Gość: mrowka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 20:14 wprowadzenie gola do pierwszej ligi to nie wyczyn!!! wyrzucenie 5 zawodniczek za jednym zamachem to juz m0ozna nazwac wyczynem!!! gratulacje dla W.S. za postep techniczny w........... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: :-( Re: Seifryd Włodzimierz IP: *.ids.czest.pl 16.02.05, 09:53 moze wyrzucenie pieciu zawodniczek to pretekst by spaść do drugiej ligi gdzie latwiej sie wzbogacic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karaluch [...] IP: *.ids.czest.pl 16.02.05, 09:56 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slonko Re: Seifryd Włodzimierz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.05, 17:10 ja to bym radzil panu Seifrydowi kandydowac na Prezydenta:D Lepper moze to czemu nie pan w sumie macie takie same poglady no i jak bracia Kaczynscy z PiS ciekawe ile jeszcze wasza wladza sie utrzyma<hahaha> pewnie razem chodzicie na piwo i wymyslacie jak pograzyc czlowieka i przy tym zarobic:D:D:D:D:P pozd dla lasek z Gola:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karaluch Re: Seifryd Włodzimierz IP: *.21.pl / 212.87.240.* 19.02.05, 09:02 Balcerowicz musi odejść!!!!!! może i...............................he he :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joker Re: Seifryd Włodzimierz IP: *.21.pl / 212.87.240.* 18.02.05, 15:02 pozdro dla lasek z Gola!!!!! gratulacje 2 miejsca w Zielonce:) szkoda że to nie było do końca wygrane:) po co było się układać z "Unią" Opole na remis?? i tak nie udalo im się zająć 3 miejsca bo "Praga" Warszawa była lepsza:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czlowieczek Re: Seifryd Włodzimierz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.05, 22:04 po tym tekscie praga warszawa byla lepsza sadze ze ktos to pisal z warszawy!!!:. nio ale coz moge cie mylic:D mozesz napisac cos wiecej o tym ukladaniu sie z Opolem:. bo jestem bardzo ciekawy tego o co w ytm chodzi?? wiec jesli mozesz mi joker odpisac cio to za machloiki tam byly bede bardzo wdzieczny:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joker Re: Seifryd Włodzimierz IP: *.21.pl / 212.87.240.* 19.02.05, 09:01 W Zielonce Częstochowa mogła zająć 2 miejsce pod warunkiem że przynajmniej zremisuje z Opolem!! Opole miało silną ekipę więc byłoby z tym trudno:( poszli na układ zakładając że Warszawa przegra z Koninem. remis dawał 2 miejsce Częstochowie a 3 Opolu( ale Warszawa musiała przegrać) mecz się zakończył remisem!!!! jednak niespodziewnie Warzszawa wygrała z Mistrzem!!!!!!!!!!! i zajeła 3 miejsce a Opole 4 . bylo mineło:) Konin MISTRZEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nio i ukload był korzystny tylko dla jednej strony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamila kmiecik Re: Seifryd Włodzimierz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.05, 19:16 Interesuj sie soba a nie nasza druzyna!!!!!!!!!!! Bo nikt Cie o to nie prosi!!!!!!!!!!Jak nie wiesz jak bylo to sie nie wtracaj!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miszczu Re: Seifryd Włodzimierz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.05, 19:23 Jak chcecie pokazac sie na forum jako ludzie a nie małpy to piszcie cos bardziej sensownego!!!!!!!!!!! Kamila jestem z Tobą :)!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czlowieczek Re: Seifryd Włodzimierz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.05, 17:58 dzieki joker za wyjasnienia ale skad wiesz ze to jet prawda!! moze poprostu dziewczyny z czestochowy dobrze zagraly i im sie nalezalo to 2 miejsce!!! wiec jesli masz na to dowody to oki ale jesli nie to nie piernicz takich glupot!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MiSzCzU & Kmieciu Re: Seifryd Włodzimierz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 13:50 dzieki czlowieczku za to ze tak uwazasz!!Ale nie trzeba bylo sie pytac jokera (ktory jest....)!!Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przyjaciel Re: Seifryd Włodzimierz IP: *.21.pl / 212.87.240.* 22.02.05, 22:15 Kamila nie denerwoj się!!! jesteście dobre życze sukcesów:) olejcie to!! ważne jest miejsce na podium i wasza gra:) pozdro dla wszystkich lasek!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czlowieczek Re: Seifryd Włodzimierz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 19:00 nie ma za co MiSzCzU & Kmieciu !! poprostu jestem czowieczkiem ktory chce poznac prawde a zaciekawilo mnie to co joker pisal ale jesli nie mial racji to po co sie wtracal(a)!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przyjaciel Re: Seifryd Włodzimierz IP: *.hcz.com.pl 28.02.05, 15:51 Praga Warszawa zawdzięcza medal pani sędzi-nie.Już w meczu z W-wa - Opole i W- wa -Częstochowa było widać co robią szanowne panie sędziny.Podobno za ten wyczyn pani Seniuk sędzina tego meczu ma nie sędziować I ligii!!! :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Delfinek @ Re: Seifryd Włodzimierz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.05, 20:04 Było minęło-czy warto jest się tak poświęcać dla piłki?Po co się angażować? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *) Re: Seifryd Włodzimierz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.05, 13:30 masz racje delfinku nie warto jest sie poświecać,bo w przypadku tego klubu nie poświęcasz sie dla piłki tylko dla tego pana,a wiadomo jak on traktuje ludzi i kto jest dla niego ważny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 756656:) Re: Seifryd Włodzimierz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.05, 21:26 pozdrowienia dla wszystkich lasek ps. nie przejmujcie sie jesli byscie slabo graly w wawie to zaden uklad by nie pomogl zaslugiwalyscie na te 2 miejsce!! zreszta to bylo i minelo zacznijcie pisac tu o jakis powazniejszych rzeczach i bardziej wiarygodnych!! powodzenia w sezonie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czlowieczek Re: Seifryd Włodzimierz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.05, 08:42 hej 756656:) ja zmila chceia poczytam o tym i moze wrescie ktos bedzie odwazny i powie jak byla prawda w Zielonce !!! no bo skoro to sa klamstwa to dlaczego wszyscy sie tak oburzaja !!! Gdyby to byly klamstwa olali by to a nie zaglebiali by sie bardziej w to!! wiec moim zdaniem cos sie chyba zdarzylo w tej Zielonce i chyba nie tylko druzyna z Czestochowy oszukiwala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nickname Re: Seifryd Włodzimierz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.05, 20:55 No i zaczał sie sezon...!! Mam nadzieje ze dla wszystkich dziewczyn bedzie on udany :D i "GOL" awansuje do ekstraklasy :)!!Pozdro 4 all Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: Seifryd Włodzimierz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 19:06 No ładnie, ładnie meczyk z Wrocławiem mógł zakończyc się niespodziewanym zwycięstwem Gol-a :D (brawo)!!Oby tak dalej!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: Seifryd Włodzimierz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 19:07 W sobote mecz z Poznaniem ;/!! Jeden z najważniejszych dla Gol-a!!! Jeżeli go wygrają to niech sie cieszy cała Częstochowa :D:D:D!!!!!!!!!!Pozdrowienia dla dziewczyn ..................... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ludek Re: Seifryd Włodzimierz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.05, 00:10 cieszyc teraz to cala czestochowa bedzie plakac hahahaha !!! 1:0 to i tak nie jest zle!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktoś Re: Seifryd Włodzimierz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.05, 18:17 Mecz z Poznaniem był do wygrania........... naprawde!!A przynajmniej do remisu......!!!Widać coś lub ktoś zawalił.........może dziewczyny 9wszystkie) może trenerzy może prezes???A może to Pozań tak dobrze zagrał?? Niewiadomo............. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: Seifryd Włodzimierz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.05, 22:16 Dzisiaj dziewczyny pokazały klase :)!!WYGRAŁY z Mistrzyniami Polski AZS Wrocław 1:0 !!!!!!!!!!Gratulacje :)!!!!! Oby tak dalej ................... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 7 Re: Seifryd Włodzimierz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.05, 22:18 i gdzie jest ta pani co mma mi nosic torbe!!!wygralysmy z wroclawiem,ale jazda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Seifryd Włodzimierz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.05, 22:19 gol najlepszy jest,tak jest,tak jest,puhar jest nasz,dzieki dziewczyny za super meczyk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MiSzCzU :) Re: Seifryd Włodzimierz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.05, 13:05 Meczyk z Wrocławiem wygrany <jupi> !!!!! Jak dalej tak pojdzie to Puchar jest Nasz <jupi>!!!TRZEBA WALCZYĆ DZIEWCZYNY i NIGDY się NIE PODDAWAĆ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pozdrowionka dla całej drużyny :)............... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: człowieczek Re: Seifryd Włodzimierz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.05, 00:08 gratuluje dziewczeta 3 mijesca na U-19 :):) najwieksze gratulacje dla Kamiliki ktora strzzelila brameczke!! pozdrowinei a dla Kamilki, Makumby,Głąbika, Marty Oracz i najlepszego trenera na świecie pana Karola :) Dziewczeta obyscie dalej odnosily takie sukcesy:) PS: Gratulacje rowniez dla Konina za zdobycie tytułu mistrzoskiego :0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 7 Re: Seifryd Włodzimierz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.05, 08:30 wielkie gratulacje dziewuszki.udowodniłyście,że srebro na hali to nie był przypadek.wczśniej nikt tego nie osiągnął, a wam sie udało.pozdrowienia dla brązowej ekipy GOL-a!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 13 Re: Seifryd Włodzimierz IP: *.ynet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.05, 09:04 Przepraszam i dziękuję za wszystko......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafał Re: Seifryd Włodzimierz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.06, 16:41 LOL aż pięc zawodniczek wyleciało :( a własnie jutro moja dziewczyna do klubu dołącza :) Mam nadzieję, że nie będzie z nią tak źle. Pozdro dla całego klubu dziewcząt. KOCHAM CIE BEATKO :* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dariusz banuk Re: Seifryd Włodzimierz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.06, 16:10 ten klub wogole istnieje ja niegdy o nim nie slyszalem ani nie czytalem...więc już sam nie wiem.......a kto wie???piszcie dario 6652801gg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Seifryd Włodzimierz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.06, 12:23 serdeczne pozdrowienia dla dziewczyn z klubu, oprócz zawodniczki skaszczyk- ona nie zasługuje na cokolwiek z mojej strony:P:P...3majcie tak dalej:)) GOL był, jest i będzie najlepszym:P:P pan KAROL jest najlepszym trenerem pod słońcem:):) ale to chyba już wiecie...hehe... buziaki:* Odpowiedz Link Zgłoś