mrsjo2000 Re: Raczej tak 02.02.07, 19:17 Mimo ze pusto, raczej tak choiaz za jakosc zdjec. Ze zamiast widoku na zewnatrz, lepiej bylo pokazac sypialnie.... Odpowiedz Link Zgłoś
vespra nie 04.02.07, 15:13 jesli to jest dzielo skonczone, to mowie nie; zimno i bez ducha. choc za widok za oknem dalabym sie pociąć! Odpowiedz Link Zgłoś
conne1 Re: Prezentacja konkursowa - mieszkanie Pani Radk 04.02.07, 20:49 Nie ,- depresyjne....... Odpowiedz Link Zgłoś
amelia_123 Prezentacja konkursowa - mieszkanie Pani Radki .. 06.02.07, 22:53 Ani TAK ani NIE Elegancko, pusto, bezosobowo. Odpowiedz Link Zgłoś
mm224 Tak 08.02.07, 14:39 Oczywiście, tak! Ład, przestrzeń, wzrok wędruje spokojnie, nie drażnią durnostojące przeszkody :)Schowałabym wiszące akcesoria w kuchni. Odpowiedz Link Zgłoś
kreatywni Prezentacja konkursowa - mieszkanie Pani Radki .. 08.02.07, 14:54 Tak, ale jakieś ale by się znalazło. Odpowiedz Link Zgłoś
cuks48 Prezentacja konkursowa - mieszkanie Pani Radki .. 08.03.07, 21:57 Mieszkanie jest idealne. Proste, klasyczne, bez zbednych "rupieci". Wszystko poprostu na swoim miejscu, a miejsce do spania super:)!!. ***** Odpowiedz Link Zgłoś
intraday Re: Tak 10.03.07, 17:19 Proste,nowoczesne z akcentem kobiecości. Jak juz było napisane bez zbędnych pierdół byle gdzie.. Zycze miłego wypoczynku. Odpowiedz Link Zgłoś
danab71 nie 11.03.07, 10:19 Mieszkanie nie - zimne i bez wyrazu niczym rodzinny grobowiec... Ale widok z okna - niesamowity !!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dorola123 Prezentacja konkursowa - mieszkanie Pani Radki .. 26.03.07, 11:10 a ja mam pytanie- szukam własnie takich "nijakich" metalowych schodów- niewielkich, zeby właściwie nie było ich widać- baaaaardzo proszę o podpowiedź, gdzie moge takie schody kupić, zamówić? życzliwych proszę o podpowieiedź na dorola13@op.pl z góry dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś
romarp Prezentacja konkursowa - mieszkanie Pani Radki .. 30.03.07, 19:56 Mieszkanie robi wrazenie o wiele wiekszego. Imponujacy , duzy przedpokoj. Bardzo mi sie podoba sypialnia na antresoli. W lazience kat z wanna nie koresponduje z katem z umywalka. Tak jakby kazde bylo z innej epoki. Draznia mnie "odkryte" kaloryfery. Reszta jest o'key. Odpowiedz Link Zgłoś
mystery7 NIE 31.03.07, 11:55 Zapoznając się z fotkami, nie mogło opuścic mnie wrażenie, że panuje tam obojętność i chłód. Mieszkanie ładne, ale wyposażenie nijakie, bez wyrazu, bez charakteru. właściciele nie "opowiadają" nam niczego o sobie... Odpowiedz Link Zgłoś
qwertyuiop7890 ### Czy to mieszkanie nudystow? ### 26.05.07, 09:23 Nigdzie nie widzialem zadnych szaf na ubrania, nie mowiac o biurku na jakies dokumenty itd. Odpowiedz Link Zgłoś
adriancapricorn Re: Prezentacja konkursowa - mieszkanie Pani Radk 26.05.07, 13:34 TAK. W koncu jakies mieszkanie dla czlowieka a nie dla mebli i gratow. W Londynie, Madrycie , Barcelonie (i napewno w innych miastach na zachodzie tez ; wymienione znam z autopsji) tak teraz ludzie chca zyc - miec przestrzen dla siebie a nie dla "cieplych" gratow nacpanych w kazdym kacie i najlepiej w kolorze wenge. Jak odwiedzam znajomych w Polsce to nawet w wielkich apartamentach czuje sie jak w grobowcu a zeby dojsc do toalety przydaje sie umiejetnosc jazdy na nartach w stylu slalom-gigant. To chyba mentalny spadek po komunie , zeby miec pelno gratow w mieszkaniu (widzialem film pt "Segment'76" i wyglada, ze taka mentalnosc zyje i ma sie dobrze ;-) ) Troche na "nie" - bzdety nad kuchenka nie pasuja a dywan przy sofie jest chyba za duzy i wyglada na zdjeciu smiesznie. Ale to tylko drobne szczegoly pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
diabolo1406 Nie. 26.08.07, 13:39 W tym wszystkim najpięknieszy jest widok z okna, samo mieszkanie nudne i katalogowe, jakby nikt tu nie mieszkał. Zero osobowości. Odpowiedz Link Zgłoś
nionczka TAK 27.08.07, 10:09 Troche zbyt minimalistyczne jak dla mnie, ale jesli mam wybierac miedzy minimalizmem a cepeliada i suchymi kwiatkami, wybieram minimalizm. Sliczna kuchnia. Odpowiedz Link Zgłoś
guyritchie TAAAK 31.08.07, 14:22 juz nie chce mi sie czytac bzdur na temat braku osobowosci ludzi mieszkajacych we wnetrzach funkcjonalnych i prostych. Bo to takie wnetrze jest. Nie jest na pewno minimalistyczne bo paleta uzytych materiałow, kolorów i mimo wszystko spora ilosc detali nie zapisze tego mieszkania do minimalizmu. To wnetrze jest FUNKCJONALNE, urzadzone ze smakiem, pomysłem, uzyto sporo roznych materiałów (mdf, egzotyczne drzewo, szkło, stal na schodach...itp) łaczac je z duzym wyczuciem i zgodnie z najlepszym ich przeznaceniem. to moze nie piekne ale WYJATKOWO ładne wnetrze. a widok za oknem....pozazdroscic! a wracajac do osobowosci, to wiecej o niej mowi, styl i smak wnetrza, ksiazki na polce i plyty na stojaku, niz barokowe wnetrza, mieszajace bezgustownie style i powielajace beznadziejne, infantylne (ktos ładnie to nazwał CAŁUŚNE) wnetrza rodem z ikei. z tym całym staffem pierdułek, wazoników, obrazeczków i innych bzdetów niby swiadczacych o osobowosci mieszkanca. Odpowiedz Link Zgłoś