kaj_ek7 20.03.06, 14:38 jak ukryć komputer w salonie? może ktoś ma pomysł, alebo już jakieś doświadczenia. Dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
leskazlasu Re: komputer w salonie 20.03.06, 14:41 W Ikea i innych sklpeach meblowych mozna kupic np narozne jakby szafki komody stworzone do ukrycia komputera w pomieszczeniu. Z tefo co pamietam to sa to narozne komody, ale widzialam takze biale i nie narozne. Poszukam zdjecie i wkleje. Pozdrawiam PS Sama tez kiedys mialam komputer w duzym pokoju (jakos slowosalon ciezko mi przez klawiature przechodzi:)) Odpowiedz Link Zgłoś
wiola22 Re: komputer w salonie 24.03.06, 00:33 Podbijam wątek bo też mnie to interesuje. Odpowiedz Link Zgłoś
robertaa Re: komputer w salonie 06.04.06, 10:07 sa też biurka zamykane które wyglądają z zewnatrz jak zwykłe szafki. otwierasz, wysuwasz blat pod klawiature i jedziesz :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mamaania4 Re: komputer w salonie 09.04.06, 12:41 zobacz na www.gipa.pl tam znajdziesz takie właśnie meble pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
anula36 Re: komputer w salonie 10.04.06, 00:02 widzialam tak szafe na kompa na allegro o mam: www.allegro.pl/item96755039__zamknij_biuro_w_szafie_.html Odpowiedz Link Zgłoś
mamaania4 Re: komputer w salonie 11.04.06, 16:08 spróbuj jeszcze raz, u mnie strona się wyświetla www.gipa.pl Odpowiedz Link Zgłoś
malgosiak79 Re: komputer w salonie 11.04.06, 16:32 Ja tez mam proble z ukryciem komputera a w zasadzie calego biura:( Na poczatku myslalam o czyms na wzor sekretarzyka, ale niestety ten mebel bedzie duzo za maly na pomieszczenie wszystkiego. Wiec zdecydowalam sie na parawan- na biuro poswicam jedna ze scian przez to bedzie przestronne i mam pewnosc ze nic nie bede musiala upychac. A jak zaskocza nas goscie nie bede musial nerwowo chowac wszystkiego wystarczy zasunac parawan:) Odpowiedz Link Zgłoś