Gość: .... IP: 84.38.160.* 12.01.09, 20:08 Kojarzycie takiego typa koleś ok 50 lat niski chudy podsiwiały błąka się po centrum Rzeszowa i zaczepia ludzi ciągle się pyta o ulicę Małopolską. Co to za zgred? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gringo Re: podejrzany typ zaczepiający ludzi w centrum IP: *.intertele.pl 12.01.09, 20:45 Nie wiem czy sobie jaja robisz, ale faktem jest, że miesiąc temu na Rynku zaczepił mnie gość starszy. Pytał właśnie o ulicę Małopolską o ile się nie myle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: podejrzany typ zaczepiający ludzi w centrum IP: *.adsl.inetia.pl 12.01.09, 21:01 Jakieś pół roku temy pytał się mnie o ulicę Nową :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: men Re: podejrzany typ zaczepiający ludzi w centrum IP: *.rzeszow.mm.pl 12.01.09, 23:27 Jeśli chodzi o dziwnych typów to mnie się przypomniał taki facet: jakiś czas temu chodził m.in. po galerii grafice, po deptaku, rozglądał się, ubrania miał takie niedzisiejsze, coś jak szlachcic o ile dobrze pamiętam :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mar Re: podejrzany typ zaczepiający ludzi w centrum IP: *.wist.com.pl 13.01.09, 02:58 Za blokami na południowy wschód od ronda na Pobitnym,można tam dojechac ul. Morgową a potem Kurpiowska :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joooooo Re: podejrzany typ zaczepiający ludzi w centrum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.09, 02:17 A gdzie właściwie jest ta ul. Małopolska? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mar Re: podejrzany typ zaczepiający ludzi w centrum IP: *.wist.com.pl 13.01.09, 02:58 Za blokami na południowy wschód od ronda na Pobitnym,można tam dojechac ul. Morgową a potem Kurpiowska :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mar Re: podejrzany typ zaczepiający ludzi w centrum IP: *.wist.com.pl 13.01.09, 03:00 pólnocny wschód Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olhor Re: podejrzany typ zaczepiający ludzi w centrum IP: *.eranet.pl 13.01.09, 08:56 O tak, wczoraj spotkałem go już trzeci raz. Najpierw pyta czy jest pan z Rzeszowa, a potem wyskakuje z pytaniem o Małopolską. Widząc zamyślenie lub zaskoczenie rozmówcy stwierdza że 'pan sie nie znasz' lub coś w ten deseń i odchodzi. Dość nieuprzejmy aczkolwiek nieszkodliwy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Esteta Re: podejrzany typ zaczepiający ludzi w centrum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.09, 09:33 A w czasie gdy się zastanawiasz nad tym gdzie jest ulica, o którą pyta - czyści ci dolinę. Stara sztuczka. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
muzelina Re: podejrzany typ zaczepiający ludzi w centrum 13.01.09, 15:59 Co robi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgred Re: podejrzany typ zaczepiający ludzi w centrum IP: *.ostnet.pl 13.01.09, 22:42 To jest ukryta kamera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciomal to Darecki z Wsk IP: 89.242.193.* 14.01.09, 00:05 zgubil sie i kanadyjczykow szuka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babartek Re: to Darecki z Wsk IP: *.rzeszow.mm.pl 15.01.09, 18:48 Czy to watek założony przez klientów sklepu dopalacze.com ? Nie wiem co bierzecie ale musi dobre ;-) Dajcie troche też chce tego gościa zobaczyć... Odpowiedz Link Zgłoś