Dodaj do ulubionych

Piwo Racovia

IP: *.range86-137.btcentralplus.com 04.05.07, 16:05
Proszę nie brać tego jako reklamę, ale myślę pomysł naprawdę jest ciekawy.
Warto wspierać takie lokalne inicjatywy.
Niektórzy smakiem tego piwa mogą sie miło zaskoczyć :)
Obserwuj wątek
    • misiakilla Re: Piwo Racovia 04.05.07, 16:05
      a jest takowe?
      • Gość: Fish Re: Piwo Racovia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.07, 16:23
        wiecej szczegolow:
        tiny.pl/dlqk
        tiny.pl/dlq8
        czy dobre to nie wiem bo jeszcze nie probowalem
        • Gość: Hmmm Re: Piwo Racovia IP: *.adsl.inetia.pl 04.05.07, 18:12
          Piwko jest super :)

tinypic.com/view.php?pic=63rqe4o
          • Gość: krzysiek Re: Piwo Racovia IP: 217.153.246.* 04.05.07, 22:46
            potwierdzam bo skoszowałem we wtorek...miłe zakoczenie smakiem:)
            • misiakilla Re: Piwo Racovia 05.05.07, 09:57
              Gdzie je mozna nabyc? Chetnie skosztuje
        • andrzej.sawa Re: Piwo Racovia 06.05.07, 16:23
          Wolałbym mocne,gęściejsze.
          Będę w Cz-wie,to może będzie okazja wypić.

Smacznego.
        • Gość: Norbert Re: Piwo Racovia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.07, 13:39
          Po pierwszych słowach artykułu aż ścierpła mi skóra: "Na Śląsku ruszyła
          akcja..." - Na jakim znowu "Śląsku", myślę sobie.
          Na szczeście kolejne zdania wszystko wyjaśniły: "...więc Rakowa ta akcja nie
          dotyczy."
          Uff... :)
          • Gość: Menel Re: Piwo Racovia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.07, 14:08
            Polnoc, 1000-lecie gdzie jest piwo?
    • Gość: Lee to żarty IP: 83.2.141.* 05.05.07, 11:27

chłopaki sobie robią jaja .. nie ma takiego piwka ... w dodatku nawet nie chca
      podac gdzie owego bro można spróbowac ...

pic na wodę !!!
      • kszyszek Re: to żarty 05.05.07, 11:41
        Oj... i tu się mylisz. Takowe piwo na prawdę jest, a można je nabyć w Piwach
        Świata na ulicy Nowowiejskiego (na tyłach ratusza). Nie piłem, ale widziałem.
        • Gość: Lee mam nadzieje ze to nie żarty IP: 83.2.141.* 05.05.07, 12:09

pojade sprawdze, jak mnie oszukałes to masz nieczyste sumienie :)

-----------------------------------------------------------
          ale my i tak swoje ... MISTRZ MISTRZ CKM ! ! !
          • Gość: Racovia Re: mam nadzieje ze to nie żarty IP: *.adsl.inetia.pl 05.05.07, 12:27
            Na 100% na razie jest na Zawodziu, na Rakowie. ma być w sklepach typu
            Lexviatan. Po prostu od 4 dni jest na rynku i dużo osób nie wiem jeszcze o
            istnieniu takiego brtowca, szczególnie, że zamówić je można tylko kontaktując
            się z producentem czyli firmą GAB.
            Piwko jest naprawdę dobre i co najważniejsze Nasze :)

Na zdrowie wszystkim częstochowskim kibicom życzą fani Rakowa :) A My swoje:
            NIGDY NIE ZGINIE, NASZ RAKÓW NIGDY NIE ZGINIE!!!
            • Gość: Tomek Re: mam nadzieje ze to nie żarty IP: 80.48.49.* 19.05.07, 22:42
              Tylko RACOVIA!
    • Gość: Pablo____ Re: Piwo Racovia IP: *.piotrkow.sdi.tpnet.pl 05.05.07, 14:33
      piwko jest...........

a smak - taki jak gra - trzecioligowy
      • Gość: ? Re: Piwo Racovia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.07, 16:16
        piwo racovia - sponsoring i picie na stadionie oraz przez fanów KS Raków
        i odpowiednio
        wódka Vistula dla CKM Włókniarz
        papierosy Sport dla AZS

papierosy Extra Mocne-Sport dla całego sportu częstochowskiego w szczególności
        aktywu klubowego.Zdrowia dla sportu,a może sport dls zdrowia - wszystko jedno
        ważne by kasa była wzięta od maluczkich.P
      • Gość: al Re: Piwo Racovia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.07, 16:38
        Natomiast Twoje wpisy sięgają rozgrywek 5 ligi tureckiego snookera.
        • Gość: ? Re: Piwo Racovia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.07, 16:57
          Dziękuję za uznanie bardzo lubię snookera.
          • Gość: C Re: Piwo Racovia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.07, 17:42
            Czepiasz sie Rakowa a kto jest nowym sponsorem włokniarza producent mleka ?
            • Gość: feeee Re: Piwo Racovia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.07, 18:45
              jak to piwo jest tez jakas 3 czy 6 liga jak ta druzyna to ja dziekuje
            • Gość: ? Re: Piwo Racovia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.07, 08:55
              do "C" również,ja nie czepiam się Rakowa ,(ja jestem z Rakowa),ja nie czepiam
              się zadnego klubu, ja chciałbym by sponsorzy sponsorowali kluby dla "wielkości
              klubów", a nie wykorzystywać kluby dla >>jedynie wielości-wielkości <<
              sponsorów(?).P
              • Gość: ja Re: Piwo Racovia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.07, 09:03
                Gdzie można kupić to piwko w okolicy Alei Pokoju?
                • Gość: ? Re: Piwo Racovia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.07, 13:14
                  Jest już pewnie w kazdym sklepie.
                  • Gość: racovia Re: Piwo Racovia IP: *.streamcn.pl 11.05.07, 22:57
                    piwko już jest w sklepach pytać sie !! jest dobre !popierać swoje ! degustacja
                    trwa...
                    • Gość: zaskoczony Re: Piwo Racovia IP: 62.29.160.* 12.05.07, 11:15
                      Piwo I-sza liga ! Smak rewelacyjny , a przede wszystkim brak sztucznych środków
                      chemicznych , jak w przypadku żywców , tyskich ,lechów ,warek , czy innych
                      sztucznych sikaczy ,po których następnego dnia po wypiciu boli głowa .
                      Spróbujcie i oceńcie sami .Założę się ,że większość będzie w szoku .
                      • Gość: C Re: Piwo Racovia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.07, 13:53
                        Tylko gdzie kupić ?
                        • Gość: bryczkarz Re: Piwo Racovia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.07, 14:42
                          ul. Nowowiejskiego "Piwa Świata"
                          ul. Sikorskiego (zaraz przy skrzyżowaniu z ul. Szajnowicza - Iwanowa)
                          ul. Równoległa 21
                          • Gość: C Re: Piwo Racovia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.07, 15:26
                            No całkiem niezłe jak będzie gdzieś bliżej to od czasu do czasu bachnę kilka .
                        • Gość: fan Re: Piwo Racovia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.07, 00:22
                          Od niedawna można je kupić monpolowym na Krakowskiej 64(obok ciastkarni "Ptyś".

• Gość: gumiś Re: Piwo Racovia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.07, 18:01
                        Byłem sceptyczny ,co do tego piwa, ale po spróbowaniu przeżyłem naprawdę spore zaskoczenie - JEST REWELACYJNE ! Do tego to NASZE CZĘSTOCHOWSKIE PIWKO .Naprawdę z Racovią to strzał w dziesiatkę . Niech sikacze typu warka czy tyskie na prochach się schowają .
                        PS wczoraj wypiłem 5 i rano głowa nie bolała - to coś nowego !!!
                • Gość: Marian Re: Piwo Racovia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.07, 23:42
                  Oczywiście w Żabce na Alei Pokoju!
    • Gość: :) Re: Piwo Racovia IP: *.adsl.inetia.pl 12.05.07, 15:56
      kurde, naprawde nie boli po nim głowa!
      • misiakilla Re: Piwo Racovia 12.05.07, 17:39
        1.90 ... z kaucja za butelke :)
        Musze przyznac ze jest na prawde dobre...
        • Gość: Yoko Re: Piwo Racovia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.07, 17:48
          Misiakilla na Limanowskiego 1,75 z butelką;)

POPIERAĆ SWOJE!!

Browar jest z Naszego regionu więc niech się rozwija!!!!
          • ziemia.czestochowska Re: Piwo Racovia 15.05.07, 17:03
            Piwko REWELACJA :) Godne polecenia i przedewszystkim NASZE CZĘSTOCHOWSKIE! Na
            Sikorskiego za 6 butelek zapłaciłem 10,5 zł :)Jutro biorę puste flaszki i idę
            po następną porcję tego wysmienitego złotego trunku ;)
      • Gość: Kamil Re: Piwo Racovia IP: *.spidernet.pl 15.05.07, 17:06
        Przyzna, że zdarzyło mi się w życiu pic lepsze piwa ... ale jak za tą cenę to
        jest naprawdę dobre ... Polecam ... w sumie nie znalazłem porównania w smaku z
        innym piwem
        • Gość: beerek Re: Piwo Racovia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.07, 15:38
          Ja nie mogę sobie przypomnieć kiedy ostatni raz piłem takie dobre piwko .Smak rewelacyjny ,a i cena OK . Tu płacimy za piwo ,a kupując sikacze typu tyskie czy warka ,płacimy w 70 % za banery reklamowe, reklamy TV i prasie , tysiące akwizytorów ,ogromne koszty utrzymania firm ,sponsoring , podatki itd .... . Te szczucznie ,chemicznie pędzone ,ogólnopolskie piwa nie mogą więc równać się jakością z Naszym Regionalnym Częstochowskim piwkiem !
          Zachęcam wszystkich - pijmy nasze .Dla własnego zdrowia .Precz z chemicznymi wytworami od których głowa boli ,a wątroba dostaje szoku.
    • Gość: beer Re: Piwo Racovia IP: *.streamcn.pl 15.05.07, 21:54
      piwko super polecam :) i ta cena:)
      • Gość: Tomek Re: Piwo Racovia IP: 80.48.49.* 16.05.07, 14:15
        Za tą cene to chyba lepszego piwka nigdzie sie nie kupi. Promujmy nasz
        regionany browar , a przy okazji RKS Częstochowa!
    • Gość: w którym Pubie ? Re: Piwo Racovia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.07, 16:51
      Wie ktoś w którym pubie można kosztować to wspaniałe piwo ?
      PS. Smak naprawdę rewelacyjny ! Wczoraj przyjąłem 4 i zero bólu głowy -rewelacja !
      • Gość: Czytelnik Re: Piwo Racovia IP: *.adsl.inetia.pl 17.05.07, 14:19
        No właśnie, czy wiecie może w którym lokalu można się napić tego piwka?

Fajnie by było posiedzieć w kanjpce czy pubie przy Racovii :)
    • Gość: :) Re: Piwo Racovia IP: *.adsl.inetia.pl 17.05.07, 15:33
      Niestety w lokalach przynajmniej narazie nie ma...
      • Gość: Sportsman Re: Piwo Racovia IP: 80.54.173.* 17.05.07, 15:47
        Czego to zydzi nie wymysla
        • Gość: Hołdys Re: Piwo Racovia IP: *.adsl.inetia.pl 18.05.07, 08:46
          a co takiego twoj ojciec z matka wymyslili?
          • malopolanin2 Re: Piwo Racovia 18.05.07, 20:00
            Zakochałem sie w tym piwku od pierwszego gula ;)Od dzisiaj deklaruję , że nie
            kupię do spozycia w domu zadnego innego. Chyba , że z tego samego browaru GAB
            który mozna smiało nazwac dumą ziemi częstochowskiej :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka