bez_beretu 24.03.06, 19:30 Prysznic bez kabiny? Jakoś nie mogę sobie tego wyobrazić... Czy muszla klozetowa też jest "na widoku"? Ale w sumie pomysł mnie zaintrygował, niezłe. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bez_beretu Re: Za otwartymi drzwiami 24.03.06, 19:31 A najbardziej podoba mi się ta garderoba ze słonecznym oknem. Odpowiedz Link Zgłoś
helenawiniarska Re: Za otwartymi drzwiami 24.03.06, 22:03 zakladajac ze jakie mieszkanie taki wlasciciel ja chce numer do tego pana...:) Odpowiedz Link Zgłoś
kontonaspam Re: Za otwartymi drzwiami 25.03.06, 17:01 Przynajmniej goście nie zapytają, gdzie jest toaleta. A i z kuchni widać, czy goście trafiają do muszli ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bopin Re: Za otwartymi drzwiami 04.04.06, 15:06 > Przynajmniej goście nie zapytają, gdzie jest toaleta. > A i z kuchni widać, czy goście trafiają do muszli ;) A przy gotowaniu bigosu tez ładnie pachnie w sypialni. Do sąsiadów tez powinna byc otwarta przestrzeń, albo jesteśmy otwarci i rewolucyjni albo ciemnota, no! Odpowiedz Link Zgłoś
wami41 Re: a jak ze spaniem???? 26.03.06, 20:52 A jak ze spaniem w takim domu? Zwlaszcza jak ktos wroci z nocnej zmiany. Co sie dzieje kiedy nastoletnia corka przyprowadzi gosci i chca posiedziec do 3 nad ranem a rodzice chca spac? Wszystko pieknie na obrazku. Ja mieszkalam w domu prawie bez drzwi spac jednak bylo lepiej u sasiada Odpowiedz Link Zgłoś
fijore Re: Za otwartymi drzwiami 24.03.06, 23:17 cudnie, tylko przy naszym klimacie moze byc trudno uzyskac pozadana w zimie temerature... Odpowiedz Link Zgłoś
send_me Temperatura 24.03.06, 23:39 Czemu nie? Jak są kalorki, to i ciepełko w domu będzie :-)Gorzej, jak mieszkanie ma chodzić na piec. Odpowiedz Link Zgłoś
dusiachan Re: Za otwartymi drzwiami 26.03.06, 10:46 Dla mnie to nic nowego... Styl japonski- nowoczesny. Szklane drzwi-fusuma, zamykasz i otwierasz kiedy masz na to ochote. Prysznic bez kabiny? Tez rodem z japonii, tyle, ze tam jest mala, gleboka wanna obok. Ale prysznic bierze sie oczywiscie na zewnatrz jej, wiec kabiny jakby nie patrzec nie ma :)) Bardzo podoba mi sie ten pomysl. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysteczko Jak w markecie - nie podoba mi się to 26.03.06, 19:46 no chyba, ze mieszkam w gromadką sexownych koleżanek pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
domk1 Gdzie i ile trzeba ukraść, zeby nieć takie cuda? 26.03.06, 20:55 Bo to trzeba mieć kasę. I to nie z pracy tylko ze złodziejstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
wojtawa Re: Za otwartymi drzwiami 26.03.06, 23:16 A kto bedzie mieszkał w tym mieszkaniu ? Odpowiedz Link Zgłoś
ptysiek2 Re: Za otwartymi drzwiami 31.03.06, 15:07 Pomysł i rozwiązanie iście na miarę nowoczesności. Jeśli mieszkamy w dużym mieście, nie potrzebujemy gromadzić różnych sprzętów, jesteśmy nowocześni nie mamy małych dzieci, to styl życia pozwala nam takie rozwiązania. I dlatego jestem za tylko błagam, może ktos wie gdzie zamówić takie drzwi ze szkła? Bo jestem na etapie poszukiwań dla siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
bopin Re: Za otwartymi drzwiami 04.04.06, 15:09 > jesteśmy nowocześni nie > mamy małych dzieci, jak rozmanażają się nowocześni? może ich nie sieją... Odpowiedz Link Zgłoś
bri Re: Za otwartymi drzwiami 05.04.06, 11:57 Mnie dziwi tylko ten prysznic bez kabiny - tam dookoła jest parkiet. Czy on nie będzie się za bardzo niszczył? Odpowiedz Link Zgłoś
ruckzuck Re: Za otwartymi drzwiami 07.04.06, 09:22 Nieźle nieźle ;) ruckzuck.sklep.pl Odpowiedz Link Zgłoś