Gość: Małgorzata IP: 194.106.201.* 16.12.05, 09:54 Podejmę prace w Warszawie lub okolicach ;wykształcenie wyższe ekonomiczne, bardzo dobry francuski, doświadczenie w agencji reklamowej na stanowisku koordynatora ds. projektów Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wlad10 Re: młoda, energiczna, język francuski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.12.05, 13:09 zalozy pani jednoosobowo firme i po co pani komus sie klaniac.douczyc angielski i juz.a z tym tez szukac etatu.zycze powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s.polubiec@neostra Re: młoda, energiczna, język francuski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.05, 14:56 Szukam do współpracy kogoś/nieprzeciętnego/ kto chciałby aby pieniądze /innych ludzi /pracowały dla niej/niego a nie on/ona dla pieniędzy. Jest to możliwe dzięki temu , że działa i rozwija się wielobranżowy sklep internetowy - do prowadzenia filii którego zapraszam. Tel.605 316 614 WIEM CO MYŚLISZ , BO JA TEŻ TAK MYŚLAŁEM. Konieczne spotkanie w Grójcu lub W-wie 20.XII o 18.50 w hotelu Gromada ul.17 Stycznia 32..Sprawdziłem - płacą i Tobie chcę i mogę /pomóc zarobić dobre /stałe i dziedziczne/ pieniądze , bo za to mi zapłacą. Odpowiedz Link Zgłoś
magnum40 Re: młoda, energiczna, język francuski 22.12.05, 15:39 Witaj Moja firma działa w branży kosmetycznej i opakowaniowej. Szukam energicznej osoby do biura handlowego. Zainteresowana? Mój telefon 509 911 922 pozdrawiam Piotr Odpowiedz Link Zgłoś