Dodaj do ulubionych

Burmistrz Tyczyna za plagiat straci stanowisko

• Gość: Bratpit kiedy wykastrują Szczepańskiego IP: *.ostnet.pl 07.09.09, 23:37
      i ogolą Żurawską? Najwyższy już czas zdemskować tych szkodników
      • Gość: krzysztof Re: Oto prawdziwi współpracownicy prokuratury IP: *.ostdsl.pl 08.09.09, 07:23
        i próbka ich możliwości. To dobrze zorganizowana nie przebierająca w
        środkach grupa łotrów, naprzeciwko jeden człowiek.
        • Gość: ola Re: Oto prawdziwi współpracownicy prokuratury IP: *.ostnet.pl 08.09.09, 17:58
          i tak wylecisz
          • Gość: Olo Plagiator IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.09, 17:27
            Czy plagiator zabierze zesobą kochankę żurawia z gimnazjum z tyczyna. Bo tak
            głoszą plotki.
            • Gość: frank Re: Tak jest fuhrerze z budziwoja IP: *.ostnet.pl 09.09.09, 19:49
              Potrzebujecie przestrzeni życiowej.Tylko eksterminacja wrogów może ją stworzyć.
              • Gość: szczepu Re: Tak jest fuhrerze z budziwoja IP: *.ostnet.pl 11.09.09, 08:50
                wrogów to ty masz Kaziutku
                wyimaginowanych
                a tak a propos
                to każdy sądzi według siebie stare ale aktualne przysłowie
                • Gość: pracownik Re: urlop burmistrza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.09, 23:26
                  Mam nadzieję że przewidniczący rady przypilnuje żeby burmistrz wykorzystał
                  zaległy urlop wypoczynkowy a nie jak to ma w zwyczaju odbierał na koniec sporą
                  kupkę pieniędzy z i tak już zadłużonej po uszy gminy.
                  • Gość: janka Re: kotula bije dzieci IP: *.ostdsl.pl 12.09.09, 09:04
                    on ich nie bije on ich pierze
                    • Gość: wyb. Re: plagiator pomawia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.09, 10:09
                      zaczyna się pomawianie konkurencji i wymyślanie głupot a tu plgiator ma pomysła
                      niezmierzone
                      • Gość: ewa Re: Co z tym tytułem? IP: *.rzeszow.vectranet.pl 13.09.09, 15:58
                        Kiedy straci tytuł?
                        • Gość: xxx Re: Co z tym tytułem? IP: *.rzeszow.vectranet.pl 13.09.09, 19:14
                          jakie to ma znaczenie
                          • Gość: aneta Re: kotula gonił po wsi bociana IP: *.ostnet.pl 13.09.09, 19:47
                            bo przynosi nieślubne dzieci
                            • Gość: Przemysław W. Kiedy wreszcie tego Szczepańskiego powieszą IP: *.ostnet.pl 13.09.09, 22:22
                              za jaja. A jego kochanicę Żurawską za kurę?
    • Gość: kazek sz Re: Burmistrz Tyczyna za plagiat straci stanowisk IP: *.ostnet.pl 15.09.09, 20:22
      miejy nadzieje że mój nastepca bedzie tak otwarty jak ja
      • xterra Re: Burmistrz Tyczyna za plagiat straci stanowisk 21.09.09, 22:31
        co tam słychać w Tyczynie
        jak tam Burmistrz spakowany?
        • Gość: danka Re: Burmistrz Tyczyna za plagiat straci stanowisk IP: *.ostnet.pl 22.09.09, 11:04
          pakuje ale na siłowni
          • Gość: men Re: Burmistrz Tyczyna za plagiat straci stanowisk IP: *.ostnet.pl 24.09.09, 11:19
            ale serio co słychać u Kazia
    • Gość: Widz Burmistrz Tyczyna za plagiat straci stanowisko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.09, 17:01
      Co tyczyniacy świętujecie już odejście burmistrza? Bo koniec września się
      zbliża, a wraz z końcem miał przyjść jego upadek.
      • Gość: Student Re: Znowu o promotorze IP: *.rzeszow.vectranet.pl 30.09.09, 17:44
        Burmistrz jeszcze nie odszedł, a już ukazał się złośliwy artykuł o
        jego promotorze prof. Taduszu Ch.
      • Gość: detektyw Re: Burmistrz Tyczyna za plagiat straci stanowisk IP: *.ostnet.pl 02.10.09, 13:56
        robi sobie chodnik do domu żeby się nie przewrócić
        • Gość: moniek Re: Burmistrz Tyczyna za plagiat straci stanowisk IP: *.ostnet.pl 05.10.09, 10:08
          oj tak
          a propos co na to Rada Gmniny
          kiedy podejmie decyzję
    • xterra Re: Burmistrz Tyczyna za plagiat straci stanowisk 14.10.09, 20:15
      i co u Kazimierza
      • Gość: gość Re: Burmistrz Tyczyna za plagiat straci stanowisk IP: 84.38.160.* 18.10.09, 15:07
        Mam nadzieję, że radni wysłali go na zaległy urlop.
        • Gość: ala Re: Burmistrz Tyczyna za plagiat straci stanowisk IP: *.ostnet.pl 18.10.09, 18:47
          radni nie zrobią nic tak i jak nic nie robią
    • Gość: mania wielkości Re: Burmistrz Tyczyna za plagiat straci stanowisk IP: *.ostnet.pl 23.10.09, 21:52
      kirdy te zmiany czy ktoś wie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka