Gość: ja IP: *.range86-137.btcentralplus.com 04.05.07, 16:05 Proszę nie brać tego jako reklamę, ale myślę pomysł naprawdę jest ciekawy. Warto wspierać takie lokalne inicjatywy. Niektórzy smakiem tego piwa mogą sie miło zaskoczyć :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Fish Re: Piwo Racovia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.07, 16:23 wiecej szczegolow: tiny.pl/dlqk tiny.pl/dlq8 czy dobre to nie wiem bo jeszcze nie probowalem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hmmm Re: Piwo Racovia IP: *.adsl.inetia.pl 04.05.07, 18:12 Piwko jest super :) tinypic.com/view.php?pic=63rqe4o Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysiek Re: Piwo Racovia IP: 217.153.246.* 04.05.07, 22:46 potwierdzam bo skoszowałem we wtorek...miłe zakoczenie smakiem:) Odpowiedz Link Zgłoś
misiakilla Re: Piwo Racovia 05.05.07, 09:57 Gdzie je mozna nabyc? Chetnie skosztuje Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej.sawa Re: Piwo Racovia 06.05.07, 16:23 Wolałbym mocne,gęściejsze. Będę w Cz-wie,to może będzie okazja wypić. Smacznego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Norbert Re: Piwo Racovia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.07, 13:39 Po pierwszych słowach artykułu aż ścierpła mi skóra: "Na Śląsku ruszyła akcja..." - Na jakim znowu "Śląsku", myślę sobie. Na szczeście kolejne zdania wszystko wyjaśniły: "...więc Rakowa ta akcja nie dotyczy." Uff... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Menel Re: Piwo Racovia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.07, 14:08 Polnoc, 1000-lecie gdzie jest piwo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lee to żarty IP: 83.2.141.* 05.05.07, 11:27 chłopaki sobie robią jaja .. nie ma takiego piwka ... w dodatku nawet nie chca podac gdzie owego bro można spróbowac ... pic na wodę !!! Odpowiedz Link Zgłoś
kszyszek Re: to żarty 05.05.07, 11:41 Oj... i tu się mylisz. Takowe piwo na prawdę jest, a można je nabyć w Piwach Świata na ulicy Nowowiejskiego (na tyłach ratusza). Nie piłem, ale widziałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lee mam nadzieje ze to nie żarty IP: 83.2.141.* 05.05.07, 12:09 pojade sprawdze, jak mnie oszukałes to masz nieczyste sumienie :) ----------------------------------------------------------- ale my i tak swoje ... MISTRZ MISTRZ CKM ! ! ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Racovia Re: mam nadzieje ze to nie żarty IP: *.adsl.inetia.pl 05.05.07, 12:27 Na 100% na razie jest na Zawodziu, na Rakowie. ma być w sklepach typu Lexviatan. Po prostu od 4 dni jest na rynku i dużo osób nie wiem jeszcze o istnieniu takiego brtowca, szczególnie, że zamówić je można tylko kontaktując się z producentem czyli firmą GAB. Piwko jest naprawdę dobre i co najważniejsze Nasze :) Na zdrowie wszystkim częstochowskim kibicom życzą fani Rakowa :) A My swoje: NIGDY NIE ZGINIE, NASZ RAKÓW NIGDY NIE ZGINIE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: mam nadzieje ze to nie żarty IP: 80.48.49.* 19.05.07, 22:42 Tylko RACOVIA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pablo____ Re: Piwo Racovia IP: *.piotrkow.sdi.tpnet.pl 05.05.07, 14:33 piwko jest........... a smak - taki jak gra - trzecioligowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Piwo Racovia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.07, 16:16 piwo racovia - sponsoring i picie na stadionie oraz przez fanów KS Raków i odpowiednio wódka Vistula dla CKM Włókniarz papierosy Sport dla AZS papierosy Extra Mocne-Sport dla całego sportu częstochowskiego w szczególności aktywu klubowego.Zdrowia dla sportu,a może sport dls zdrowia - wszystko jedno ważne by kasa była wzięta od maluczkich.P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: al Re: Piwo Racovia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.07, 16:38 Natomiast Twoje wpisy sięgają rozgrywek 5 ligi tureckiego snookera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Piwo Racovia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.07, 16:57 Dziękuję za uznanie bardzo lubię snookera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: C Re: Piwo Racovia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.07, 17:42 Czepiasz sie Rakowa a kto jest nowym sponsorem włokniarza producent mleka ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: feeee Re: Piwo Racovia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.07, 18:45 jak to piwo jest tez jakas 3 czy 6 liga jak ta druzyna to ja dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Piwo Racovia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.07, 08:55 do "C" również,ja nie czepiam się Rakowa ,(ja jestem z Rakowa),ja nie czepiam się zadnego klubu, ja chciałbym by sponsorzy sponsorowali kluby dla "wielkości klubów", a nie wykorzystywać kluby dla >>jedynie wielości-wielkości << sponsorów(?).P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Piwo Racovia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.07, 09:03 Gdzie można kupić to piwko w okolicy Alei Pokoju? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Piwo Racovia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.07, 13:14 Jest już pewnie w kazdym sklepie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: racovia Re: Piwo Racovia IP: *.streamcn.pl 11.05.07, 22:57 piwko już jest w sklepach pytać sie !! jest dobre !popierać swoje ! degustacja trwa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaskoczony Re: Piwo Racovia IP: 62.29.160.* 12.05.07, 11:15 Piwo I-sza liga ! Smak rewelacyjny , a przede wszystkim brak sztucznych środków chemicznych , jak w przypadku żywców , tyskich ,lechów ,warek , czy innych sztucznych sikaczy ,po których następnego dnia po wypiciu boli głowa . Spróbujcie i oceńcie sami .Założę się ,że większość będzie w szoku . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: C Re: Piwo Racovia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.07, 13:53 Tylko gdzie kupić ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bryczkarz Re: Piwo Racovia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.07, 14:42 ul. Nowowiejskiego "Piwa Świata" ul. Sikorskiego (zaraz przy skrzyżowaniu z ul. Szajnowicza - Iwanowa) ul. Równoległa 21 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: C Re: Piwo Racovia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.07, 15:26 No całkiem niezłe jak będzie gdzieś bliżej to od czasu do czasu bachnę kilka . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: Piwo Racovia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.07, 00:22 Od niedawna można je kupić monpolowym na Krakowskiej 64(obok ciastkarni "Ptyś". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gumiś Re: Piwo Racovia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.07, 18:01 Byłem sceptyczny ,co do tego piwa, ale po spróbowaniu przeżyłem naprawdę spore zaskoczenie - JEST REWELACYJNE ! Do tego to NASZE CZĘSTOCHOWSKIE PIWKO .Naprawdę z Racovią to strzał w dziesiatkę . Niech sikacze typu warka czy tyskie na prochach się schowają . PS wczoraj wypiłem 5 i rano głowa nie bolała - to coś nowego !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Re: Piwo Racovia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.07, 23:42 Oczywiście w Żabce na Alei Pokoju! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Piwo Racovia IP: *.adsl.inetia.pl 12.05.07, 15:56 kurde, naprawde nie boli po nim głowa! Odpowiedz Link Zgłoś
misiakilla Re: Piwo Racovia 12.05.07, 17:39 1.90 ... z kaucja za butelke :) Musze przyznac ze jest na prawde dobre... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yoko Re: Piwo Racovia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.07, 17:48 Misiakilla na Limanowskiego 1,75 z butelką;) POPIERAĆ SWOJE!! Browar jest z Naszego regionu więc niech się rozwija!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ziemia.czestochowska Re: Piwo Racovia 15.05.07, 17:03 Piwko REWELACJA :) Godne polecenia i przedewszystkim NASZE CZĘSTOCHOWSKIE! Na Sikorskiego za 6 butelek zapłaciłem 10,5 zł :)Jutro biorę puste flaszki i idę po następną porcję tego wysmienitego złotego trunku ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamil Re: Piwo Racovia IP: *.spidernet.pl 15.05.07, 17:06 Przyzna, że zdarzyło mi się w życiu pic lepsze piwa ... ale jak za tą cenę to jest naprawdę dobre ... Polecam ... w sumie nie znalazłem porównania w smaku z innym piwem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beerek Re: Piwo Racovia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.07, 15:38 Ja nie mogę sobie przypomnieć kiedy ostatni raz piłem takie dobre piwko .Smak rewelacyjny ,a i cena OK . Tu płacimy za piwo ,a kupując sikacze typu tyskie czy warka ,płacimy w 70 % za banery reklamowe, reklamy TV i prasie , tysiące akwizytorów ,ogromne koszty utrzymania firm ,sponsoring , podatki itd .... . Te szczucznie ,chemicznie pędzone ,ogólnopolskie piwa nie mogą więc równać się jakością z Naszym Regionalnym Częstochowskim piwkiem ! Zachęcam wszystkich - pijmy nasze .Dla własnego zdrowia .Precz z chemicznymi wytworami od których głowa boli ,a wątroba dostaje szoku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beer Re: Piwo Racovia IP: *.streamcn.pl 15.05.07, 21:54 piwko super polecam :) i ta cena:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Piwo Racovia IP: 80.48.49.* 16.05.07, 14:15 Za tą cene to chyba lepszego piwka nigdzie sie nie kupi. Promujmy nasz regionany browar , a przy okazji RKS Częstochowa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w którym Pubie ? Re: Piwo Racovia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.07, 16:51 Wie ktoś w którym pubie można kosztować to wspaniałe piwo ? PS. Smak naprawdę rewelacyjny ! Wczoraj przyjąłem 4 i zero bólu głowy -rewelacja ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czytelnik Re: Piwo Racovia IP: *.adsl.inetia.pl 17.05.07, 14:19 No właśnie, czy wiecie może w którym lokalu można się napić tego piwka? Fajnie by było posiedzieć w kanjpce czy pubie przy Racovii :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Piwo Racovia IP: *.adsl.inetia.pl 17.05.07, 15:33 Niestety w lokalach przynajmniej narazie nie ma... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sportsman Re: Piwo Racovia IP: 80.54.173.* 17.05.07, 15:47 Czego to zydzi nie wymysla Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hołdys Re: Piwo Racovia IP: *.adsl.inetia.pl 18.05.07, 08:46 a co takiego twoj ojciec z matka wymyslili? Odpowiedz Link Zgłoś
malopolanin2 Re: Piwo Racovia 18.05.07, 20:00 Zakochałem sie w tym piwku od pierwszego gula ;)Od dzisiaj deklaruję , że nie kupię do spozycia w domu zadnego innego. Chyba , że z tego samego browaru GAB który mozna smiało nazwac dumą ziemi częstochowskiej :) Odpowiedz Link Zgłoś