milena-83 16.12.08, 17:25 drogie mamy czy mozecie poradzic mi jaki jest dobry urolog dzieciecy w Rzeszowie lub okolicach moze byc rowniez prywatny u synka wykryto zastoj moczu chciala by zabrac go do dobrego lekarza pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ebenark Re: urolog dzieciecy 16.12.08, 20:13 Ah dużo informacj na temat chorub urlogogicznych masz tu forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=22158 Odpowiedz Link Zgłoś
ebenark Re: urolog dzieciecy 16.12.08, 20:11 My chodzimy do Szopinskiego do przychodni przy szpitalu wojew. na górce, przyjmuje w poniedziałki tylko od 9-12, trudno sie do niego dostac, najlepiej isc z samego rana i poprosic go by przyjal Was na wizytę (przjmuje pare osób bez wczesniejszej rejstracji) a tak czeka sie 2-3 m-ce na wizytę Ale słyszłam że dobra jest dr. Łydka-nie wiem gdzie przyjmuje-ale wiem,że przymuje też prywatnie-poszukaj w google, moze znajdziesz. Jak by co pisz na prywatnego, moze cos bedziesz chciala wiecej wiedziec. Pozdrwaiam i dużo zdrówka dla synka życzę Odpowiedz Link Zgłoś
neonkaa Re: urolog dzieciecy 04.01.09, 11:59 Tak faktycznie potwierdzam dr Łydka jest rewelacyjna, a przyjmuje, a przynajmniej przyjmowała roku temu (wtedy skończyliśmy leczenie córki) na Warzywnej. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś