upior_w_moherze 02.08.10, 11:43 ciekawe czy doczekamy czasow kiedy pis przeprosi za "gnoj" jaki w polsce robi ? wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,8203829,_Zimny_Lech__znika_spod_Wawelu__Browar_przeprasza.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tw_wielgus Re: browar pis przeprosil 02.08.10, 11:47 Widać browar ma poczucie przyzwoitości w przeciwieństwie...;P Odpowiedz Link Zgłoś
prawieemeryt Re: kiedy pis przeprosi za "gnoj" 02.08.10, 11:47 Nigdy. PiS z prezesem na czele uważają, że nam zrobili i robią dobrze bo naszym naturalnym środowiskiem powinna być pryzma obornika a oni są na górnej półce nad gnojowiskiem. Odpowiedz Link Zgłoś
ferrari.dubienieckich O kurcza! To oni juz w 2009 razem z Ruskimi 02.08.10, 11:53 O kurcza! To oni juz w 2009 razem z Ruskimi ten zamach uknuli :ppp Przy okazji przeprosin zamieszczonych na stronie browaru , dyr. ds. Korporacyjnych Kompanii Piwowarskiej wyjaśnił, że hasło zawierające frazę "Zimny LECH" pojawiło się na rynku już w lutym 2009 roku Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: O kurcza! To oni juz w 2009 razem z Ruskimi 02.08.10, 11:58 No to mamy sprawcę. Macierewicz może kończyć swoją owocną misję. Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.2345 Re: browar pis przeprosil 02.08.10, 12:07 Miałem nigdy nie kupować tego piwa. Ale jeśli przepraszają, to za rok może kupię je. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: browar pis przeprosil 02.08.10, 12:27 Czyli, bez obrazy, mozna przyjąć iż jesteś zdalnie sterowanym moherem. Parta wydała polecenie a Ty je posłusznie wykonujesz, gratuluję. Zastanawaiłeś się kiedyś nad tym co będzie, jak PiS się na tlen pogniewa? Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.2345 Re: browar pis przeprosil 02.08.10, 12:42 tw_wielgus napisał: > ... mozna przyjąć .... ------------------------------- Nie można. Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.2345 Re: browar pis przeprosil 02.08.10, 13:13 tw_wielgus napisał: > Mylisz się...;P -------------------------------- Napisz coś interesującego. Jak na razie czegoś takiego w Twoim wykonaniu nie widziałem. Odpowiedz Link Zgłoś
pis_da_deby Re: browar pis przeprosil 02.08.10, 12:14 upior_w_moherze napisał: > ciekawe > czy doczekamy czasow > kiedy pis przeprosi za "gnoj" > jaki w polsce robi ? > > wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,8203829,_Zimny_Lech__znika_spod_Wawelu__Browar_przeprasza.html E tam takie przeprosiny! Za kare powinni zmienic nazwe piwa z Lech na Bronek i bedzie znowu OK. Ze tez powazni niby ludzie zajmowac sie musza takimi pie...mi. Czy naprawde nie maja do zrobienia niczego pozytecznego ? Odpowiedz Link Zgłoś
elena4.2 Re: browar pis przeprosil 02.08.10, 12:17 Jeszcze powinien wycofac reklamy zimnego lecha z telewizji. Polacy do roboty! Odpowiedz Link Zgłoś
ferrari.dubienieckich Re: browar pis przeprosil 02.08.10, 12:30 tw_wielgus napisał: > A co wolisz ciepłe..!? Czarneckiemu sie nie dziwie. On jest wychowany w Anglii, a tam tylko cieple sprzedaja i w dodatku bez piany. :( tfuj!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: browar pis przeprosil 02.08.10, 12:39 Czarnecki to gorliwy katolik. Założę się, że z pobudek patriotycznych pije tylko wódkę. Odpowiedz Link Zgłoś
elena4.2 Re: browar pis przeprosil 02.08.10, 12:38 W telewizji wczoraj widzialam te reklamę. Myslę, że kampania przeciw browarowi powinna trwac dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: browar pis przeprosil 02.08.10, 12:46 A ja myślę, że chyba dość tej histerii. Nie długo nie będzie można słowa "Lech" wymówić bez zdjęcia czapki z głowy. Odpowiedz Link Zgłoś
pis_da_deby Re: browar pis przeprosil 02.08.10, 12:48 elena4.2 napisała: > W telewizji wczoraj widzialam te reklamę. > Myslę, że kampania przeciw browarowi powinna trwac dalej. To moze odniesc skutek wrecz przeciwny. Robi mu sie za darmo reklame. Odpowiedz Link Zgłoś
elena4.2 Re: browar pis przeprosil 02.08.10, 12:51 Reklamę to on sobie slizgiem zrobił na cudzej smierci. Odpowiedz Link Zgłoś
pis_da_deby Re: browar pis przeprosil 02.08.10, 13:03 elena4.2 napisała: > Reklamę to on sobie slizgiem zrobił na cudzej smierci. Przeciez to nie prawda forum.gazeta.pl/forum/w,28,114849709,114851809,Slabe_wytlumaczenie.html Odpowiedz Link Zgłoś
ferrari.dubienieckich Re: browar pis przeprosil 02.08.10, 13:05 elena4.2 napisała: > W telewizji wczoraj widzialam te reklamę. Bardzo fajna reklama, co ci sie nie podoba? www.lech.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
prawieemeryt Re: Cała Polska pije 02.08.10, 12:25 Lecha, o każdej porze roku żądając ZIMNEGO! Odpowiedz Link Zgłoś
pis_da_deby Slabe wytlumaczenie 02.08.10, 12:34 upior_w_moherze napisał: href="wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,8203829,_Zimny_L ech__znika_spod_Wawelu__Browar_przeprasza.html" target="_blank" rel="nofollow">wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,8203829,_Zimny _Lech__znika_spod_Wawelu__Browar_przeprasza.html</a> "hasło zawierające frazę "Zimny LECH" pojawiło się na rynku już w lutym 2009" Takie rzeczy jak katastrofa lotnicza z LK na pokladzie trzeba umiec przewidziec przynajmniej na dwa laty z gory. Nie popisal sie marketing browaru i teraz mamy klops. Inna sprawa to jestem ciekawy czy spozycie tego piwa w ostatnim czasie wzrtoslo czy spadlo. Moge sobie wyobrazic, ze po wezwaniu do bojkotu sprzedaje sie teraz lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
ferrari.dubienieckich Re: Slabe wytlumaczenie 02.08.10, 13:07 > "hasło zawierające frazę "Zimny LECH" pojawiło się na rynku już w > lutym 2009" > > > Takie rzeczy jak katastrofa lotnicza z LK na pokladzie trzeba umiec > przewidziec przynajmniej na dwa laty z gory. No przeciez to oni razem z Ruskimi juz dwa lata temu ten zamach uknuli. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
pis_da_deby Re: Slabe wytlumaczenie 02.08.10, 13:10 ferrari.dubienieckich napisał: > > "hasło zawierające frazę "Zimny LECH" pojawiło się na rynku już w > > lutym 2009" > > > > > > Takie rzeczy jak katastrofa lotnicza z LK na pokladzie trzeba > umiec > > przewidziec przynajmniej na dwa laty z gory. > > No przeciez to oni razem z Ruskimi juz dwa lata temu ten zamach > uknuli. :)) Ze tez Macierewicz jeszcze na to nie przedstawil dowodow. Mylse, ze teraz sie tym zajmie. Odpowiedz Link Zgłoś
piq mięczaki nie mogą robić dobrego piwa,... 02.08.10, 12:35 ...więc nie będę już kupował piw Kompanii Piwowarskiej (i tak nie kupowałem, ale pusty gest mogę wykonać symbolicznie, wzorem pisiactwa). Odpowiedz Link Zgłoś
pis_da_deby Re: mięczaki nie mogą robić dobrego piwa,... 02.08.10, 12:51 piq napisał: > ...więc nie będę już kupował piw Kompanii Piwowarskiej (i tak nie kupowałem, al > e > pusty gest mogę wykonać symbolicznie, wzorem pisiactwa). Ja go rowniez nigdy nie kupowalem, bo lubie Warke Strong no ale skoro sie o nim tyle mowi trzeba bylo sprobowac. Jest OK wiec moze bede kupowal czesciej. Odpowiedz Link Zgłoś
ferrari.dubienieckich Re: mięczaki nie mogą robić dobrego piwa,... 02.08.10, 13:10 > Ja go rowniez nigdy nie kupowalem, bo lubie Warke Strong no ale > skoro sie o nim tyle mowi trzeba bylo sprobowac. > Jest OK wiec moze bede kupowal czesciej. Za czasow komuny to bylo najlepsze piwo w Polsce. Dzisiaj nie wiem, ale sadzac po wypowiedziach to chyba nadal jest dobre. BTW: Na swiecie istnieja wlasciwie tylko dwa rodzaje piwa. Dobre i bardzo dobre :))) Odpowiedz Link Zgłoś
pis_da_deby Re: mięczaki nie mogą robić dobrego piwa,... 02.08.10, 13:17 ferrari.dubienieckich napisał: > Za czasow komuny to bylo najlepsze piwo w Polsce. Zupelnie go z tamtych czasow nie pamietam. Za dobre wtedy uwazalem Zywiec Dzisiaj nie wiem, > ale sadzac po wypowiedziach to chyba nadal jest dobre. Nie jest zle ale chyba wszystkie piwa sa dzisiaj lepsze niz byly za PRLu a wybor jest juz duzy. > > BTW: > Na swiecie istnieja wlasciwie tylko dwa rodzaje piwa. Dobre i bardzo dobre :))) Nie jestem piwoszem ale od czasu do czasu butelke wypije. Wlasnie odkrylem Lecha, na ktorego wczesniej nigdy nie zwracalem uwagi. Odpowiedz Link Zgłoś
piq ja na pewno nie wezmę do pyska,... 02.08.10, 15:13 ...skoro chłopcy ulegli durnemu szantażowi ćwoczych ojroposłów czarneckiego z Migalskim. Chyba że zastąpią "Zimnego Lecha" "Ocieplonym Jarosławem". Odpowiedz Link Zgłoś
krystian10 A swoją drogą to ciekawe... 02.08.10, 13:11 ile "Żywiec" odpalił pisuarom za tą akcję ? Odpowiedz Link Zgłoś
ponte_aronte Kompania Piwowarska jednak pisze 02.08.10, 15:23 tak: " Wszelkie skojarzenia hasła „Spragniony wrażeń. Zimny LECH” z osobą zmarłego Lecha Kaczyńskiego uznaję za wysoce niesmaczne, nieuzasadnione i niestosowne. Uważam, że nie powinniśmy ulegać głosom tych, którzy w niestosowny sposób próbują narzucić inną interpretację hasła „Spragniony wrażeń. Zimny LECH” niż ta, która ma się kojarzyć wyłącznie z dobrze schłodzonym, orzeźwiającym piwem wysokiej jakości." Lech o nieokreślonej temperaturze Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki terror poprawności politycznej 02.08.10, 15:29 Wynik chamskich i absolutnie niedopuszczalnych skojarzeń Czarneckiego i tego lizusa Migalskiego. Tyle jeśli chodzi o wolność prowadzenia działalności gospodarczej. Odpowiedz Link Zgłoś