Dodaj do ulubionych

Hipnoza, nerwica - Poznań

28.02.19, 15:31
Witam,
Czy ktoś może polecić sprawdzonego hipoterapeutę z Poznania?
Chodzi o lecenie nerwicy.
Obserwuj wątek
    • mardaani.74 Re: Hipnoza, nerwica - Poznań 28.02.19, 23:02
      Miglancu, dlaczego akurat hipnoza?
      • miglanc888 Re: Hipnoza, nerwica - Poznań 01.03.19, 00:43
        Chodzę na terapię, biorę leki od roku - bez efektów - więc szukam wszystkiego, co może mi ulżyć.
        • mardaani.74 Re: Hipnoza, nerwica - Poznań 01.03.19, 01:43
          no tylko że hipnoza... no nie chcę Cię urazić, ale to takie raczej pole do popisu dla oszustów niż metoda leczenia
          W jakim nurcie jest twoja terapia? może warto spróbować innej? Może też leki niezbyt trafione.
          Rok to wbrew pozorom wcale nie tak dużo żeby pozbyć się "nerwicy". Nic zupełnie nie jest lepiej, w żadnym aspekcie się nie poprawiło?
          • miglanc888 Re: Hipnoza, nerwica - Poznań 01.03.19, 11:35
            Akurat w różnych artykułach odnośnie nerwicy hipnoza jest również możliwym sposobem leczenia. Nie chodzi tu o pełną hipnozę bez świadomości. Widziałem również psychologów, którzy stosują w terapii hipnozę. Od pół roku jestem na terapii poznawczo-behawioralnej, wcześniej byłem na terapii w nurcie ogólnym. Leków to chyba 6 różnych już próbowałem. Były "momenty", gdzie było lepiej ale zamiast się dalej poprawiać to się pogarszało i obecny tydzień jest tragiczny - psychicznie i fizycznie. Od roku ograniczam wyjścia z domu do ludzi do minimum ze względu na problemy psychosomatyczne utrzymujące się całymi dniami choć tak jak pisałem były jakieś lepsze okresy ale niestety utrzymujące się przez chwilę.
            • mardaani.74 Re: Hipnoza, nerwica - Poznań 01.03.19, 11:49
              Masz agorafobię?
              • miglanc888 Re: Hipnoza, nerwica - Poznań 01.03.19, 12:47
                Nie, nie. Nerwy powodują ciągłe problemy gastryczne. Czy to sytuacja stresowa, czy nie.
                • mardaani.74 Re: Hipnoza, nerwica - Poznań 01.03.19, 13:43
                  rozumiem, no z takimi problemami to akurat nie mam doświadczenia, ale może forumowy ekspert coś doradzi.
      • mariusz.no Re: Hipnoza, nerwica - Poznań 21.07.24, 16:45
        Hipnoza w Poznaniu to tylko u Daniela Iwanowskiego. Naszukalem, szukałem skutecznej pomocy, a tylko on mi pomógł. Teraz ponownie szukałem pomocy w innym temacie i również mi pomógł. Poniżej aktualny adres:
        Ul. Golęczewska 27/1, 60-480 Poznań
        Tel: 694 478 414

Tekst linku
        • mariusz.no Re: Hipnoza, nerwica - Poznań 21.07.24, 16:46
          mariusz.no napisał(a):

> Hipnoza w Poznaniu to tylko u Daniela Iwanowskiego. Naszukalem, szukałem skutec
          > znej pomocy, a tylko on mi pomógł. Teraz ponownie szukałem pomocy w innym tema
          > cie i również mi pomógł. Poniżej aktualny adres:
          > Ul. Golęczewska 27/1, 60-480 Poznań
          > Tel: 694 478 414
          >
          > Tekst linku

* Tzw. szukałem i naszukalem się...
          • mardaani.74 Re: Hipnoza, nerwica - Poznań 21.07.24, 22:03
            W Poznaniu wystarczy przejść się ul Św. Marcin patrząc na te zygzakowate płytki i hipnoza za darmo że hej!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka