ksiezniczka_judyta 11.04.06, 20:03 ucze się w LO w wawie, chciałabym zarobić na wakacje, kiedyś już bawiłam dzieci, sprzątałam mieszkania, jak również pakowałam zakupy w sklepie. Szukam jakiejkolwiek pracy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
up123 Re: uczennica 11.04.06, 21:02 Pracuję w firmie ORIFLAME. Buduję swoją grupę konsultantów w Warszawie i okolicach. Chciałabym zaprosić Pania do współpracy. Atutami tej pracy sa: - możliwość podjęcia współpracy niezależnie od wieku i wykształcenia - zarobek 30% ze sprzedaży + zarobek z obrotu wlasnej grupy - mnóstwo promocji, ofert i nagród dla klubowiczów - bezpłatna dostawa kosmetyków do domu, - regulacja płatności do 14 Gwwarantuje pomoc w każdej sytuacji!!! Chętnie odpowiem na wszystkie pytania!!! Jeśli jest Pani zainteresowana wspolpraca proszę o kontakt: e-mail: ulafraczek@poczta.onet.pl gg 9169893 skype: upiekarska kom. 607638896 Odpowiedz Link Zgłoś
ksiezniczka_judyta Re: uczennica 11.04.06, 21:15 miałam już styczność z tą formą zarobkowania i nie przypadła mi do gustu Odpowiedz Link Zgłoś