betty-boo 10.05.10, 19:44 Witam, czy ktoś wie jakiej firmy są te kafelki? Metamorfoza rewelacja!! Chcę taką samą łazienkę w naszym małym "M" Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tom-bla W trzymetrowej łazience 11.08.10, 17:02 Witam nurtuje mnie czy wysokość blatu nie jest za wysoka przy korzystaniu z umywalki? Żeby weszła pralka musi byc 90n cm. Umywalka w takim razie jest na wysokości pewnie 90 cm? Czy jest wygodnie? Planujemy podobny projekt. Odpowiedz Link Zgłoś
gutdesign1 Re: W trzymetrowej łazience 11.08.10, 18:52 Absolutnie. Pralki miewają 82 cm wysokości, nad pralką musi być min 3 cm wolnej przestrzeni, blat 2 cm, razem 87, do przyjęcia jak najbardziej. To tylko 2 cm wyżej niż zalecana ergonomicznie wysokość do górnego brzegu umywalki. Odpowiedz Link Zgłoś
mikaela13 Re: W trzymetrowej łazience 20.08.10, 11:18 Też się nad tym zastanawiałam. Metamorfoza bez fajerwerków (choć fajny pomysł z tym blatem), ale kafelki są bomba. Zawsze mam oko na takie rzeczy, bo nigdy nie wiem czy może akurat nie będą mi kiedyś pasowały do koncepcji jakiegoś projektu w CAD'zie (nawet nie zliczę ile mam wzorów naklejek i fototapet w bazach, które wyszperałam w necie;)). Odpowiedz Link Zgłoś
maniakow W trzymetrowej łazience 28.03.11, 22:20 No, pralki to ja po remoncie nie widzę :(. Dlatego wszystko tak ładnie się pomieściło. Szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiak37 Re: W trzymetrowej łazience 29.03.11, 18:50 to samo mialam napisac...gdzie ta pralka po metamorfozie?Bo na bank nie ma jej w szafce(za plytko). Odpowiedz Link Zgłoś
kaema_only Re: W trzymetrowej łazience 29.07.11, 13:26 Pralka jest pod blatem zaraz przy drzwiach - zabudowana. Także wszystko się w łazience zmieściło. Odpowiedz Link Zgłoś
milamilka Re: W trzymetrowej łazience 30.07.11, 00:46 Dokładnie :) ze nie widać nie znaczy że nie ma hehe, i wcale nie jest płytko, ta szafka ma z 55 głębokości. Pralka na oko jest 45. Odpowiedz Link Zgłoś