molasia 15.10.14, 17:25 Poszukuje dyspozycyjnego architekta z Krakowa. Zlecenie, to wykonanie projektu aranżacji biura podróży, ok. 115 m2. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karolinak10 Re: Poszukujemy architekta 17.10.14, 09:54 Witam, Jestem architektem, zajmuje się projektowaniem wnętrz www.mieszkajmilo.pl Proszę o podanie dokładniejszych informacji na maila: mieszkajmilo@gmail.com Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ada-adam Re: Poszukujemy architekta 10.05.15, 13:02 a może spróbuj przez internet? gdzieś widziałam ogłoszenie że robią to na odległość Odpowiedz Link Zgłoś
domdlawroga Re: Poszukujemy architekta 17.10.14, 15:38 Witam, polecam architekta wnętrz p. Majkowskiego - tu kilka jego projektów: domdlawroga.pl/projektowanie-wnetrz/ Jeśli będzie zainteresowana przeslemy wyceną na meil, oraz więcej realizacji. kontakt do nas: kontakt@domdlawroga.pl Odpowiedz Link Zgłoś
anetup Re: Poszukujemy architekta 25.02.15, 20:20 Witamj ja znam architekta który projektowął mi mieszkania www.homebook.pl/profil/urbanowicz-studio-architektury/projekt-urbanowicz-01-przedpokoj#itemId=145498 swietny architekt i ma konkurencyjne dobre ceny! Odpowiedz Link Zgłoś
ewa_kopecc Re: Poszukujemy architekta 05.05.15, 18:58 Przy wyborze architekta, projektanta, generalnie tego typu usług, zwróćcie uwage na jakość i standard wykończeń oraz materiały w porównywalnych pakietach , a także zakres prac, mówimy oczywiście o ofercie kompleksowej, nie samej projekcie. Pozdrawiamy, Zespół Decoroom Odpowiedz Link Zgłoś