luke130 to juz widze ze zwykla korkowa 27.07.07, 06:05 "tablica niezapominajka" dorobila sie szlacheckiej nazwy: kolaz. no to teraz w pracy szefuncio bedzie mogl sie odwalic. mam kolaz na tablicy i biurku. LOL Odpowiedz Link Zgłoś
wesoly_siewca_pesymizmu Re: Fotograficzna pamięć 27.07.07, 07:55 co to znaczy passe? Odpowiedz Link Zgłoś
ajtra Re: Fotograficzna pamięć 27.07.07, 08:45 passe - przeżyty, niemodny. A tak nawiasem mówiąc, przecież można było napisać, ramki to przeżytek. Po co zaśmiecać język polski. Odpowiedz Link Zgłoś
herr_pixi "trendowaci" nie mówią przeżytek. 27.07.07, 09:16 Teraz trendy jest mówić passe. Odpowiedz Link Zgłoś
wesoly_siewca_pesymizmu Re: Fotograficzna pamięć 27.07.07, 10:51 Właśnie, czekałem aż wskażecie synonim który można było użyć zamiast tego głupiego zwrotu. Zawsze jak to widzę, to przed oczami mam jedną kobitkę która jeszcze to tak wymawiała, że chciało się ją zdzielić szpadlem w twarz. Odpowiedz Link Zgłoś
biszkot Re: Fotograficzna pamięć 27.07.07, 09:24 passe znaczy, że każdemu to pasuje (pasi) Odpowiedz Link Zgłoś
gryka1 Re: Fotograficzna pamięć 27.07.07, 10:11 Nie podoba mi się taka propozycja. Zwłaszcza te "drzewka". Przecież papier zdjęcia wyschnie, skręci, zakurzy i będzie po efekcie będzie "jesienny" śmietnik na patyku, a te zdjęcia pod szkłem , to juz było - przeważnie w jakiś zapyziałych pakamerach w latach 50 -60 gdzie każda pocztówka zza zelaznej kurtyny była skarbem... nawet jesli nie była wysłana do nas. Odpowiedz Link Zgłoś
tipi_v2.0 a lodówka? 27.07.07, 11:54 a lodówka? kto i za ile zrobi mi zdjęcie wielkości lodówki? wyrazy, piachoo Odpowiedz Link Zgłoś
bp309068 Fotograficzna pamięć 13.08.07, 07:43 Gdzie mozna kupic takie nitki na których można powiesić zdjęcia? Są bardzo fajne. Odpowiedz Link Zgłoś