lalcia6 12.05.05, 13:56 jaki kolor ścian w dużym pokoju?? mam jasną skórzaną kanapę i niestety nie widać jej na białych ścianach. czy jakiś miodowy-pomarańcz bedzie pasował? dodam, ze meble będą w kolorze wiśni z dodatkiem wanili. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dorota751 Re: też się zastanawiałam, ale.... 13.05.05, 14:22 sprzedawca w sklepie doradził, iż na pierwsze malowanie (na tynk) najlepiej położyć jest jednak białą farbę, choć też marzyłam o lekkim pomarańczu dorota Odpowiedz Link Zgłoś
lamia19 Re: kolor ścian 13.05.05, 16:08 lalcia6 napisała: > jaki kolor ścian w dużym pokoju?? mam jasną skórzaną kanapę i niestety nie > widać jej na białych ścianach. czy jakiś miodowy-pomarańcz bedzie pasował? > dodam, ze meble będą w kolorze wiśni z dodatkiem wanili. A ja walnełam sobie wściekły pomarańcz na nowe ściany fakt z podkładem i przyją się rewalacyjnie. A że nowe ściany tylko białym malować to pierwsze słyszę. Odpowiedz Link Zgłoś
lalcia6 Re: kolor ścian 13.05.05, 16:23 na biało to ja już dawno pomalowałam. teraz chce zmienic i myślałam o 2 pomarańczowych i 2 jasnych. co wy na to ? Odpowiedz Link Zgłoś
jujkad Re: kolor ścian 18.05.05, 07:49 Witam.Tez mam jasna tapicerke i mam bordowa tapete.ladnie wyglada ,kanapa nie znika na tle sciany- pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
esence Re: kolor ścian 25.05.05, 09:50 Ja też mam jasne skórzane sofy a kolor ścian to imbirowe pola z farb duluxa, to taki ciemny pomarańcz, tylko że ja pozostałe meble mam bardzo jasne, stolik z piaskowca, stolik pod telewizor jasniutkie drewno z mleczną szybą, a na podłoga klon królewski, ale kolor ścian jest przepiękny. Odpowiedz Link Zgłoś