Dodaj do ulubionych

mały pokoik gościnny

07.08.11, 22:31
Mam mały pokoik 3,4 na 2,4 . Od strony południowo zachodniej.
Chciałabym w nim urządzić taki pokoik gościnny. Powinna się tam na pewno znaleźć szafa (myślałam o jakiejś narożnej) i jakaś wersalka.
Nie mam kompletnie na to pomysłu. Ma ktoś może jakiś pomysł na to ?
Obserwuj wątek
    • jo-an-na-29 Re: mały pokoik gościnny 21.07.12, 19:26
      Najważniejsza sprawa - jeśli pokój malutki, urzadź go na jasno. Proponuję białe lub jasno beżowe sciany i podłoga np Wiśnia Emaliowana balterio. Do tego najlepiej takze białe meble. Zarówno szafe narożną, jak i kanapę rozkładaną znajdziesz w ikei.
    • joannab36 Re: mały pokoik gościnny 24.09.12, 10:25
      Pokoik został już urządzony i wygląda tak (zdjęcie zrobione zimą w okolicach Świąt):
      deccoria.pl/galeria/foto,id,66875,837435,1,pokoik-goscinny.html
      • anika_ic Re: mały pokoik gościnny 02.11.12, 23:42
        Ciekawa jestem czy jesteś zadowolona z funkcjonalności swego pokoiku gościnnego. Czy klimat jest taki jak chciałaś, czy jest kameralnie i miło się tam przyjmuje gości? Ja urządziłam swój w zupełnie innym stylu, pewnie nie będzie się Tobie podobać, ale mnie i moim gościom (2-3 os.) dobrze się tam spędza czas :-)
        • joannab36 Re: mały pokoik gościnny 03.11.12, 07:07
          Twoja aranżacja jest bardzo ładna i na pewno wszystkim się podoba.
          Problem w tym, że sam Twój dywan jest niemalże rozmiarów mojego całego pokoju.
          Dla mnie wyzwaniem było zmieścić cokolwiek żeby jednocześnie było to w miarę funkcjonalne i wyglądało ładnie.
          Najważniejsze, że moi goście mają do dyspozycji własny pokój gdzie mogą czuć się swobodnie, bo jest tylko dla nich.
    • forelements Re: mały pokoik gościnny 21.11.12, 16:28
      Może tu znajdziesz jakieś inspiracje: forelements.blox.pl/html
      • grymasisko Re: mały pokoik gościnny 20.05.13, 20:48
        Najważniejsza sprawa - jeśli pokój malutki, urzadź go na jasno. Proponuję białe lub jasno beżowe sciany i podłoga np Wiśnia Emaliowana balterio. Do tego najlepiej takze białe meble. Zarówno szafe narożną, jak i kanapę rozkładaną znajdziesz w ikei.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka