Dodaj do ulubionych

podejrzany typ zaczepiający ludzi w centrum

IP: 84.38.160.* 12.01.09, 20:08
Kojarzycie takiego typa koleś ok 50 lat niski chudy podsiwiały błąka się po
centrum Rzeszowa i zaczepia ludzi ciągle się pyta o ulicę Małopolską. Co to za
zgred?
Obserwuj wątek
    • Gość: Gringo Re: podejrzany typ zaczepiający ludzi w centrum IP: *.intertele.pl 12.01.09, 20:45
      Nie wiem czy sobie jaja robisz, ale faktem jest, że miesiąc temu na
      Rynku zaczepił mnie gość starszy. Pytał właśnie o ulicę Małopolską o
      ile się nie myle.
    • Gość: a Re: podejrzany typ zaczepiający ludzi w centrum IP: *.adsl.inetia.pl 12.01.09, 21:01
      Jakieś pół roku temy pytał się mnie o ulicę Nową :)
    • Gość: men Re: podejrzany typ zaczepiający ludzi w centrum IP: *.rzeszow.mm.pl 12.01.09, 23:27
      Jeśli chodzi o dziwnych typów to mnie się przypomniał taki facet: jakiś czas
      temu chodził m.in. po galerii grafice, po deptaku, rozglądał się, ubrania miał
      takie niedzisiejsze, coś jak szlachcic o ile dobrze pamiętam :P
      • Gość: mar Re: podejrzany typ zaczepiający ludzi w centrum IP: *.wist.com.pl 13.01.09, 02:58
        Za blokami na południowy wschód od ronda na Pobitnym,można tam dojechac ul.
        Morgową a potem Kurpiowska :)
    • Gość: joooooo Re: podejrzany typ zaczepiający ludzi w centrum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.09, 02:17
      A gdzie właściwie jest ta ul. Małopolska?
      • Gość: mar Re: podejrzany typ zaczepiający ludzi w centrum IP: *.wist.com.pl 13.01.09, 02:58

Za blokami na południowy wschód od ronda na Pobitnym,można tam dojechac ul.
        Morgową a potem Kurpiowska :)
        • Gość: mar Re: podejrzany typ zaczepiający ludzi w centrum IP: *.wist.com.pl 13.01.09, 03:00

pólnocny wschód
    • Gość: olhor Re: podejrzany typ zaczepiający ludzi w centrum IP: *.eranet.pl 13.01.09, 08:56
      O tak, wczoraj spotkałem go już trzeci raz. Najpierw pyta czy jest pan z
      Rzeszowa, a potem wyskakuje z pytaniem o Małopolską. Widząc zamyślenie lub
      zaskoczenie rozmówcy stwierdza że 'pan sie nie znasz' lub coś w ten deseń i
      odchodzi. Dość nieuprzejmy aczkolwiek nieszkodliwy.
      • Gość: Esteta Re: podejrzany typ zaczepiający ludzi w centrum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.09, 09:33
        A w czasie gdy się zastanawiasz nad tym gdzie jest ulica, o którą
        pyta - czyści ci dolinę. Stara sztuczka. :-)

• muzelina Re: podejrzany typ zaczepiający ludzi w centrum 13.01.09, 15:59
          Co robi?
          • Gość: zgred Re: podejrzany typ zaczepiający ludzi w centrum IP: *.ostnet.pl 13.01.09, 22:42
            To jest ukryta kamera.
    • Gość: ciomal to Darecki z Wsk IP: 89.242.193.* 14.01.09, 00:05
      zgubil sie i kanadyjczykow szuka
      • Gość: babartek Re: to Darecki z Wsk IP: *.rzeszow.mm.pl 15.01.09, 18:48
        Czy to watek założony przez klientów sklepu dopalacze.com ? Nie wiem
        co bierzecie ale musi dobre ;-) Dajcie troche też chce tego gościa
        zobaczyć...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka