Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

WADA otrzymała dokumenty na temat Contadora

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.08.07, 12:07
    Jesli to prawda to jest to juz KINO..
    Obserwuj wątek
      • Gość: Lance Contador jestem niewinny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.07, 12:08
        he he he, jestem niewinny, he he he
      • Gość: pegaz Re: WADA otrzymała dokumenty na temat Contadora IP: *.limes.com.pl 05.08.07, 12:15
        Nie chcę bronić dopingowiczów, ale niech przedstawią twarde dowody. Bo w obecnym stanie rzeczy imię psa byłego trenera znajdujące się na liście Fuentesa przekreśla zawodnika.

Jeżeli mają dowody, że Contador zastosował jakiś doping, to sio z nim. Ale jeżeli to tylko spekulacja, to sorry, powinna obowiązywać zasada niewinności.
        • Gość: Pinki Re: WADA otrzymała dokumenty na temat Contadora IP: *.icpnet.pl 05.08.07, 12:25
          na liscie bylo ponad 200 nazwisk w tym tylko 60 kolarzy ja CHCE POZNAC RESZTE !!!
          • Gość: mg Re: WADA otrzymała dokumenty na temat Contadora IP: *.aster.pl 05.08.07, 12:50
            kolarzy, piłkarzy, tenisistów ...
          • Gość: outsider wywalic kontrolerow dopingu na zbity pysk, IP: *.ipt.aol.com 05.08.07, 12:51
            bo sobie zrobili z wyscigu rowerzystow wyscigi dopingowiczow. Nie dosc ze
            pedalowac nie umia to jeszcze smia szczekac na biednych kolarzy. Przypominaja
            mi PISdowiczow polskich i ich teczki ubeckie. Nikt nie jest bez grzechu.
            Kazdego udupimy. Juz mnie to wku..a. Znalezli sie baloniarze latajacy z
            balonikami od zawodnika do zawodnika i robiacy sobie z dmuchania w baloniki
            glowny punkt zawodow. Dozowolic doping, zlikwidowac swieta inkwizycje Czystosci
            i wrocic w koncu do sportu.
            • 1europejczyk "Dozowolic doping, zlikwidowac swieta inkwizycje.. 05.08.07, 15:40
              <<Dozowolic doping, zlikwidowac swieta inkwizycje Czystosci>>

Z tym nie bedzie najmniejszego problemu pod warunkiem, ze przyjmiesz wszelkie
              zobowiazania do sponsorowania kolarstwa w calej Europie jako, ze juz dzisiaj
              glowny sponsor Tour de France rozwaza decyzje o wycofaniu sie z zawodow oszustow.

Re: wywalic kontrolerow dopingu na zbity pysk,
            • Gość: revel Re: wywalic kontrolerow dopingu na zbity pysk, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.07, 17:10
              Popieram!!! Ie stosuja przecież w gruncie rzeczy niczego co jest trucizną. Dla
              nie-kolarzy specyfiki te są lekiem (lub ratują życie, vide transfuzja), więc
              dlaczego kolarzy traktuje się jak nie-ludzi?
        • 1europejczyk Dowodem jest przede wszystkim Jego czas na 05.08.07, 15:36
          uzyskal podczas wjazdu na jedna z przeleczy: byl lepszy od tego ktory mial
          Amstrong.
          "Zasada niewinnosci" ktora przeczy elementarnym zasadom rachunku statystycznego
          jest tyle warta co zeszloroczny snieg!
          Cala reszta jest przelewaniem z pustego w prozne czyli gra pomiedzy tymi, ktorzy
          organizuja doping a tym co z nim wlacza.
          Re: WADA otrzymała dokumenty na temat Contadora
      • Gość: Lance WADA otrzymała dokumenty na temat Contadora IP: *.171.49.147.crowley.pl 07.08.07, 22:49
        Uwazam ze to wszystko staraja sie zrobic francuzi ktorzy nie maja
        ani jednego kandydata do zwyciestwa w Tour de France... i kazdy z
        nas ktroy by nawet teraz pojechal to i tak wczesniej czy pozniej
        znalazl by sie na liscie Fuentesa... wszystko jest prowokacja ktora
        niszczy kolarstwo...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka