Dodaj do ulubionych

Na ulicy Mickiewicza pieszy jest intruzem

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.09, 01:04
Cały chodnik zastawiony jest autami od ulicy Gałęzowskiego do Rynku. To jest tłoczna ulica dla przechodniów. Gratuluję urzędnikom dopuszczenia do takiej sytuacji. Nie ma tam zakazu parkowania aby samochody nie rozstawiały się na całej szerokości. Piesi chodzą po ulicy lub przeciskają się pomiędzy samochodami a kierowcy parkują sobie bezkarnie na całym chodniku. To jest właśnie Rzeszów i troskliwość naszych urzędników, "myślicieli"...
Obserwuj wątek
    • Gość: :))))) Re: Na ulicy Mickiewicza pieszy jest intruzem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.09, 12:49
      Chodź sobie kanałami miejskimi.
      • Gość: Kaźmirz Szofer ? IP: *.19.165.39.osk.enformatic.pl 03.02.09, 19:30
        Odezwał się " szofer " ( nie mylić z kierowcą ) parkujący na
        chodniku całą szerokością samochodu. Drżyj, bo chodzę tam
        codziennie. Wkrótce będę nosił w kieszeni długi i ostry gwóźdż.
        " ... chamstwu w życiu należy się przeciwstawiać siłom ... ".
        • Gość: Prześmiewca Re: idiota z psychiatrycznego............. IP: *.adsl.inetia.pl 03.02.09, 22:05
          "Kaźmirz" nie szalej, na Mickiewicza piesi są intruzami chodząc środkiem.A tak
          naprawdę można się pogodzić bez zawiści.Jest parę młodych osób w tym mieście
          którzy chcą zaimponować nową bryką niech czynią.Miejsca jest nadto aby sobie nie
          przeszkadzać.
          • Gość: Kaźmirz Mickiewicza, to jeszcze nic IP: *.19.165.39.osk.enformatic.pl 04.02.09, 22:00
            Przejdź się Szanowny " Prześmiewco " ul. Gałęzowskiego ( prawy
            chodnik - zgodnie z kierunkiem jazdy ). Wjedzie taki szofer swoją
            szeroką kolumbryną na chodnik ( czterema kołami ! ) pozostawiając mi
            ok. 0,5 m do ściany budynku. Z konieczności muszę więc wychodzić na
            ulicę. W akcie desperacji pozostaje mi tylko gwóźdź, bo policjantów
            i strażników miejskich tam brak. Pozdrawiam jednego z ostatnich "
            normalnych " uczestników tego ( nazwijmy to ) forum.
          • Gość: Kaźmirz Dlaczego nazwałeś mnie idiotą ? IP: *.19.165.39.osk.enformatic.pl 04.02.09, 22:10
            Może mi nie uwierzysz, ale ja naprawdę nie szczekam na ludzi stojąc
            w oknie.
          • Gość: Kaźmirz Pytanie do WSP IP: *.19.165.39.osk.enformatic.pl 07.02.09, 01:05
            W S P ( Wielce Szanowny " Prześmiewca " )
            Dlaczego nie masz odwagi odpowiedzieć na moje proste pytanie, które
            brzmiało:
            DLACZEGO NAZWAŁEŚ MNIE IDIOTĄ ?
            Czyżby okazało się, że niczym nie różnisz się od innych tzw.
            forumowiczów, którzy potrafią tylko ubliżać innym.
            Czy 01.12.2008 ( godz. 00:11 ) niejaki " Benek " miał rację ?
    • Gość: walker Re: Na ulicy Mickiewicza pieszy jest intruzem IP: *.centertel.pl 04.02.09, 00:06
      Ulica Mickiewicza zastawiona jest autami ponieważ dopuszczają na to źle ustawione znaki. Urzędasy nie widzą problemu. Straż Miejska chodzi jak błędne , bezradne owce. Mieszkam niedaleko i to co się tam dzieje na chodniku to skandal. Proponuję otworzyć rynek w Rzeszowie dla aut. Będzie dużo miejsc do parkowania a urzędasy będą sobie parkować pod ratuszem, a nie zastawiać chodnik mieszkańcom. Widzę jak przyjeżdżają tu wycieczki z różnych miast z dziećmi, które chodzą do Teatru Maska lub podziemii Rzeszowa. Dzieci idą ulicą bo nie ma miejsca na chodniku. STOLICA WOJEWÓDZTWA!!! HE HE
      • Gość: doki Re: Na ulicy Mickiewicza pieszy jest intruzem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.09, 18:13
        Decyzje co do ustawienia znaków w mieście podejmuje niejaka komisja do spraw bezpieczeństwa działająca w ratuszu Rzeszowa. To im trzeba to zgłosić i pokazać palcem jak sami nie widzą co się dzieje pod ich nosem. Pozdrawiam
        • Gość: kolezka Tak dalej Tadziu! IP: *.171.47.2.static.crowley.pl 04.02.09, 23:05
          Bo lepiej sie chwalic od 5 lat ze bedzie parking nad Mikoska niz zastanowic sie
          gdzie maja ludzie parkowac. Lepiej dac bernardynom kawal terenu zeby sobie
          dewoty zdrowaski klepaly niz zeby cala reszta miasta mogla zaparkowac. Lepiej
          postawic kolejny barak podkulskiego niz pomyslec nad parkingiem. Lepiej stawiac
          nowa siedzibe urzedu miasta w miejscu gdzie nie ma miejsca bo oczywiscie
          MPK-trup dowiezie o ile nie zastrajkuje.

Panie prezydencie od stawiania dzwigow "zeby bylo widac ze sie buduje" parkingow
          nie przybedzie.
    • Gość: bryndzus Re: Na ulicy Mickiewicza pieszy jest intruzem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.09, 11:28
      nie rozumiem gdzie tu wina urzednikow i bezradnosc strazy miejskiej...przeciez moga parkowac na chodniku o ile zostawia 1,5 metra dla pieszych...jak nie to mandat...straż powinna sie cieszyc ze nie musza biegac po calym miescie tylko przejda sie wkolo runku i sie bloczki skoncza...a kierowcy sie tlumacza ze 30 minut szukaja i miejsca nie ma więc mogą...a jak ktos na wózku jedzie to sie przeciez nie przecisnie...a na jezdnie brukowana przeciez tez nie wparuje bo albo go zabija albo sie wywali...
      • Gość: dutche Re: Na ulicy Mickiewicza pieszy jest intruzem IP: *.rz.izeto.pl 07.02.09, 12:34
        to nie jest wina tego goscia ktory staje na chodzniku tylko miasta ktore nie
        potrafi zagwarantowac miejsc parkingowych
        • Gość: revenant Re: Na ulicy Mickiewicza pieszy jest intruzem IP: *.rz.izeto.pl 07.02.09, 17:44
          Posiadanie auta nie jest obowiązkowe więc miasto nie ma obowiązku GWARANTOWANIA
          miejsca postojowego więc pitolenie że to nie wina kierowcy zastawiającego
          chodnik jest żałosne i prostackie. Na chamstwo niema żadnego usprawiedliwienia
          ja sobie poradziłem z kilkoma cwaniaczkami tu gdzie mieszkam i jest jak ma być.
          I da się jak się chce wziąć sprawy w swoje ręce bo na policje czy durni z
          "miejskiej" niema co liczyć.
          • Gość: john Re: Na ulicy Mickiewicza pieszy jest intruzem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.09, 21:47
            Faktycznie widziałem to. Na Mickiewicza jest masakra na chodniku. Pełno aut zagradzających przejście pieszym na chodniku.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka