magda.czarnecka 09.03.05, 22:28 Co sądzicie o meblach z eko-skóry? Chcę kupić kanapę z ekoskóry ale nie wiem czy to dobry wybór. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
katewalker Re: Meble z eko-skóry 10.03.05, 08:25 Nie wiem nic o eko skrórze za to wiem o prawdziwej skórze...Odpoczynek na czyms takim szczegolnie bez ubrania badz z czesciowa odkrytym cialem to zwyczajna mordega. Cialo sie poci raz dwa i przyklejasz sie do kanapy. Jesli owa kanapa ma sluzyc rowniez za poslanie to juz w ogole bym zrezygnowala... Jednak jesli ma byc walorem estetycznym i ozdoba to czemu nie...różne sa gusta pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
cereusfoto Re: Meble z eko-skóry 10.03.05, 12:20 A ja polecam. Mam śliczny duży narożnik w kolorze oliwka + ciemna oliwka wygląda naprawdę pięknie. Gdy przychodzą do mnie ludzie, to wszyscy myślą , że jest to prawdziwa skóra. Nie chcą wierzyć, gdy mówię, że to eko. I wcale nie uważam, żeby był niewygodny - wręcz przeciwnie. Mój jest rozkładany z chowalnością - kosztował 1.500 zł. więc jeżeli nie stać cię na prawdziwą skórę - to polecam - z pewnością dużo lepszy jest, niż z tkaniny. Dodatkowy plus to czystość i jego konserwacja - wystarczy przetrzeć wodą z mydłem. Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś