Dodaj do ulubionych

pokrycie na sofę

16.06.11, 15:03
witam wszystkich, przymierzam sie do wymiany pokrycia na sofę ektorp, bo nie ukrywam że wole wymienic pokrycie niz kupic nowa sofę :), szukam i tak w ikea są fajne ale kolory nie te , w decori drogo jak .... i te tkaniny tez mi nie pasuja tak do końca i znalazłam zent decor i całkiem całkiem, duzy wybor i kolorów i tkanin , czekam na próbki tkanin i chcialam was zapytac czy kupowaliście juz tam coś, bo to nie są oryginalne pokrycia a wygladaja bardzo ładnie, wiec zastanawiam sie nad jakością i wykonaniem, czekam na opinie, bede wdzięczna
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: pokrycie na sofę IP: *.adm.uni.wroc.pl 17.06.11, 13:55
      no własnie piszcie, bo ja tez czekam na próbki
    • Gość: gość Re: pokrycie na sofę IP: *.adm.uni.wroc.pl 20.06.11, 14:21
      ale pled czy narzuta mnie nie interesuje, ja szukam pokrycia na sofę
      • mumin-ek17 Re: pokrycie na sofę 20.06.11, 14:28
        witam, ja kupilam pokrycie na sofę z zent decor i jestem zadowolona, jakościowo dobre, ładnie odszyte, tkanina wytrzymała i łatwo sie czyści tak jak zresztą zapewniali, no i cena jest ok w porównaniu z innymi sklepami, mogę spokojnie polecić, śmiało możesz zamawiać , zresztą poszukaj na forum jest wiecej komentarzy ja na poczatku tez mialam wątpliwości bo to nie oryginał i jakas alternatywa ale dalam im szanse i teraz jestem zadowolona
        • florista75 Re: pokrycie na sofę 21.06.11, 11:40
          no poczytałam trochę i maja dobre opinie, chyba zaryzykuję, przyszły próbki tkanin, jeszcze nie wiem na która się zdecyduję ale wybór faktycznie duży, jakoś jestem tak pozytywnie nastawiona do tego zakupu, zobaczymy czy sie nie rozczaruję
          • belcia26 Re: pokrycie na sofę 12.07.11, 14:43
            a jaszukam narzuty na sofe w kolorze turkusowym i nic
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka