Dodaj do ulubionych

wolnostojąca wanna ....

02.01.12, 17:54
zawsze zastanawia mnie gdzie przy wolnostojącej na środku łazienki wannie umieszcza się takie rzeczy jak:

żel do mycia (ewentualnie mydło),
szampon,
odżywkę do włosów,
gąbkę,
szczotkę,
rękawicę do masażu,
ręcznik itp.

może ktoś wie?
to wszystko pływa razem z kąpiacym się w wodzie??
Obserwuj wątek
    • awanturka Re: wolnostojąca wanna .... 02.01.12, 20:35
      zilustrowanie problemu nr.1

zilustrowanie problemu nr.2

zilustrowanie problemu nr.3
      zilustrowanie problemu nr.4

to są klasyczne wersje problemu, ale w są też jego nowoczesne wersje ....
      • ikaria80 Re: wolnostojąca wanna .... 03.01.12, 10:17
        Myslę,że takie rzeczy leża po prostu na podłodze lub jakimś małym stoliczku obok wanny.Jesli ktoś decyduje się na takie rozwiązanie liczy się równiez z tym,że musi się dodatkowo umieć zorganizować;)
    • boss102 Re: wolnostojąca wanna .... 25.01.12, 15:23
      U mnie wszystko to znajduje się na regale nieopodal. Do kąpieli, to co potrzebuje stawiam na krawędzi- jest wystarczająco szeroka, żeby nic nie spadło. Zmieści się nawet mały koszyczek. A swoją drogą czy wszystko to co wymieniłaś zostawiasz w wannie, nie układasz na miejsce?
    • bluemka78 Re: wolnostojąca wanna .... 26.01.12, 13:12
      Jakaś fajna pasujaca do wnętrza wolnostojaca otwarta poleczka obok wystarczy.
      • ikaria80 Re: wolnostojąca wanna .... 27.01.12, 18:38
        Mozna też zamówić sobie taką puleczkę na kosmetyki w takim samym stylu jak np.nogi od wanny.w meblowym widzialam taka postarzana,zlotawa szafeczke z lwimi nogami.
        • rege2 Re: wolnostojąca wanna .... 30.01.12, 12:49
          półka na kółkach, którą się po kąpieli odwozi np. pod ścianę lub do szafki zabudowanej
    • bossanovaannna Re: wolnostojąca wanna .... 23.02.12, 15:23
      Często u producentów wanien można dokupić odpowiednią półeczkę, jak np. w Sanplaście
      www.sanplast.pl/aranzacje/single/20/
      Ma się gwarancję, że będzie dopasowana rozmiarem i że będzie się ładnie prezentować ;)
    • rufinek76 Re: wolnostojąca wanna .... 03.03.12, 21:59
      Myślę, że to kwestia pomysłowości, na ręcznik najlepiej jakiś fajny wieszak blisko wanny, natomiast inne barachła np. na szafeczce obok tak jak na tej fotce.
    • kamiue Re: wolnostojąca wanna .... 04.06.14, 10:33
      Można obok niej postawić jakąś szafkę, najlepiej na kółkach. Tutaj znalazłam ładne wanny wolnostojące z miedzi kolorymeksyku.pl/category/wanny-miedziane
    • ire.mlyn Re: wolnostojąca wanna .... 17.10.14, 10:40
      Kupujesz stolik, najlepiej mały, przenośny. Na trzecim zdjęciu tutaj jest fajny: lazienkiportal.pl/wanny/0/139/jaka-wanne-wybrac---zeliwna--stalowa-a-moze-akrylowa.html Stylistycznie pasuje do wanny.
    • chacarron_macarron Re: wolnostojąca wanna .... 28.10.14, 13:02
      hehe nie pływa :) szafeczka, pułeczka styknie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka