Gość: Ktoś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.08, 09:58 Poszukuję ludzi którzy wczoraj (01.12.08) w godzinach nocnych (po 22.00) robili zakupy w Tesco na Powstańców Warszawy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ktoś Re: Tesco- godziny nocne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.08, 10:01 Wczoraj doszło tam do kradzieży, poszukuję świadków. Może ktoś coś widział ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktoś Re: Tesco- godziny nocne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.08, 10:56 Ponawiam prośbę.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mar Re: Tesco- godziny nocne IP: *.wist.com.pl 02.12.08, 19:44 Po pierwsze napisz konkretnie co,kiedy i gdzie skradziono to może ktoś kojarzy.Po drugie na pewno jest tam jakiś monitoring,jak jest draka pod sklepem zaraz pełno security więc może coś jest nagrane.Po trzecie od czego jest policja?No chyba że postanowiłeś prowadzic prywatne sledztwo.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktoś Re: Tesco- godziny nocne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.08, 09:03 Około godz. 2.00 nad ranem. Wiem to z nagrania na kamerze. No właśnie podobno reagują jak coś zobaczą ?....Policja została wezwana przez nas rano...., bo ochrona była ale nic nie widziała..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konkrety Re: Tesco- godziny nocne IP: *.rzeszow.mm.pl 06.12.08, 19:00 człowieku wydukaj wkońcu o co ci konkretnie chodzi. Jacy wy? napisz czego szukasz a jak nie to nie baw sie w prywatnego d. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktoś Re: Tesco- godziny nocne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.09, 16:27 a DLACZEGOI NIE MAM SIĘ BAWIĆ W PRYWATNEGO DETEKTYWA, skoro policja ręce umywa, ochrona nic nie widzi.... Kto mi zwróci kasę za skradziony towar człowieku ? Może Ty ? Odpowiedz Link Zgłoś