robcio2535 21.11.09, 18:25 Cześć -chce kupic w necie odkurzacz i buty firmowe i w miare tanio poradzcie mi jakies pewne sprawdzone sklepy prosze ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ruda.ja Re: Kupno w necie 23.11.09, 10:58 ja najpierw sprawdzam towary na ceneo. tam jest podane kilka sklepów internetowych wraz z opiniami. kupuję też na allegro. Odpowiedz Link Zgłoś
kindziol Re: Kupno w necie 23.11.09, 12:34 Parę razy kupowałam na 1komp.pl jakieś małe AGD. Wyszło taniej niż w sklepie stacjonarnym. Buty i ciuszki jednak w galerach kupuję ;P - póki co... Odpowiedz Link Zgłoś
mikaela13 Re: Kupno w necie 25.11.09, 12:53 Właśnie sama poluję na odkurzacz na allegro. Z reguły wybieram przedmioty znanych firm, o których wpierw poczytam i zobaczę jak wyglądają w rzeczywistości (na allegro wychodzą taniej). Bardzo często kupuję tam ubrania (bluzki, swetry, sukienki), ale ze sklepów, a nie od indywidualnych użytkowników i jeszcze nie miałam z tym problemów. Poza tym mam stamtąd części do komputerów, akcesoria do komórek, książki, perfumy, produkty spożywcze. Pewno jeszcze o czymś zapomniałam. Jedyne na co bym się nie porywała to meble, bo w tym wypadku musiałabym je osobiście wymierzyć i sprawdzić, czy wszystko się zgadza;) (Znając siebie, to pewnie spróbowałabym je sobie sama zaprojektować, bo projektowanie i aranżacja wnętrz to moje hobby.lol) Odpowiedz Link Zgłoś