Gość: Michal IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.08.07, 12:07 Jesli to prawda to jest to juz KINO.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Lance Contador jestem niewinny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.07, 12:08 he he he, jestem niewinny, he he he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pegaz Re: WADA otrzymała dokumenty na temat Contadora IP: *.limes.com.pl 05.08.07, 12:15 Nie chcę bronić dopingowiczów, ale niech przedstawią twarde dowody. Bo w obecnym stanie rzeczy imię psa byłego trenera znajdujące się na liście Fuentesa przekreśla zawodnika. Jeżeli mają dowody, że Contador zastosował jakiś doping, to sio z nim. Ale jeżeli to tylko spekulacja, to sorry, powinna obowiązywać zasada niewinności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pinki Re: WADA otrzymała dokumenty na temat Contadora IP: *.icpnet.pl 05.08.07, 12:25 na liscie bylo ponad 200 nazwisk w tym tylko 60 kolarzy ja CHCE POZNAC RESZTE !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mg Re: WADA otrzymała dokumenty na temat Contadora IP: *.aster.pl 05.08.07, 12:50 kolarzy, piłkarzy, tenisistów ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: outsider wywalic kontrolerow dopingu na zbity pysk, IP: *.ipt.aol.com 05.08.07, 12:51 bo sobie zrobili z wyscigu rowerzystow wyscigi dopingowiczow. Nie dosc ze pedalowac nie umia to jeszcze smia szczekac na biednych kolarzy. Przypominaja mi PISdowiczow polskich i ich teczki ubeckie. Nikt nie jest bez grzechu. Kazdego udupimy. Juz mnie to wku..a. Znalezli sie baloniarze latajacy z balonikami od zawodnika do zawodnika i robiacy sobie z dmuchania w baloniki glowny punkt zawodow. Dozowolic doping, zlikwidowac swieta inkwizycje Czystosci i wrocic w koncu do sportu. Odpowiedz Link Zgłoś
1europejczyk "Dozowolic doping, zlikwidowac swieta inkwizycje.. 05.08.07, 15:40 <<Dozowolic doping, zlikwidowac swieta inkwizycje Czystosci>> Z tym nie bedzie najmniejszego problemu pod warunkiem, ze przyjmiesz wszelkie zobowiazania do sponsorowania kolarstwa w calej Europie jako, ze juz dzisiaj glowny sponsor Tour de France rozwaza decyzje o wycofaniu sie z zawodow oszustow. Re: wywalic kontrolerow dopingu na zbity pysk, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: revel Re: wywalic kontrolerow dopingu na zbity pysk, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.07, 17:10 Popieram!!! Ie stosuja przecież w gruncie rzeczy niczego co jest trucizną. Dla nie-kolarzy specyfiki te są lekiem (lub ratują życie, vide transfuzja), więc dlaczego kolarzy traktuje się jak nie-ludzi? Odpowiedz Link Zgłoś
1europejczyk Dowodem jest przede wszystkim Jego czas na 05.08.07, 15:36 uzyskal podczas wjazdu na jedna z przeleczy: byl lepszy od tego ktory mial Amstrong. "Zasada niewinnosci" ktora przeczy elementarnym zasadom rachunku statystycznego jest tyle warta co zeszloroczny snieg! Cala reszta jest przelewaniem z pustego w prozne czyli gra pomiedzy tymi, ktorzy organizuja doping a tym co z nim wlacza. Re: WADA otrzymała dokumenty na temat Contadora Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lance WADA otrzymała dokumenty na temat Contadora IP: *.171.49.147.crowley.pl 07.08.07, 22:49 Uwazam ze to wszystko staraja sie zrobic francuzi ktorzy nie maja ani jednego kandydata do zwyciestwa w Tour de France... i kazdy z nas ktroy by nawet teraz pojechal to i tak wczesniej czy pozniej znalazl by sie na liscie Fuentesa... wszystko jest prowokacja ktora niszczy kolarstwo... Odpowiedz Link Zgłoś