monaliska1985 04.08.06, 15:11 pomóżcie jak mogę schudnąć. mój brzuszek mnie dobija, jak sprawić żeby był płaski, nie mam zapału do ćwiczeń , co robić. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kwietniowe_cappuccino Re: pomocy.. 04.08.06, 15:36 pomyśl sobie, że brzuszek bedzie sie wylewał z sukni slubnej i może to cię ruszy z kanapy ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: pomocy.. 04.08.06, 16:02 kwietniowe_cappuccino napisała: > pomyśl sobie, że brzuszek bedzie sie wylewał z sukni slubnej i może to cię > ruszy z kanapy ;-) Eeee tam, założy gorset. ;) S. Odpowiedz Link Zgłoś
monaliska1985 Re: pomocy.. 04.08.06, 18:10 chcę wyglądać ślicznie, ale co mam robić żeby brzuszek stał się płaski i wyszczuplić nogi? jak mam to zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: pomocy.. 04.08.06, 19:59 monaliska1985 napisała: > chcę wyglądać ślicznie, ale co mam robić żeby brzuszek stał się płaski i > wyszczuplić nogi? jak mam to zrobić. Mniej jeść, dużo więcej ćwiczyć. S. Odpowiedz Link Zgłoś
monaliska1985 Re: pomocy.. 05.08.06, 09:24 no jem mniej, kolacji juz prawie wogóle. ale co mam ćwiczyć? jedynie sama coś w domu bo u mnie nie ma żadnych klubów fitness, :( Odpowiedz Link Zgłoś
kwietniowe_cappuccino Re: pomocy.. 05.08.06, 09:30 rowerów i spacerów też nie ma? to wsiadaj na rower i jedź na Urodę, tam ci zaraz wyślą miliony ćwiczeń na każdy kilogram Odpowiedz Link Zgłoś
skyddad Re: pomocy.. 05.08.06, 10:34 Najlepsze ciwczenia na miesnie brzucha jest? tak to jest sprawdzone na calym swiecie.Poznaj jakas starsza pania,ktorej sie chce bez przerwy. Dogadaj sie i po pol roku schudniesz jak patyczek i doswiadczenia nabierzesz..Kobiecie poprawisz nastruj i zdrowie,a trzeba Ci wiedziec ze to jest zaliczane do dobrych uczynkow. Wara od mlodszej, ale starsza to Cie niebiosa poblogoslawia. Pzdr.Sky Odpowiedz Link Zgłoś