magicol 01.02.07, 17:31 Szukam jakiś dobrych piór do wycieraczek, te od GM doprowadzają mnie do szału. Wiecej rozmazują niż wycierają. Proszę polećcie mi jakieś dobre i nie drogie pióra do wycieraczek. Link Zgłoś Obserwuj wątek
kodem_pl Re: POMOCY: pióra do wycieraczek 01.02.07, 19:24 Slyszalem, ze z tanich to piora motgum sa godne polecenia. Link Zgłoś
loyezoo Re: POMOCY: pióra do wycieraczek 01.02.07, 19:57 Kumplowi właśnie piszczały więc na szybkiego kupił jakieś firmy "krzak" (no name:)) na stacji za chyba 7 czy 8 zł i...jest w szoku a ja nie chciałem mu uwierzyć.Zbieraja rewelacja ale co to "to" jest to nie wiem bo wyrzucił pudełko. Link Zgłoś
jasmin711 Re: POMOCY: pióra do wycieraczek 02.02.07, 14:04 To dziwne, bo ja też mam GM i wycierają tak jak trzeba (astra II) - wg mnie albo wycieraczki są zużyte, albo (co się często zdarza) auto było jakiś czas temu na myjni z woskowaniem i wosk nie został dobrze usunięty z szyb - są do tego specjalne specyfiki, bo normalny płyn do szyb nie usunie tego... Link Zgłoś