Gość: Lolek IP: 80.50.128.* 28.08.09, 21:00 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: czesław Jak i dlaczego CBA poluje na prezydenta Ferenca IP: *.ostnet.pl 28.08.09, 21:20 wara od Prezydenta Ferenca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: Jak i dlaczego CBA poluje na prezydenta Feren IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.09, 21:52 Podobna sprawa przed wyborami była z posłem Cimoszewiczem, kiedy sprawdzili ze poseł dosłał od córki kasę na kampanię wyborcza i nie zostało to zgłoszone w deklaracji podatkowej, policja skarbowa w USA prześwietliła dochody córki i wtedy poseł złożył rezygnacje z ubiegania się o fotel prezydenta.Może CBA ma dowody na układy urząd/biznes ale nie są one za słabe.Oby CBA nie sprawdziła przewodniczącego i innych członków rady miasta.Zapowiada się ostra kampania wyborcza w Rzeszowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agi Jak i dlaczego CBA poluje na prezydenta Ferenca IP: 84.38.160.* 28.08.09, 21:44 cale szczęscie grono niezadowolonych z działalności PANA TADKA rośnie!! oby tak dalej!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaźmirz Proszę księdza - tak nie można! IP: *.19.165.39.osk.enformatic.pl 28.08.09, 22:12 XI. Nie będziesz się nabijał z bliźniego swego nadaremnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pa Re: Jak i dlaczego CBA poluje na prezydenta Feren IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.09, 11:07 I tak nic Tadeuszowi Rydzykowi nie zrobią. Czarna mafia rządzi w Polsce... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alek Rozwiązanie rzeszowkiego CBA? IP: *.rzeszow.mm.pl 28.08.09, 22:34 Kiedyś czytałem, ze mają rozwiązać rzeszowskie CBA i dlatego ta placówka szuka na siłę sukcesów, aby się wykazać. Czyżby to było właśnie grzebanie w śmiesznych odpadach aby znaleźć haka na Tadeusza? Czepili się jak pijany płotu. Czas się żegnać z ciepłymi posadkami :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wacu Re: Rozwiązanie rzeszowkiego CBA? IP: 89.230.90.* 28.08.09, 22:48 A może Tadziu jest za sprytny, żeby dać się złapać? Może pod niczym się nie podpisuje i zmusza do tego innych? Może "Ratuszowi" zaprzeczą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szyderka to CBA jak i to polskie prawo i sprawiedliwosc..to IP: *.rzeszow.mm.pl 28.08.09, 22:52 sciema dla plebsu na poklask Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaźmirz Tys prowda! IP: *.19.165.39.osk.enformatic.pl 28.08.09, 23:16 To jest to, czego nam „najbardziej” q...a potrzeba. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rakarz Re: to CBA jak i to polskie prawo i sprawiedliwos IP: *.rzeszow.vectranet.pl 29.08.09, 10:59 Zasadzili się chłopcy z CBA na Ferenza jak harcownicy Bohuna.Ico?I nic.Jak zwykle puscili tylko bąka.Ratuszowy herold oznajmił,że Pan Tadeusz jest niewinny bo ,imprezuje w Klagenfurcie,a po drugie dokonał samooczyszczenia rezygnując z wszelkich intratnych fuch. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiki Jak i dlaczego CBA poluje na prezydenta Ferenca IP: *.rzeszow.mm.pl 28.08.09, 23:21 A cóż to, tylko plebs ma przestrzegać prawo, a ci ze świecznika to mają być nietykalni jak „święte krowy”? Wołają, że państwo prawa, a sami chcą być poza nim? I to ma być przykład dla młodego pokolenia? JESTEM UCZCIWY, ALE TYLKO WTEDY, GDY JEST TO DLA MNIE KORZSTNE. To taka moralność? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: repre$ A to Polska właśnie! IP: *.19.165.34.osk.enformatic.pl 29.08.09, 01:02 Szanowni współobywatele, bądźcie uprzejmi zauważyć (a przykład żałosnych "zarzutów" w stosunku do Ferenca jest tego doskonałą ilustracją), że zafundowaliśmy sobie państwo, w którym nie ma ludzi niewinnych - są tylko "źle osądzeni". Nikt nam takiego państwa nie narzucił. Sami je ukształtowaliśmy. Jeśli myślicie, że powyższa zasada Was nie dotyczy, to jesteście źle poinformowani. Tadek, nie daj się. Głosowałem na Ciebie i nigdy tego nie żałowałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czyt Re: A to Polska właśnie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.09, 07:27 Przesadzasz z tą niewinnością. Ja też głosowałem i bardzo żałuję. Ferenc nie jest prezydentm mieszkańców.Zwykłych wyborców ma w dalekim poważaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
repres1 Re: A to Polska właśnie! 01.09.09, 23:11 Nie zgadzam się z Tobą, ale na dyskusję jest chyba za późno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Analityk Jak i dlaczego CBA poluje na prezydenta Ferenca IP: *.ptvk.pl 29.08.09, 08:21 Rozwiązać policję polityczną PiS!!! nie są absolutnie potrzebni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Shepard Re: no ale z drugiej strony... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.09, 09:13 ...proszę się zastanowić: ten conajmniej dziwny układ Podkulskiego z Ratuszem - śmierdzi na parę kilometrów: urzędasy z prezydentem na czele tańczą koło "inwestora" tak jak ten im zagra, mimo że "inwestor" ma w tyle zobowiązania i umowy (które i tak są na gębę...) "zawierne" z miastem. W niektórych przypadkach - ot, jak choćby w historii z przedszkolem - zabawa jest na KOSZT PODATNIKÓW... Czy to nie jest zastanawiające? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beram Re: no ale z drugiej strony... IP: *.multimo.pl 29.08.09, 10:37 No właśnie nie zajmą się poważnymi przekrętami tylko jakieś bzdety z oświadczeniami wymyślają. Wg mnie dają ewidentny znak sygnał, żeby Tadzik bardziej uważał, albo żeby podbić 'stawki' Ryśkowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: no ale z drugiej strony... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.09, 22:04 baaardzo zastanawiające... Jeśli to wszystko co znaleźli na Ferenca w ciągu 7 lat jego rządów, to mamy najuczciwszego prezydenta pod słońcem:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ~~~~9876 Re: no ale z drugiej strony... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.09, 15:11 Człowieku zastanów się !! To "kłapanie" o Podkulskim jest tylko dlatego bo Podkulski jestt !!! Znajdź mi (lub wymień jeśli możesz) choć 1-2 inwestorów o podobnych możliwościach i potencjale co on. Wiadomo - maluczkich i zawistnych jest wielu, ale za robote bierze się garstka. Pozytywnych przykładów jest w Rzeszowie wiele, wystarczy uważnie patrzeć i czytać, ale skala mniejsza i dlatego tyle szumu wokół słowa klucz : Podkulski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Shepard Re: no ale z drugiej strony... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.09, 20:01 Człowieku, to Ty się zastanów. Ja tylko kojarzę fakty... Prawo jest (jeśli jest) dla wszystkich: maluczkich i większych. Jeśli Kowalskiemu nie wolno zbudować bez pozwolenia garażu czy szopy na własnej działce - to Podkulskiemu też nie powinno się udać. Bez kwitów i na gębę. Skala nieistotna. Prawo nie działa niby wstecz - ale w przypadku układu Inwestor - Ratusz - prawa fizyki są inne... Powstające inwestycje typu Tesco muszą się liczyć z wywiązaniem z offsetów - Inwestor ma to GDZIEŚ. O Millenium Hall nie wspominam, bo to jest temat oklepany jak Nasza Szkapa. O innych inwestorach się chłopie nie wypowiadaj: gdyby nie dziwny układ w mieście - byłby niejeden, ale subtelne działania sitwy - skutecznie blokują wjazd na pole do popisu... Cyrk z terenem po dawnych hotelu Rzeszów - jest chyba dość wyraźnym przykładem. Jeśli według Ciebie wszystko to co się dzieje wokół tego - jak to mówisz - słowa KLUCZA jest O.K. to albo nie Masz pojęcia o czym piszesz, albo - jesteś bezpośrednio zainteresowany tym aby było jak jest... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seba Jak i dlaczego CBA poluje na prezydenta Ferenca IP: *.171.46.224.static.crowley.pl 29.08.09, 09:16 Niech sami siebie sprawdzą pod kontem korupcji hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HackeR Jak i dlaczego CBA poluje na prezydenta Ferenca IP: *.rz.izeto.pl 29.08.09, 09:23 cba nadal szuka mu czegos i chce go wywalic, a powodem ich dzialan moze byc to co Ferenc robi z Podkulskim. Przy kolejnych wyborach jak tylko zdrowie Ferencowi pozwoli to wystartuje i mysle ze wygra wybory bez najmniejszego problemu:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: revenant Re: Jak i dlaczego CBA poluje na prezydenta Feren IP: *.rz.izeto.pl 29.08.09, 10:34 A ja myślę że bez problemu przewali i to z wielkim hukiem za te wały jakie kręci z "prywatnym kapitałem" czy z MPK. Mega inwestycje same mówią za siebie zwłaszcza efektywnością i stopniem wykonania. Piękne ekrany... Dziura po hotelu... Millenium Hall i Al. Rejtana. Inteligentna sygnalizacja świetlna w mieście zwłaszcza na Śreniawitów i w innych miejscach przyczynia się to tworzenie coraz to większych utrudnień itd itd itd a jest tu o czym jeszcze pisać. Totalny burdel komunikacyjny w mieście wolna amerykanka dla wszelkich pojazdów zwłaszcza w centrum. Człowiek - pieszy zupełnie się nie liczy zawsze stoi na straconej pozycji. Pojazdy parkują totalnie wszędzie gdzie chcą i jak chcą na chodnikach trawnikach skwerach na jezdni po prostu tak jak to widać w centrum. Nikt ich nie kara bo straż miejska jest zupełnie nie efektywna policja to samo wszystkie służby ten problem zlewają totalnie za przyzwoleniem. To efekty bezpłatnej strefy parkowania i olewania prawa wszelkich zasad jeśli się nie karze kierowców za takie praktyki to trwają w najlepsze co widać. Pseudo deptaki na których pojazdy to standard itd itd ale medialna propaganda sukcesu idzie w najlepsze tylko ludzie nie są tacy głupi za jakich ich się uważa i wyciągają wnioski tak jak ja wyciągnąłem z oddania głosu na miłościwie nam panującego Tadeusza. I tego błędu nie powtórzę bacząc przy wyborach na otoczenie Tadzia bo pewnie się nie załapie ale będzie jakiegoś swojego przydupasa forsował żeby sterować z za pleców. I będę wszystkich ostrzegać żeby mieli to na uwadze. Jeszcze tylko czekać aż Tadek zacznie się z klerem układać a po nim wszystkiego można się spodziewać czego można było doświadczyć za ostatniej kadencji. Były Wyborca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wezyr Pisowskie pieski ujadaja! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.09, 09:29 Kiedyś przyjdzie duży wilk i zje ujadające pieski Jarosława i jego samego ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A.F. Jak i dlaczego CBA poluje na prezydenta Ferenca IP: *.star.net.pl 29.08.09, 10:17 Pocałujta w d... wójta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: weronika Jak i dlaczego CBA poluje na prezydenta Ferenca IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.08.09, 12:02 Przeczytałam info dotyczące uchwały RM Rzeszowa o odwołanie Prezydenta i nie widzę w tym nic dziwnego ponieważ jak ktoś złamał prawo to nie może się tłumaczyć,że to było kilka miesięcy temu, a on już złożył wypowiedzenie. Pierwszy raz słyszę, że jak ktoś jest w zarządzie to do podpisu czegoś musi mieć jeszcze jakieś pełnomocnictwa, ponieważ samo zasiadanie w zarządzie jakiegoś podmiotu prowadzącego działalności gospodarczą jest leg art. prowadzeniem takiej działalności, jest na to wiele wyroków NSA, w tym w przypadkach kiedy rada miasta nie podejmowała takiej uchwały, w tym wyroku w WSA w Lublinie, Łodzi itd., wystarczy tylko poczytać orzeczenia, ale komu się to chce - prawda. Także Pan Przewodniczący nie zna prawa. Dobrze żeby np. przewodniczący podał do publicznej wiadomości te pismo z cba i wszyscy moglibyśmy zobaczyć sami o co własciwie chodzi,ale lepiej chować to pod dywani że bzdura. Dla prawników art. 26 ust. 2 ustawy o wyborze wójta, burmistrza itd. dopuszcza taką mozliwość podjęcia uchwały przez Radą Miasta, ale zapomniałam, że Rada Miasta to zaplecze Pana Prezydenta, który poparł posłankę PO w wyborach choć jest z innej opcji i to teraz procentuje w zakresie decyzji np. wysokich urzędników państwowych – czy to w Polsce dziwne – sama odpowiem, że nie. Pan Prokurator także powinien poczytać od czasu do czasu prawo adminisytracyjne oraz ustawy, z których wynika jakie instytucja jakie posiadają kompetencje, ale cóż także może się mieszać w politykę, ależałoby Panie Prokuratorze naprawdę odsśwaieżyć soją wiedzę nawet z aplikacji. Co do służb ścigania w Polsce tak zawsze jest, że jak rzecz dodtyczy jakiegoś polityka to siadają, że zarzuty są polityczne. Tak mi się zdaje, że prawo w Polsce nie obowiązuje tylko tych jak ja z plebsu, choć uczącego się plebsu. Weronika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szary Jak i dlaczego CBA poluje na prezydenta Ferenca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.09, 13:14 Na tym przykładzie widać, że CBA postępuje wg zasady "dajcie nam człowieka, a my paragraf znajdziemy". Zarzuty CBA przedstawione w tym artykule, mają charakter wyłącznie uchybień formalnych (brak jakiegoś zaświadczenia, niedokładnie podany metraż), a nie przestępstw korupcyjnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rzeszowianin glosno to zawsze bylo o metodach dzialania w prlu IP: *.rzeszow.vectranet.pl 30.08.09, 09:37 a obecne metody czym sie roznia? cba dziala na zlecenie pisu tego prawego ugrupowania, kotre nigdy nie ma sobie nic do zarzucenia. a metody dzialania jak za komuny odkad kaczory doszly do wladzy. Ferencowi mozecie buty czyscic pajace. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikael Prezio Ferenc IP: *.19.165.68.osk.enformatic.pl 30.08.09, 11:56 Co najmniej raz w miesiącu wyjeżdżam zawodowo za granicę, zwiedziłem już całą EU i szkoda że większość ludzi w Rzeszowie nie ma takiej okazji. Wówczas na pewno Ferenc nie miałby szans być prezydentem. 80- tysięczne miasta typu Derry, Reading mają galerie o jakich Rzeszów może pomarzyć (może Millenium Hall gdyby powstało to można by jakoś z nimi równać). Rzeszów pozostaje jedynym miastem jakie widziałem w EU w którym nie ma deptaków (bo nie oszukujmy się - deptaków w Rzeszowie po prostu nie ma). W całym mieście burdel komunikacyjny rodem z Rosji albo innego dziadostwa, samochody w centrum robią co chcą i parkują jak chcą. W mieście ZERO kultury. Miasteczka typu Santiago de Compostela, Vigevano, Doire, Patra mają 10-20 razy więcej wydarzeń kulturalnych od Rzeszowa w ciągu miesiąca. W Rzeszowie prawie w ogóle nie ma miejskiej zabudowy, tylko blokowiska, hipermarkety albo wiejskie osiedla. Miasto wieczorami opustoszałe że aż w depresję można wpaść. Ferenc wg mnie nie ma pojęcia o zarządzaniu europejskim miastem. Poza tym panie Ferenc, ma pan prawie 70 lat, może warto iść na emeryturę, pojeździć po świecie (przecież stać pana na to?), dać sobie na luz a nie tylko siedzieć i myślec którą teraz wioskę włączyć do Rzeszowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z rz Re: Prezio Ferenc IP: *.rzeszow.mm.pl 30.08.09, 13:14 No właśnie. Może mieszkańcom Rzeszowa nie potrzeba tyle do szczęścia. Zamiast koncertów róznych gatunków muzycznych, wystarczą te na scenie w lecie znanych i lubianych gdzie gratis można oberwać butelką i użerać się z menelami. zamiat parkingów można wcisnąc się gdzieś na chodnik, najlepiej tak żeby piesi nie mieli jak przejść. Zamiast wypoczynku w zadbanym parku, można przecież przemykać z obsranym parasolem między drzewami itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ~~~~9876 Re: Prezio Ferenc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.09, 15:26 A trzeźwy byłeś, jak po tej Europie jeździłeś ?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikael Re: Prezio Ferenc IP: *.19.165.68.osk.enformatic.pl 30.08.09, 19:59 The Oracle w 120-tysięcznym Reading. Na szczeście ja mogłem robić tam zakupy, większość rzeszowian jest skazana na śmieszne bazarki Podkulskiego. s0.geograph.org.uk/photos/00/33/003398_8e655a87.jpg Na zdjęciu widać jakąś 1/4 kompleksu a może i mniej. Ferenc = zastój Rzeszowa, brak inwencji, których najlepszym symbolem jest dziura po hotelu Rzeszów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Jak i dlaczego CBA poluje na prezydenta Ferenca IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 30.08.09, 13:50 Nie widzę nic zdrożnego, że jakieś słuzby państwowe interesują się także zachowaniami czy działaniami polityków, bo chyba oni nie są poza prawem. Zapewne będzie tu jakieś rozstrzygnięcie Prokuratury, a potem Sądu i się wyjasni. Z treści artykuły wynika, że cba dązy do złożenia wniosku, czy skargi do Sądu Administracyjnego dlatego chcą wykorzystać drogę adminoistracyjną, czy jak Rada Miasta nie podejmie uchwały i Pan Wojewoda także nie zapewne złozą skargę do Sądu Administracyjnego o bezczynność, i z tego co znam prawo administracyjne mają sznasą ją wygrać. Co ciekawe w treści samego artykułu Pan Prokurator po części przyznaje rację cba mówiąc, że może dojść do warunkowego umorzenie co zgodnie z kodeksem karnym jest równoważne z przyznaniem, że dana osoba popełniła przestęstwo. W Sądzie administracyjnym Pan Prezydent będzie miał minimalne sznase ale 5to prawo administracyjne czego Pan Prokurator nie zauwazył,i taka sprawa Pana Prezydenta wobec nie podjęcia uchwały przez RM i Wojewodęmnoże iść odrębnym trybem. Sądy są niezawisłe dla wszystkich do czasu aż nie orzekną na niekorzyść jakieś osoby, wtedy a zamy to z mediów także Sądy będą oskarżone o stronniczość. W niektórych komentarzach do tego artukułu dziwi mnie słownictwo i nienawiść niektórych piszących, co nie mogą uznać, że ktoś ma inne zdanie, na czym właśnie polega demookracja. Swoją drogą to a propo wypowiedzi Pan Prokuratora, to pierwszy raz spotykam się ( także jestem prokuratorem ale w innym okręgu) z wypowiedzią funkcyjnego Prokuratora, przełozonego innych prokuratorów, na temat innego organu państwowego, że chodzi jak dziecko we mgle itd. Dla prokuratorow i sędziów taka wypowiedż jest żenująca, śwaidcząca o pewnym niezrównoważeniu emocjonalnym wypowiadającego poza oczywiście niezachowaniem zasady bezstronności i obiektywizmu, poza tym [pierwszy raz spotykam się, że Prokurator publicznie mówi jak decyzja procesowa ma zapaść w przyszłości w jakieś sprawie, której sam nie porowadzi, ale jest przelożonym tego prokuratora co ją prowadzi. Myślę, że Pani Prokurator Apelacyjna będzie miała tu pole do działania. Tak ogólnie to poiszącym oraz autorowi artykułu polecem niej nerów i dobrego spędzędzenia ostatniego wakacyjnego weekendu. Kama Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kwant Re: Kama IP: *.intertele.pl 30.08.09, 18:36 Kama !!! Stare arabskie przyslowie mówi : "Psy szczekają karawana jedzie dalej" Nic dodać nic ująć ,wystarczy przeczytać tylko pelne jadu i zawiści , wypowiedzi sfrustrowanych nieudacznikow wszelkiej maści. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: komar Czyżby skleroza? IP: 94.254.245.* 30.08.09, 20:04 Żadnej poważnej afery CBA nie wykryło, to jasne. Ale przy okazji dowiedzieliśmy się, że pan prezydent nie potrafi porządnie wypełnić dość prostego druku. Nie wiem czy to niechlujstwo, czy skleroza, ale tak być nie powinno, że wysoki urzędnik, prezydent dość dużego miasta nie radzi sobie z tak prostym zadaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: op Re: Czyżby skleroza? IP: *.19.165.3.osk.enformatic.pl 30.08.09, 21:08 a tak naprawdę z czym sobie radzi o prócz uprawiania propagandy sukcesu i obiecywania gruszek na wierzbie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mega Re: Gość op IP: *.intertele.pl 31.08.09, 06:50 Witaj "Gościu" widocznie nie mieszkasz w Rzeszowie jak również w pobliskiej okolicy. A moze twoje biologiczne organy nie potrafią zauważyć zmian jakie nastąpily w czasie "prezydencji" Ferenca. Wystarczy jedno stwierdzenie jakie powszechnie słyszy sie od ludzi którzy wracają do Rz-wa po kilkunastu latach nieobecności." Rzeszów się powiększa ,rozwija , Rz-w wypięknial , jest po prostu perełką Południowo - Wschodniej Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: op Re: Gość op IP: *.19.165.3.osk.enformatic.pl 31.08.09, 09:27 i tu masz rację,rzeczywiście jak się wraca po iluś tam latach to nowy asfalt kwiatki i pomalowane elewacje rzucają się w oczy,to pierwsze wrażenie,a co dalej,dalej już nie ma nic czym by się można było pochwalić, dziś po raz kolejny się dowiadujemy że nowe miejsca pracy dla wysoko wykwalifikowanych powstaną tak,tyle tylko że w Jasionce[OPTeam],w rzeszowku jedynie blaszaki kasa blaszaki kasa, perły oprawia się w złoto,a tu w asfalt i szarą blachę,więc skończ z tymi eufemizmami bo to żałosne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z rz Re: Gość op IP: *.rzeszow.mm.pl 31.08.09, 10:57 mega najpierw ganisz kogos za krytyke bo nie mieszka w Rzeszowie, poczym za autorytet podajesz opinie osób które w tym Rzeszowie nie mieszkają.Czy sam(a) sobie nie przeczysz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: komar Re: Gość op IP: 94.254.149.* 31.08.09, 12:10 No to miałbym kilka pytań, dla bardziej zorientowanych w sukcesach prezydenta Ferenca: - ile kilometrów nowych dróg przelotowych powstało podczas jego rządów? - ile wybudowano skrzyżowań bezkolizyjnych? - ile mostów i wiaduktów? - ile przejść podziemnych i kładek? - ile parkingów wielopoziomowych? Jak widać, pytania wyłącznie z zakresu dróg. Słyszałem, że to konik prezydenta, więc sukcesy w tej dziedzinie powinny być najbardziej spektakularne. Odpowiedz Link Zgłoś