Dodaj do ulubionych

Kierowco MPK

IP: 89.230.84.* 28.07.09, 20:49
Naucz sie ze nie jestes sam na drodze i nie taranoj jadacych obok
pasem,bo jak tego nierozumisz to jezdzij taczkami(tyczy sie
wiekszosci kierowcow MPK)
Obserwuj wątek
    • Gość: NM Re: Kierowco MPK IP: *.rz.izeto.pl 28.07.09, 20:57
      a wyjezdzajac z zatoczki upewnij sie, ze nie zmusisz nikogo do gwaltownego hamowania
      • Gość: komar Re: Kierowco MPK IP: 188.33.70.* 28.07.09, 21:33
        Kierowca MPK wyjeżdżający z zatoki ma pierwszeństwo, więc w zasadzie nie musi
        się upewniać wystarczy, że włączy kierunkowskaz.
        • Gość: Lysy Re: Kierowco MPK IP: *.adsl.inetia.pl 28.07.09, 21:57
          musi się upewnić: art 18.2 PoRD.
          • Gość: komar Re: Kierowco MPK IP: 188.33.122.* 28.07.09, 22:04
            A to pardonsik, muszę w takim razie doczytać.
            • Gość: revenant Re: Kierowco MPK IP: *.rz.izeto.pl 29.07.09, 10:05
              Łysy życzę Ci żebyś jak najszybciej walną w autobus wyjeżdżający z zatoki na
              terenie miasta i w terenie zabudowanym. Potem zadzwoń prędko na policję drogową
              i powiedz że kierowca autobusu Cię staranował itp. itd. Oj życzę Ci tego życzę z
              całego serca. Lubisz tłuc pianę w temacie MPK ale podejrzewam że na jezdni już
              nie jesteś taki do przodu zwłaszcza w starciu z masą autobusu..... Widziałem już
              takich chojraków którym szybko rura miękła. Ostatnio nawet taki cwaniaczek
              dostał 8 punktów i 5 stów a auto tatusia było i ojciec swoje dołożył. Ale trwaj
              nadal w marzeniach.
              • Gość: kierowca Re: Kierowco MPK IP: *.rz.izeto.pl 29.07.09, 10:59
                tak kierowcy MPK oraz panowie na taxi to święte krowy na ulicy [oczywiście nie
                wszyscy]
              • Gość: Lysy Re: Kierowco MPK IP: *.tktelekom.pl 29.07.09, 11:33
                > Łysy życzę Ci żebyś jak najszybciej walną w autobus wyjeżdżający z zatoki na
                terenie miasta i w terenie zabudowanym. Potem zadzwoń prędko na policję drogową
                i powiedz że kierowca autobusu Cię staranował itp.

typowa wypowiedz idioty z mpk. Szkoda klawiatury na dyskusje.
                A ja Ci życzę wszystkiego najlepszego ;)
                "walną" :D walną głowom?

• Gość: revenant Re: Kierowco MPK IP: *.rz.izeto.pl 29.07.09, 11:42
                  Pisząc "idiota" pisz o sobie łysy bo zdaję się że skończył Ci się plot twórczy
                  albo brakło paragrafu kolejnego Dzięki za życzenia do zobaczenia na jezdni. Moje
                  życzenia nadal aktualne!!!
                  • Gość: Lysy Re: Kierowco MPK IP: *.tktelekom.pl 29.07.09, 13:02
                    a jak nazwać kogoś kto komuś życzy w ten sposób: "Łysy życzę Ci żebyś jak
                    najszybciej walną autobus wyjeżdżający z zatoki"? No idiota. I analfabeta (bo
                    "walną").
                    • Gość: x Re: Kierowco MPK IP: *.19.165.3.osk.enformatic.pl 29.07.09, 15:32
                      Lysy ,jesteś nie reformowalnym pieniaczem,zabierasz głos prawie na każdy
                      temat,powinieneś się podpisywać alfa i omega,i nie odpisuj bo i tak oleje.
                      • Gość: Lysy Re: Kierowco MPK IP: *.adsl.inetia.pl 29.07.09, 19:28
                        oczywiście to ja jestem pieniaczem, bo sprostowałem czyjaś wypowiedz podajac
                        odpowiedni artykuł PoRD. W zamian jakiś idiota pożyczył mi bym "walnĄ" w autobus
                        :-O. Dosyć niestandardowe pojmowanie pieniactwa ;)

A podpisywał się będę tak, jak mam ochotę.
    • Gość: I Re: Kierowco MPK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.09, 11:50
      taa kierowcy MPK są zawsze "be". Kierowcy samochodów chcą kultury, a sami
      zachowują się jak bydło. 2 przykłady: w godzinach szczytu (7 rano, 15-16 po
      południu), gdy są największe korki, jak chce przepuścić wyjeżdżający z
      przystanku autobus to palanty za mną nie są w stanie poczekać kilku/kilkunastu
      sekund tylko trąbią w niebogłosy. Druga rzecz widoczna bdb na przystanku na
      wysokości placu wolności (kierunek->były hotel rzeszów). Ludzie tam nagminnie
      zjeżdżają w zatoczkę przystankową chcąc zaoszczędzić "całe" kilkanaście metrów,
      potem oczywiście próbują się ryć na jezdnie, ale nie to jest najgorsze. Często
      jestem świadkiem, jak 3-4 samochody stoi na przystanku próbując się wcisnąć na
      drogę, a autobusy nie mają gdzie stanąć bo nie ma miejsca. Oczywiście 1 autobus
      się zmieści, ale 2-3 kolejne, które podjeżdżają muszą czekać na światłach dopóki
      nie zwolni się miejsce, żeby bezpiecznie wjechać na przystanek. Także kultury
      jazdy wymagajcie również od siebie, a nie tylko od kierowców autobusów.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka