam lokal tylko dla mężczyzn, IP: *.pl / 213.199.204.* 30.09.04, 22:48
      ciekaw kiedy zostanę pozwany o dyskryminację płciową.
      Pozdro
      • Gość: gosc Re: lokal tylko dla mężczyzn, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.04, 13:00
        rownouprawnienie to ta pani ma gdzies ,ale nie wpuscic takiej gdzies to wroci z
        palami ...
    • Gość: Daniel Re: Lokal tylko dla pań IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.04, 00:14
      Zwolennikiem czasow kamienia lupanego to absolutnie nie jestem ale dobrze ze
      mezczyzni kieruja sie jako tako "zwierzecym" instynktem bo tych kobietek w
      ogole nie byloby na swiecie.. a tak to moga "wszystko, czego pragną w wolnej
      chwili wytchnienia".. tylko ciekawy jestem kto tym paniom "które lubią od czasu
      do czasu iść do kawiarni, zamówić drinka i nie być zaczepianymi" ugasi w razie
      potrzeby pozar.. i beda chlopcy dzwonic do drzwi bo gdzie tam beda mieli karte
      magnetyczna..no chyba ze pozycza od zon ktore "nie chca byc zaczepiane"..hmmm a
      moze tych pan to juz nikt nie ma ochoty zaczepiac i tak sie z tym obyly ze
      postanowily miec swoj wlasny zaciszny kat..
      • Gość: Elżbieta Re: Lokal tylko dla pań IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.04, 07:04
        Jestem przekonana,że to doskonały pomysł.
        I w najbliższym czasie z całą grupą koleżanek zamierzamy go odwiedzić.
        Oczywiście podzielę sie wrażeniami.
        Bardzo proszę o podanie dokładnego adresu.
      • Gość: zardzewiala Re: Lokal tylko dla pań IP: *.bis.czestochowa.pl 01.10.04, 08:23
        Genialnie! Odwiedziłam juz prawie wszystkie najlepsze puby w Częstochowie
        niewątpliwie takowymi są Paradoks jestem stała bywalczynia tego miejsca, Kongo
        świetny klimat, Sofa, Piwnica, Zebrano, Pod Grusza, Oslo,Dekadencja . No A tu
        nagle Babie Lato świetny pomysł, fajnie ze ktos o tym pomyślałm. Zawsze styrane
        po zakupach kobitki moga wejść tam na kawę, jednak wkurzyło mnie to że napisano
        ze nie chcą być zaczepiane prosze nie róbcie z facetów potworów! a tak wogole
        to pomysl zajebisty wpadne napewno! pozdrawiam jak Kobiety tak i naszych
        Mężczyzn!
      • Gość: marta Re: Lokal tylko dla pań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.04, 23:21
        Daniel wiesz dlaczego "Bóg stworzył kobietę bo gdy stworzył mężczyznę i
        zobaczył co stworzył to się załmał dlatego kobieta jest doskonałością", bez
        obrazy ale kobiety w tym mieście mają prawo na pogaduchy bez facetów a z tym
        nie wpuszczaniem mężczyzn to bez przesady ostatnio mój mąż wszedł bez problemów
        chociaż uważam że należą nam się takie lokale nie zawsze mamy ochotę na
        towarzystwo facetów. Lokal zrobiony jest doskonale obsługa świetna i fajny
        klimat napewno tam będę chodziłą z kolżankami, a jeżeli facetom to się nie
        podoba PANOWIE stwórzcie własne kluby, my mamy dość rozrzuconych skarpetek i
        waszych narzekań a w końcu to my rodzimy i wychowujemy dzieci a do tego
        prowadzimy dom więc basta od nas. Lokal jest na ulicu Kilińskiego 11 i naprawdę
        jest super.
    • willemeijn A moze tak filie w Warszawie? 01.10.04, 09:20
      ...tu tez by sie przydalo troche kobiecej kultury. Niestety w tym miescie
      kawiarnie sa wypelnione znudzonymi lafiryndkami o nieokreslonym poziomie IQ,
      ktore traktuja kazda inna kobiete w lokalu jako potencjalna rywalke.
      • Gość: marta Re: A moze tak filie w Warszawie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.04, 17:53
        Panowie żądacie od kobiet kultury a czy wy ją macie w stosunku do kobiet????
    • Gość: Albercik i Max Re: Lokal tylko dla pań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.04, 09:36
      Wczoraj oglądałem poraz setny Seksmisje.Proponuję aby ten film był obowiązkowo
      oglądany co 2 godziny.A warunkiem zostania członkinią Babiego Lata( Liga broni
      Liga radzi Liga nigdy cię nie zdradzi)było znanie przynajmniej kilku dialogów z
      teog Filmu.
      Serio pomysł ciekawy.To znak że część społeczeństwa chce się odzielić i
      skutecznie to robi.pytanie dlaczego? Na pewno nie w pogoni za chwilą
      wytchnienia.były Kluby dla mężczyzn i są do dziś. Pochwalam i jestem za.Zawsze
      można swoje sprawy( kochanek ) załatwić w swoim nikomu nie znanym gronie.(Harra
      Poterka scenariusz się sam napisze)
      Jeszcze raz się cieszę .
      Kiedy poświęcenie lokalu?
      A kto będzie święcił?
      • Gość: Corka Re: Lokal tylko dla pań IP: *.prenet.pl 01.10.04, 15:57
        No tak hahaha bez swiecen ani rusz.
        Tylko to chyba zakonnica?

aLE WYDAJE MI SIE SZKODA KASY!!!

Wiadomo, ze gdzie diabeł nie moze tam babe posle.
        Po co nam swiecenia?

Jak poswiecą ...ja tam nie chodze!!!

Jak ma byC BABSKIE TO OD POCZATKU DO konca!!!!
    • Gość: ratko Re: Lokal tylko dla pań IP: *.inds.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.04, 18:15
      w niemczech tez widzialem takie lokale.i nie tylko jakies lesbijskie tancbudy,ale normalne 'lokale rozrywkowe' dla 'normalnych':) kobiet.. to chyba cos normalnego przeciez..
    • Gość: gaga Re: Lokal tylko dla pań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.04, 18:41
      pochwalam , lesbijka nie jestem ,a atrakcyjna hetero i zamężna .
      Z kolezanka nie mam gdzie iśc na kawę
      Bo albo piwo albo za młodzi albo mysla ze na podryw przyszłam .ech.
      • Gość: konrad Re: Lokal tylko dla pań IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 03.10.04, 19:20
        To nie wiem gdzie ty szukalas miejsca na to posiedzenie.
    • Gość: msp Re: Lokal tylko dla pań IP: *.zim.pcz.czest.pl 01.10.04, 21:11
      A ja uważam że to świetny pomysł. Też nie miałam gdzie pójść z koleżankami na
      pogaduchy taki prawdziwie babskie. Więc sądzę że to strzał w 10. A wszystkim
      panom którzy tak negatywnie reagują na ciekawe pomysły to radzę nie pokazywać
      publicznie swojej zazdrości, że my mamy a wy nie. Do odważnych świat należy i
      zawsze można to wykorzystać, co polecam. Raz jeszcze gratuluję Paniom
      założycielkom pomysłu i życzę wytrwałości i powodzenia:)))
      • Gość: zardzewiala Re: Lokal tylko dla pań IP: *.bis.czestochowa.pl 01.10.04, 21:54
        ja tam wpadne napewno
    • Gość: Roman_W Re: Lokal tylko dla pań IP: *.21.pl / 213.199.204.* 01.10.04, 22:25
      Osobiście lokal taki mnie nie przeszkadza. Tak samo nie będzie mi przeszkadzał
      taki do którego będzie się wchodziło np. na czworakach, tyłem,nago lub na
      rękach. Ciekawi mnie tylko ekonomiczny aspekt tego przedsięwzięcia.
      • Gość: feministka Re: Lokal tylko dla pań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.04, 17:00
        Panowie macie kompleksy to wasza sprawa ODPIEPRZCIE SIE OD KOBIET zachowujecie
        się gorzej niż Arabowie bo oni już dawno wpadli na pomysł podziału lokali dla
        mężczyzn i kobiet i tam to nikogo niedziwi, czemu się czepiacie normalnych
        kobiet tylko dlatego że mają coś swojego bez waszego udziału WARA wam do
        decuzji kobiet. PANOWIE JESTEŚCIE BEZNADZIEJNYM GATUNKIEM I NIE DZIWIĘ SIĘ ŻE
        NAUKA PODAJE NA WYMARCIU!.
    • Gość: Roman_W Re: Lokal tylko dla pań IP: *.21.pl / 213.199.204.* 07.10.04, 20:09
      Ha!Prawdziwa feministka; dużo,GŁOŚNO i bez sensu.
    • Gość: creator Re: Lokal tylko dla pań IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.04, 09:35
      niech sie pierdola jebane dziwki!!!
      • Gość: kobieta Re: Lokal tylko dla pań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.04, 17:58
        jasne tylko to potraficie obrażać innych nie chciałabym być waszą żona a to
        świadczy o waszym stosunku do matki i żony oraz córki, panowie trochę kultury,
        jeżeli nie macie nic inteligentnego do powiedzenia to nie zanieczyszczajcie
        forum lepiej milczcie "o tempora o mores".
        • Gość: xx Re: Lokal tylko dla pań IP: *.icis.pcz.pl 10.10.04, 19:27
          Wstyd mi za takich "pseudo-mezczyzn" - tyle tylko moge powiedziec.

Pozdrawiam wszystkie kobiety - sa takie piekne :))

• Gość: creator jebac feministki!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.04, 09:39
      niech ssa fiuty wszystkie feministki i inne tego typu proce!!!
      • Gość: bogna Re: jebac feministki!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.04, 18:00
        creator z ciebie to ereotoman mażyciel z czymś takim to na ryby a nie do
        kobiety zboczńcu, Ha! HA!
    • collon Re: Lokal tylko dla pań 11.10.04, 09:21
      ale o co chodzi?Lokal dla pan? Pomysl jak kazdy inny, ale dlaczego tyle zlosci?
      Drogie panie -pokroju feministki- slowa ktore wypisujecie sa zalosne.Oskarza
      sie facetow o szowinizm, a prawda jest taka, ze najwiekszymi szowinistkami sa
      kobiety. Moje wszyskie kolezanki twierdza, ze wola spedzac czas z facetami a
      anie z kobietami. Pewnie nie tylko moje.
      pozdrawiam wszystkie panie i panow
      • Gość: Kacper Re: Lokal tylko dla pań IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.04, 16:40
        Panowie nie dziwcie się że kobiety się złoszczą, mają do tego prawo w Warszawie
        działają kulby biznesowe do których kobiety też nie mają wejścia wzorowane na
        klubach Londyńskich. Gdzie kobiety nie wchodzą i to jest normalne i dziła w
        obie strony. Dlaczego w Częstochowie taka prymitywna nagonka ze strony facetów
        Hej może macie kompleksy, przeczytałem to forum i jestem zdziwiony bo jatkę
        zaczeli panowie -i tu pragnę przypomnieć dżentelmenom, Panowie kobieta też
        człowiek i ma swoje prawa nie bądźcie "chamami".
    • Gość: JA Re: Lokal tylko dla pań IP: *.pcz.czest.pl / *.pcz.pl 13.10.04, 00:32
      A GDZIE TEN LOKAL...Z CHECIA SIE WYBIORE..:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka