woodpecker_from_mars 13.09.06, 10:51 Moi Drodzy, jaka to półka cenowa? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bri Re: Mebelplast --------->sofy 13.09.06, 12:43 Zależy jak patrzeć. Moim zdaniem są dość tanie. Za wiegachną sofę (3,5 z szezlongiem) w obiciu z alcantary zapłaciłam 2200. Była trochę przeceniona bo z ekspozycji ale normalna cena to chyba ok. 3000 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
woodpecker_from_mars Re: Mebelplast --------->sofy 13.09.06, 13:03 bardzo dzięki za info:) Odpowiedz Link Zgłoś
k_anilorak Re: Mebelplast --------->sofy 13.09.06, 14:32 Ja mam dwie sofy (2,3) i duża pufa - model ETON za 2900zł. Też z ekspozycji więc było 10% taniej. Odpowiedz Link Zgłoś
woodpecker_from_mars Re: Mebelplast --------->sofy 14.09.06, 10:35 a jak się sprawują te Wasze nabytki? jesteście zadowolone? Odpowiedz Link Zgłoś
bri Re: Mebelplast --------->sofy 14.09.06, 14:01 Ja bardzo. Ale mam ją dopiero parę miesięcy więc ciężko mi wyrokować np. na temat trwałości. Czyściłam już parę razy bo przy mały dziecku jest ciągle czymś ulepiona i nie zostają po tym żadne ślady. Odpowiedz Link Zgłoś
k_anilorak Re: Mebelplast --------->sofy 15.09.06, 13:20 Ja użytkuję jeszcze krócej, bo niecały miesiąc. Wybraliśmy obicie a'la ancantara zaimpregnowane teflonem. Z tego co sie orientrowałam są to mebal dobrej jakości - jeśłi chodzi o sofy - nie wiem jak to jest w przypakdu mebli, które mają służyć do spania na codzień - aleja osobiście nei ufam łóżkom na stelarzach. Odpowiedz Link Zgłoś
zdjecie Re: Mebelplast --------->sofy 19.09.06, 08:25 Ja mam juz druga rogowke. Pierwsza mialam moze 6 lat z funkcja spania. Olbrzymie bydle. Druga kupilam teraz z ekspozycji - taniej. Jestem zachwycona. Czyscilam ja specjalnym sprayem zakupionym w ichnym salonie i zero sladu:) Rogoweczka nie weszla do kolekcji wiec jest unikatem:) Tylko ja ja mam. Ma podnoszone zaglowki ale nie tak jak w samochodzie. po zlozeniu nikt sie nie domysli jestem zachwycona. pozdrawiam, Fjola Odpowiedz Link Zgłoś
sol_ Re: Mebelplast --------->sofy 19.09.06, 16:26 niska półka cenowa ale takie tez wykonanie. Tzn nie licz na to, ze te meble będą Ci służyły latami (to kwestia materiałów konstrukcyjnych i wypelnien oraz pokryć). Nie polecam kupowania u nich rozkladanych sof - fatalne stelaze z cienkimi materacami z gąbki. Jesli chodzi o wzory to prawie kazdy znajdzie cos dla siebie - maja ogromny przekroj. Ktos wyzej pisal o alcantarze - mebelplast nie ma w swojej ofercie oryginalnej alcantary (cena mebla naprawde sporo musialaby podskoczyc) a tylko jej tansze podrobki. tez beda sie czyscic na mokro ale sa gorszej jakosci. Reasumujac: jesli nie przeszkadzaja Ci krzywe szwy i chcesz kupic sofe na 2-3 lata to bedziesz tam mial duzy wybor. to troche taka Ikea ale z wieksza roznorodnoscia wzorow :) Odpowiedz Link Zgłoś
lettan Re: a com40.pl ? 23.09.06, 16:47 Sam mam dwa pokoje wyposażone w różne modele kanap COM40. Są świetne, jedna rozkładana i bardzo wygodna, druga bardzo futurystycznie zaprojektowana. Ponoć COM40 robi też meble do IKEA Odpowiedz Link Zgłoś