moniaza 25.10.05, 09:52 www.wnetrzadlakazdego.com.pl/realizacje.htm bauart.com.pl/PROJEKTY%20REALIZACJE.htm Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magdajeden Re: WNĘTRZA - ciekawe stronki 25.10.05, 12:34 pierwszy link to jest właśnie to co nazywa się przerostem formy nad treścią Odpowiedz Link Zgłoś
darunia331 Re: WNĘTRZA - ciekawe stronki 25.10.05, 12:46 ja mysle że sa tutaj fajne pomysly z których mozna skorzystac. jestem własnie w trakcie remontu całego mieszkania i napewno spróbuje cos podpatrzec (mimo ze to juz bedzie mało oryginalne) :) Odpowiedz Link Zgłoś
magdajeden Re: WNĘTRZA - ciekawe stronki 25.10.05, 12:35 drugi link - 50 razy gorzej Odpowiedz Link Zgłoś
witch_blade Re: WNĘTRZA - ciekawe stronki 25.10.05, 13:37 a ja myślę że te wnętrza COŚ w sobie mają ;) dużą przestrzeń, koszmarnie drogie meble i wyposażenie... i w garażu pewnie leksior z napędem na 4 koła lub coś bardziej... na pokaz. Odpowiedz Link Zgłoś
magdajeden Re: WNĘTRZA - ciekawe stronki 25.10.05, 14:44 a mi się wydaje, ze to nie wina właścicieli, tylko projektantów, którzy czując kasę, lezą w maksymalizm, chyba tylko dlatego ze mają prowizję od ilości sprzedanego marmuru. a że przy okazji niewielu jest naprawdę dobrych projektantów (prawdziwych artystów) a klient jest zapracowany, nie ma czasu, nie zna się, itp to pozwala sobie wcisnąć wszystko, ważne że opatrzone etykietą "modne, designerskie, u tego ministra Iksińskiego takie samo projektowałem" i d**a Odpowiedz Link Zgłoś
elwirra28 Re: WNĘTRZA - ciekawe stronki 25.10.05, 13:43 Powiem szczerze, ze nic nowego nie odkryłaś. Takich zdjęć jest na pęczki chociażby w pismach dot. wnętrz. No i nie są to niestety wnętrza na każdą kieszeń więc nazwa "dla każdego" trochę mnie smieszy. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
nionczka Re: WNĘTRZA - ciekawe stronki 25.10.05, 14:00 Pierwszy jest OK. Ciagle to samo i drogie, ale w porzadku. Drugi moim zadniem to takie mafijno- nowobogackie rezydencje. Okropienstwo. A poza tym skoro to nie sa wnetrza prywatne tylko REKLAMA jakiejs firmy, uwazam, ze nie powinny sie tu znalezc. Nie mowie tego do Ciebie, bo sam fakt, ze wkleilas 2 linki, oznacza, ze raczej nie pracujesz dla jednej z tych firm. Ale potem moze sie okazac, ktoregos dnia, ze forum nam sie przeksztalci w tablice ogloszen. I chyba nie o to nam chodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
magdajeden Re: WNĘTRZA - ciekawe stronki 25.10.05, 14:49 pomysł z wątkiem z linkami jest całkiem niezły, czasami można coś ciekawego podpatrzeć, może niehc wątek zostanie, chociażby jako elemnet humorystyczno- refleksyjny, ze nie zawsze gigantyczna kasa równa się gigantyczny styl no z tym gigantem to przesadziłam ale jakoś tak... i dla przeciwwagi moja ulubiona strona: www.monikakantor.art.pl/images/realisations/zaczarowany_dom/image01.html Odpowiedz Link Zgłoś
balbi100 Re: WNĘTRZA - ciekawe stronki 08.11.05, 22:59 Wow naprawde fajne, aż miło popatrzeć Odpowiedz Link Zgłoś
magdajeden Re: WNĘTRZA - ciekawe stronki 25.10.05, 15:16 a tutaj zupełnie inny styl, ale też sporo ciekawych rozwiązań: www.rydzynska.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
babeczkaa Re: WNĘTRZA - ciekawe stronki 25.10.05, 17:06 ciekawe linki znajdziecie tu (link poniżej) :) pozdrawiam to forum, odwiedziam Was regularnie B. Odpowiedz Link Zgłoś
elizabeth17 Re:jeśli idzie o wnetrza to.... 25.10.05, 21:01 mnie sie takie najbardziej podobaja www.honka.pl/index-1.htm Odpowiedz Link Zgłoś
moniaza Re: WNĘTRZA - ciekawe stronki 26.10.05, 18:25 To fakt, że nie wszystkich stać na takie cacka, ale zawsze można coś podpatrzeć. Polecam kolejne linki: www.urbi.com.pl/dekor/galeria/wewnatrz/galeria.html www.szafa.com.pl/pro2.htm www.efekt-reklama.pl/prace.html www.artarmando.com.pl/ www.kingasliwa.pl/realizacja.html Odpowiedz Link Zgłoś
moniaza Re: WNĘTRZA - ciekawe stronki 31.10.05, 09:07 Czas na kolejne linki Tym razem fajne mebelki kuchenne: www.swiatkuchni.pl/ meble-kuchenne.gmp-meble.pl/ www.nataly.pl/podstrony/ftn.php?id=1 Odpowiedz Link Zgłoś
taniabania Re: WNĘTRZA - ciekawe stronki 01.11.05, 18:47 moniaza napisała: > www.wnetrzadlakazdego.com.pl/realizacje.htm > bauart.com.pl/PROJEKTY%20REALIZACJE.htm Prosze o jeszcze ) Odpowiedz Link Zgłoś
wilsonr Re: WNĘTRZA - ciekawe stronki 09.11.05, 11:14 www.krulen.com.pl/meblowe.htm Odpowiedz Link Zgłoś
lukas50 Re: WNĘTRZA - ciekawe stronki 14.11.05, 16:42 Zajrzyj na www.luckyluke.pl Odpowiedz Link Zgłoś