Dodaj do ulubionych

Może odnajdę.....

05.06.13, 19:55
Szukam przyjaciółki, Kobiety chętnej na nową znajomość a może coś więcej. Z krakowa i okolic. Ja normalny 32latek chcący oderwać się od codzienności.
Obserwuj wątek
    • Gość: ona Re: Może odnajdę..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.13, 20:37
      Cześć, wpadam tu czasem, bo mam nadzieję, że odezwie się ktoś z Krakowa. Też szukam znajomości, mam nadzieję przyjaźni, może czegoś więcej. Napisz coś o sobie:)
      • michell123 Re: Może odnajdę..... 10.06.13, 20:00
        Cześć miło że ktoś się odezwał. Teraz coś o mnie. Jestem z krakowa ale obecnie mieszkam 30km za krakowem, lubię dalekie podróże i krótkie wycieczki(góry). Moje zainteresowania są różne ale chyba jak każdy facet najbardziej samochody. Mam za sobą długi nieudany związek i postanowiłem spróbować jeszcze raz. Myślę że na początek tyle wystarczy. Pozdrawiam
        • Gość: ona Re: Może odnajdę..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.13, 19:49
          :)
          Ja jestem niestety "w trakcie" nieudanego związku. Zazdroszczę Ci, że masz już to za sobą.
          Szukasz pewnie kogoś wolnego. Pozdrawiam serdecznie.
          • michell123 Re: Może odnajdę..... 12.06.13, 19:06
            Witam. Fizycznie od listopada jestem tzw. Kawalerem z odzysku natomiast formalnie jeszcze nie. Napiszesz coś o sobie? :)
            • Gość: ona Re: Może odnajdę..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.13, 20:29
              A pewnie, że napiszę. Otóż jestem nieco starsza od Ciebie - 4 lata, lubię sport i swoją pracę.
              Mieszkam 10 km od Krakowa. Jestem dość niska - 160 cm, chociaż nie wiem, czy to istotna informacja. Niestety istotną informacją jest to, że ja nie mam jeszcze sprecyzowanych planów odnośnie tego, jak zmienić swoje życie, mam wrażenie, że jestem w sytuacji bez wyjścia. Tkwię w nieudanym związku i nie wiem jak się z niego wyplątać. Mam świadomość tego, że moja sytuacja nie zachęca do znajomości ze mną. Widzisz, ja nawet nie wiem, czego szukam na tym forum. Przeraźliwa samotność skłoniła mnie do napisania do Ciebie.
              • michell123 Re: Może odnajdę..... 12.06.13, 20:47
                To wygląda na to że oboje jesteśmy samotni i tkwimy w czymś co chcielibyśmy przerwać (ja częściowo przerwałem) Ja też lubię swoją pracę choć 4 lata spędziłem za granicą i na dobre mi to nie wyszło. Podświadomie wydaje mi się że mamy podobną sytuację. Twój wiek mi w niczym nie przeszkadza. Jeśli masz ochotę możemy przejść na priv. Pozdrawiam
                • Gość: ona Re: Może odnajdę..... IP: 193.193.70.* 13.06.13, 13:04
                  :) on.a77@gazeta.pl. Chętnie porozmawiam.
                  • Gość: kris Re: Może odnajdę..... IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 13.06.13, 13:35
                    ja moge pogadac z kazdym i kazdą o wszystkim i to zrobic wszedze
                    • torado Re: Może odnajdę..... 13.06.13, 19:27
                      Gość portalu: kris napisał(a):

> ja moge pogadac z kazdym i kazdą o wszystkim i to zrobic wszedze

gratuluję. A tableteczki już dziś brałeś ? ;-)
                    • michell123 Re: Może odnajdę..... 13.06.13, 19:30
                      do kris. Z każdą? z każdym? Co ty wielozadaniowiec? zastanów się co piszesz
                  • michell123 Re: Może odnajdę..... 13.06.13, 18:58
                    Witam. Niestety nie chce mi wskoczyć Twój adres e-mail (pokazuje że nie ma takiego adresu) :)
                    • Gość: kris Re: Może odnajdę..... IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 13.06.13, 20:23
                      to zadzwoń do mnie 698967640
                      • michell123 Re: Może odnajdę..... 13.06.13, 20:35
                        gościu wyjdż z mojego wątku. jak nie masz co robić to idż se ulżyj.
                        • Gość: tyus Re: Może odnajdę..... IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 13.06.13, 20:41
                          tej MICHAELL to jakies pedalskie pseudo pie...sie frajeże
                          • michell123 Re: Może odnajdę..... 13.06.13, 20:51
                            frajerstwem jedzie od ciebie buraku i po ty jak piszesz widać że z tobą coś nie tak. Ale pisz ile chcesz pośmieją się wszyscy z zakompleksionego pajaca.
                  • michell123 Re: Może odnajdę..... 13.06.13, 19:55
                    Gość portalu: ona napisał(a):

> :) on.a77@gazeta.pl. Chętnie porozmawiam.
                    mój e-mail: michell_0925@onet.pl
                    • Gość: ona Re: Może odnajdę..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.13, 23:32
                      Wycofuję się po przeczytaniu Twojej dyskusji z internautami. Pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka