Gość: Anka IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 19.05.09, 21:28 Gdzie w Rzeszowie znajdę dobrego optyka? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xxx Re: OPTYK Rzeszów IP: *.adsl.inetia.pl 20.05.09, 10:16 Na Marszałkowskiej "Punkt Widzenia" Odpowiedz Link Zgłoś
aladyn7 Re: OPTYK Rzeszów 20.05.09, 11:04 Na każdej niemal ulicy.Dobry jest każdy ale niedrogi jest na Hetmańskiej na przeciwko przychodni,obok poczty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wandzia Re: OPTYK Rzeszów IP: *.pool.einsundeins.de 20.05.09, 14:08 Ja polecam gosćia z ul. Dąbrowskiego, w tym ciagu socjalistycznych sklepów kawałek za szkołą plastyczną. Jest niedrogi i świetnie dobiera oprawki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tru Re: OPTYK Rzeszów IP: *.rz.izeto.pl 20.05.09, 19:35 mi się wydaje, że jednak zdecydowanie najlepszy jest na baldachówce /schodkami w dół/, bo ma dużo oprawek i jest tanio Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: OPTYK Rzeszów IP: *.19.165.3.osk.enformatic.pl 20.05.09, 21:14 na pl.Wolności,bardzo solidny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justyna Re: OPTYK Rzeszów IP: *.man.rzeszow.pl 18.04.13, 09:34 Polecam optyka na Baldachówce - sympatyczna obsługa, ceny w porządku, duży wybór. Kilkakrotnie sprawdzony i jak zawsze pełne zadowolenie czy to z okularów korekcyjnych czy przeciwsłonecznych. Gdy trzeba było przygiąć oprawkę po kilku dniach od zakupu - żaden problem, również wymienić nosek - bezpłatnie - co nie jest nieraz takie oczywiste. Spotkałam się z sytuacją kiedy za "poprawki" w innych zakładach trzeba było płacić. Na Baldachówce dbają o klienta. Bardzo polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zocha Powiem Ci gdzie NIE znajdziesz... IP: *.rzeszow.mm.pl 20.05.09, 22:45 z daleka od Visione Express. Zrobili mi 2 pary okularów ze szkłem mocniejszym od tego z recepty ( pewnie "ćwiartek" nie mieli: zamiast 3.75 było 4.00) i na dodatek rozstaw źrenic pokręcili: zamiast 62 mm dali 67 mm (sic!). Męczyłam się w nieświadomości dłuższy czas. Dopiero szok przeżyłam, kiedy u innego optyka sprawdziłam parametry tego szmelcu. Omijać VE szerokim łukiem. Nigdy więcej, brrrrrrrrr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Powiem Ci gdzie NIE znajdziesz... IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 21.05.09, 22:56 Dziękuję za odpowiedzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B. Re: Powiem Ci gdzie NIE znajdziesz... IP: *.19.165.4.osk.enformatic.pl 22.05.09, 09:42 Salon "Boss" koło Galerii Rzesżów;) Świetny optyk ,dobrze dobiera szkła ,nie wciska czegokolwiek byle by zarobić;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wolny Re: Powiem Ci gdzie NIE znajdziesz... IP: *.ostnet.pl 22.05.09, 14:39 Bardzo miła obsługa i ceny konkurencyjne, modne oprawy, miłe Panie tylko na Baldachówce, a odnośnie Europy Vision to nawet szkoda się wypowiadać bo popsuli by człowiekowi oczy Odpowiedz Link Zgłoś
el500 Re: OPTYK Rzeszów 22.06.09, 18:23 Chcesz kupić nowe okulary korekcyjne do 50% taniej? Oferujmy Ci tanie okulary najwyższej jakości! Odwiedź www.Okularyonline.pl i zapoznaj się z naszą bogatą ofertą oprawek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: OPTYK Rzeszów IP: *.multimo.pl 06.07.09, 12:39 Bardzo dobrego optyka z profesjonalną obsługą znajdziesz na ul.Dąbrowskiego 31 na przeciwko jednostki wojskowej. Mają tam szeroki wybór opraw i szkieł w przystępnych cenach dużo niższych od tych w centrum miasta. Ja korzystam z ich usług od kilku lat i jestem zadowolony. Odpowiedz Link Zgłoś
xseniaf Re: OPTYK Rzeszów 18.09.14, 23:39 Ze słyszenia odradzam w Vision(drogo) i Zygmuntowską (drogo i "nachalnie"-oryginalny komentarz znajomego:)), polecam na Marszałkowskiej i salon "BOS". To od znajomych, bo ode mnie to tylko moge polecić salon na Marszałkowskiej, z innych nie korzystałem. Odpowiedz Link Zgłoś
1wtf1 Re: OPTYK Rzeszów 12.05.16, 00:27 Teraz juz tez znowu szukam dobrego optyka... Polecono mi salon OPTICAN w galerii Millenium. Zadzwoniłem i zapytałem czy zrobią mi szkła do moich oprawek. W odpowiedzi usłyszałem "Oczywiście, nie ma problemu proszę przyjść i przynieść oprawki załatwimy sprawe. Po czym zamówiłem wybrane oprawki. Po otrzymaniu przesyłki zadzwoniłem ponownie i przypomniałem rozmowe sprzed dwóch tygodni... Usłyszałęm to samo co za pierwszym razem. Umówiono mnie wiec na badania wieczorem (jedyny dostępny termin) i dostarczenie oprawek. Po przyjściu do salonu usłyszałem ze oprawy nie są takie jak oni myśleli i że nie zrobią mi okularów. Po krótkiej wymianie argumentów definitywnie i bardzo nie miło poproszono o opuszczenie salonu... Po zajściu w salonie OPTICAN poszedlem pietro niżej do salonu KWAŚNIAK gdzie oznajmiono mi ze bez problemu się tym zajmą ponadto pouczono że badania wieczorem przy zmęczonym wzroku nie będą dokładne i poproszono o przyjscie rano kiedy oczy są wypoczęte (ma to sęs). Tego i wielu innych nie usłyszałem w "salonie OPTICAN" poza tym naciagnieto mnie na koszty wykręcając sie z danych zapewnień i obietnic. Nie wiem kogo polecić ale ZDECYDOWANIE NIE POLECA OPTICAN W MILLENIUM HALL w Rzeszowie. Odpowiedz Link Zgłoś
annacrala Re: OPTYK Rzeszów 25.12.20, 20:21 kochana, w Rzeszowie to optiland na Księdza Jerzego Popiełuszki 2 masz optiland , optiland.pl/ tam mozesz zrobic badanie wzroku i kupic co trzeba (soczewki, krople, plyny) ja trafilam tam za namową kolezanki i jestem zadowlona, polecam :) czasami maja tez promocje wiec warto wtedy kupic wiecej Odpowiedz Link Zgłoś