Gość: piwosz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.09, 10:20 gdzie w Rzeszowie lub okolicach można dostać piwo Ciechan? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: normalnyy Re: piwo Ciechan IP: 91.150.161.* 15.06.09, 10:34 niestety nie spotkalem w rzeszowie tego piwa (ale to akurat nie dziwne). w razie czego jakbys byl w warszawie, to jest w piotrze i pawle w blue city. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piwo Re: piwo Ciechan IP: *.rzeszow.vectranet.pl 15.06.09, 20:59 Mogę wymienić w stosunku 1:1 za jakieś inne niedostępne w Rzeszowie z fajnego browaru.Posiadam Ciechan miodowe i mocne :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piwosz Re: piwo Ciechan IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.09, 09:07 no to niezła oferta:) mysle, ze dało by sie zrobic. ile masz tego ciechana? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piwosz Re: piwo Ciechan IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.09, 11:00 ale ja mam prawo pierwokupu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piwo Re: piwo Ciechan IP: *.rzeszow.vectranet.pl 16.06.09, 15:17 Jestem tylko skromnym degustatorem :).Szwagier przywiózł mi po dwa miodowe i mocne,więc mogę się wymienić(nie sprzedać!) po jednej buteleczce na jakieś inne niedostępne w Rzeszowie.A co proponujecie na wymianę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piwo Re: piwo Ciechan IP: *.rzeszow.vectranet.pl 25.06.09, 22:04 Cóż panowie,wypiłem... Miodowe wspaniałe,mocne też całkiem niezłe(choć za mocnymi piwami nie przepadam-ale Warki strongi,Dębowe itd. się nie umywają do Ciechana:)) Może kiedyś będzie dostepne w Rzeszowie. A takie miodowe zawsze sobie można samemu nastawić:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: R Re: piwo Ciechan IP: *.centertel.pl 15.06.09, 22:18 W zeszłym sezonie piłem piwo z browaru Ciechanów w knajpie wegetariańskiej na 3 maja. Knajpa nazywa się chyba "21 gram". Nie wiem czy jeszcze istnieje. Szukałem w sklepach i też nie znalazłem nigdzie. Odpowiedz Link Zgłoś