Dodaj do ulubionych

Sprzęt AGD do zabudowy

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.09, 09:38
Witam. Mam problem jaki sprzet do zabudowy kuchni wybrac, zeby pare
lat podziałał ( chodzi mi o piekarnik, płytę indukcyjną, zmywarke i
lodówke). Bardzo prosze o podpowiedź w jakim sklepie w Rzeszowie
mają przystępne ceny i niskooprocentowane raty.Pilne
Obserwuj wątek
    • Gość: asia Re: Sprzęt AGD do zabudowy IP: *.19.165.1.osk.enformatic.pl 05.06.09, 09:58
      polecam sklep przy ul. Borowej, kierunek na Głogów, super obsługa - doradzą no i
      cena niższa niż w centrum, towar dowożą! WARTO!
      • Gość: jack Re: Sprzęt AGD do zabudowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.09, 10:40
        Co to za sklep na ul. Borowej.
        • Gość: agd Re: Sprzęt AGD do zabudowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.09, 12:22
          Gdzie ten sklep jest??
        • Gość: asia Re: Sprzęt AGD do zabudowy IP: *.19.165.1.osk.enformatic.pl 05.06.09, 16:22
          Konex. Hurt, detal AGD
          35-232 Rzeszów, Borowa 42b
          sklep jest za hurtownią z art. chińskimi - biały budynek (raczej niepozorny ;) )
          ale polecam
    • Gość: anna Re: Sprzęt AGD do zabudowy IP: *.rzeszow.mm.pl 05.06.09, 16:26
      Sklep na Dąbrowskiego naprzeciwko kościoła Saletynów. Nie wiem jak z ratami, bo
      kupowałam za gotówkę , ale ceny dobre. Co do marki i modelu to warto wcześniej
      poorientować się, szukając opinii w internecie.
    • Gość: kazio Re: Sprzęt AGD do zabudowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.09, 17:15
      Ja kupiłem w sklepie internetowym kuchenkę i okap, odebrałem w
      rzeszowie, podaję linka co kupiłem
      www.fotoelektro.pl/p/pl/1526/okap+podszafkowy+mastercook++727+50+b.html
      • Gość: piotr Re: Sprzęt AGD do zabudowy IP: *.171.41.2.static.crowley.pl 06.06.09, 17:59
        Czy sa w Rzeszowie hurtownia ze sprzętem AGD??
    • magdabum Re: Sprzęt AGD do zabudowy 30.01.20, 11:33
      Witam polecam wszystkim akcesoria AGD ze sklepu Keranu AGD kupiłam ostatnio lodówke i pralke i sprawdzają sie super dobrze wykonane nie hałasuja i cena jest rozsądna :) polecam wsszytskim www.kernau.com/ :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka