Dodaj do ulubionych

Bardzo proszę o radę , mam problem

02.10.12, 17:50
Pracuje już rok w Hotelu Kossak w Krakowie i nie dastałam żadnej umowy, doprosić się nie można, ani zlecenia,ani umowy o pracę. Z tego co się orientuje większość pracowników tam robi bez umowy, bo Pani menadżer i pani księgowa to niezłe aparatki, nieuczciwe, chciwe.
Co w takiej sytuacji mam zrobić,? powiem jeszcze, że mają gdzieś aktualne książeczki sanepidowskie, z tego co mi wiadomo to wszyscy powinni mieć aktualne baadania.
Co w takiej sytuacji mam zrobić, zeby móc coś zmienić w mojej sytaucji? Czy gdzieś się to zgłasza? Czy trzeba iść do sądu? bo moje prośby o zatrudnieniu mnie są bezskuteczne. szukam takiej normalnej pracy gdzie chociaż będzie umowa zlecenie.
Bardzo proszę o odpowiedź.
Pozdrawiam Małgosia
Obserwuj wątek
    • Gość: hm Re: Bardzo proszę o radę , mam problem IP: *.toya.net.pl 03.10.12, 17:24
      To szokujące co piszesz. Właśnie sprawdziłam ceny pokojów w tym hotelu...
    • ollena Re: Bardzo proszę o radę , mam problem 03.10.12, 19:55
      A dostajesz chociaż wynagrodzenie? Ja bym poszła do inspekcji pracy, ale wtedy raczej koniec z twoim "zatrudnieniem".
    • Gość: anonim Re: Bardzo proszę o radę , mam problem IP: *.226.51.114.awist.pl 14.05.14, 17:05
      ten hotel jakaś masakra wszyscy bez umów i na to się godzą pracowałam tam chwile i nigdy więcej o pieniądzach cisza

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka