Dodaj do ulubionych

OPTYK Rzeszów

IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 19.05.09, 21:28
Gdzie w Rzeszowie znajdę dobrego optyka?
Obserwuj wątek
    • Gość: tru Re: OPTYK Rzeszów IP: 89.188.192.* 20.05.09, 09:06
      na baldachówce
      • Gość: xxx Re: OPTYK Rzeszów IP: *.adsl.inetia.pl 20.05.09, 10:16
        Na Marszałkowskiej "Punkt Widzenia"
        • aladyn7 Re: OPTYK Rzeszów 20.05.09, 11:04
          Na każdej niemal ulicy.Dobry jest każdy ale niedrogi jest na
          Hetmańskiej na przeciwko przychodni,obok poczty.
          • Gość: wandzia Re: OPTYK Rzeszów IP: *.pool.einsundeins.de 20.05.09, 14:08
            Ja polecam gosćia z ul. Dąbrowskiego, w tym ciagu socjalistycznych
            sklepów kawałek za szkołą plastyczną.
            Jest niedrogi i świetnie dobiera oprawki.
            • Gość: tru Re: OPTYK Rzeszów IP: *.rz.izeto.pl 20.05.09, 19:35
              mi się wydaje, że jednak zdecydowanie najlepszy jest na baldachówce
              /schodkami w dół/, bo ma dużo oprawek i jest tanio
              • Gość: x Re: OPTYK Rzeszów IP: *.19.165.3.osk.enformatic.pl 20.05.09, 21:14
                na pl.Wolności,bardzo solidny.
              • Gość: Justyna Re: OPTYK Rzeszów IP: *.man.rzeszow.pl 18.04.13, 09:34
                Polecam optyka na Baldachówce - sympatyczna obsługa, ceny w porządku, duży wybór. Kilkakrotnie sprawdzony i jak zawsze pełne zadowolenie czy to z okularów korekcyjnych czy przeciwsłonecznych. Gdy trzeba było przygiąć oprawkę po kilku dniach od zakupu - żaden problem, również wymienić nosek - bezpłatnie - co nie jest nieraz takie oczywiste. Spotkałam się z sytuacją kiedy za "poprawki" w innych zakładach trzeba było płacić.
                Na Baldachówce dbają o klienta. Bardzo polecam!
    • Gość: Zocha Powiem Ci gdzie NIE znajdziesz... IP: *.rzeszow.mm.pl 20.05.09, 22:45
      z daleka od Visione Express. Zrobili mi 2 pary okularów ze szkłem
      mocniejszym od tego z recepty ( pewnie "ćwiartek" nie mieli: zamiast
      3.75 było 4.00) i na dodatek rozstaw źrenic pokręcili: zamiast 62 mm
      dali 67 mm (sic!). Męczyłam się w nieświadomości dłuższy czas.
      Dopiero szok przeżyłam, kiedy u innego optyka sprawdziłam parametry
      tego szmelcu. Omijać VE szerokim łukiem. Nigdy więcej, brrrrrrrrr.
      • Gość: Anka Re: Powiem Ci gdzie NIE znajdziesz... IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 21.05.09, 22:56
        Dziękuję za odpowiedzi :)
        • Gość: B. Re: Powiem Ci gdzie NIE znajdziesz... IP: *.19.165.4.osk.enformatic.pl 22.05.09, 09:42
          Salon "Boss" koło Galerii Rzesżów;) Świetny optyk ,dobrze dobiera szkła ,nie wciska czegokolwiek byle by zarobić;)
          • Gość: wolny Re: Powiem Ci gdzie NIE znajdziesz... IP: *.ostnet.pl 22.05.09, 14:39
            Bardzo miła obsługa i ceny konkurencyjne, modne oprawy, miłe Panie
            tylko na Baldachówce, a odnośnie Europy Vision to nawet szkoda się
            wypowiadać bo popsuli by człowiekowi oczy
    • el500 Re: OPTYK Rzeszów 22.06.09, 18:23
      Chcesz kupić nowe okulary korekcyjne do 50% taniej?
      Oferujmy Ci tanie okulary najwyższej jakości! Odwiedź www.Okularyonline.pl i
      zapoznaj się z naszą bogatą ofertą oprawek.
    • Gość: Marek Re: OPTYK Rzeszów IP: *.multimo.pl 06.07.09, 12:39
      Bardzo dobrego optyka z profesjonalną obsługą znajdziesz na ul.Dąbrowskiego 31
      na przeciwko jednostki wojskowej. Mają tam szeroki wybór opraw i szkieł w
      przystępnych cenach dużo niższych od tych w centrum miasta. Ja korzystam z ich
      usług od kilku lat i jestem zadowolony.
      • xseniaf Re: OPTYK Rzeszów 18.09.14, 23:39
        Ze słyszenia odradzam w Vision(drogo) i Zygmuntowską (drogo i "nachalnie"-oryginalny komentarz znajomego:)), polecam na Marszałkowskiej i salon "BOS". To od znajomych, bo ode mnie to tylko moge polecić salon na Marszałkowskiej, z innych nie korzystałem.
    • 1wtf1 Re: OPTYK Rzeszów 12.05.16, 00:27
      Teraz juz tez znowu szukam dobrego optyka... Polecono mi salon OPTICAN w galerii Millenium. Zadzwoniłem i zapytałem czy zrobią mi szkła do moich oprawek. W odpowiedzi usłyszałem "Oczywiście, nie ma problemu proszę przyjść i przynieść oprawki załatwimy sprawe. Po czym zamówiłem wybrane oprawki. Po otrzymaniu przesyłki zadzwoniłem ponownie i przypomniałem rozmowe sprzed dwóch tygodni... Usłyszałęm to samo co za pierwszym razem. Umówiono mnie wiec na badania wieczorem (jedyny dostępny termin) i dostarczenie oprawek. Po przyjściu do salonu usłyszałem ze oprawy nie są takie jak oni myśleli i że nie zrobią mi okularów. Po krótkiej wymianie argumentów definitywnie i bardzo nie miło poproszono o opuszczenie salonu... Po zajściu w salonie OPTICAN poszedlem pietro niżej do salonu KWAŚNIAK gdzie oznajmiono mi ze bez problemu się tym zajmą ponadto pouczono że badania wieczorem przy zmęczonym wzroku nie będą dokładne i poproszono o przyjscie rano kiedy oczy są wypoczęte (ma to sęs). Tego i wielu innych nie usłyszałem w "salonie OPTICAN" poza tym naciagnieto mnie na koszty wykręcając sie z danych zapewnień i obietnic. Nie wiem kogo polecić ale ZDECYDOWANIE NIE POLECA OPTICAN W MILLENIUM HALL w Rzeszowie.
    • annacrala Re: OPTYK Rzeszów 25.12.20, 20:21
      kochana, w Rzeszowie to optiland na Księdza Jerzego Popiełuszki 2 masz optiland , optiland.pl/
      tam mozesz zrobic badanie wzroku i kupic co trzeba (soczewki, krople, plyny)
      ja trafilam tam za namową kolezanki i jestem zadowlona, polecam :)
      czasami maja tez promocje wiec warto wtedy kupic wiecej
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka