lefigaro.fr 08.08.07, 17:47 I Wy to nazywacie piekne wnetrza ??? Wspolczuje poczucia estetyki albo - kiepskiego obycia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
igf2r Re: Design Hotels - stylowo w podróży 09.08.07, 11:22 popieram przedmówcę ps widzieliście arabskie hotele? Odpowiedz Link Zgłoś
tetlian Re: Design Hotels - stylowo w podróży 09.08.07, 22:31 Da się tam przeżyć. Odpowiedz Link Zgłoś
wojtkowiak.d Design Hotels - stylowo w podróży 09.08.07, 14:53 Trzy Siostry - mnie bardzo podoba się ten klimat... Odpowiedz Link Zgłoś
gan33 Design Hotels - stylowo w podróży 09.08.07, 14:53 Nie jestem zafascynowana designem ale w mojej głowie jest miejsce na kolejny styl. Niektóre z tych rzeczy są super.Jednemu się podoba to ,innemu tamto a arabskie hotale , jesli o mnie chodzi-brrrrr i fuj. Odpowiedz Link Zgłoś
ikropka4 Re: Design Hotels - stylowo w podróży 09.08.07, 21:07 A ja cieszę się, że w Polsce jest co raz więcej takich miejsc, którymi możemy się pochwalić w wielkim świecie, (choć i mnie ten styl nie do końca odpowiada). Odpowiedz Link Zgłoś
pether_23 Design jest wszędzie. Opanował już niemal.... 09.08.07, 22:33 "Design jest wszędzie. Opanował już niemal wszystkie dziedziny życia." - szkoda, że nie opanował portalu internetowego gazeta.pl :/ Odpowiedz Link Zgłoś
paula245 Re: Design jest wszędzie. Opanował już niemal... 10.08.07, 10:50 zawsze nocuje w takich hotelach i na szczescie mam duzy wybor-mieszkam w UK Odpowiedz Link Zgłoś
moyo7 Re: Design jest wszędzie. Opanował już niemal... 10.08.07, 12:12 W Polsce tez mamy takie. nie pamietam nazw. w Warszawie to Oki Doki - well designed ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
opiniodawca Re: Design Hotels - stylowo w podróży 10.08.07, 14:50 lefigaro.fr napisał: > I Wy to nazywacie piekne wnetrza ??? > > Wspolczuje poczucia estetyki albo - kiepskiego obycia. ------------------------- Podaj przyklady wnetrz hotelowych, ktore Tobie sie podobaja. Podyskutujemy o Twoim guscie- kiepskim prawdopodobnie. opiniodawca. Odpowiedz Link Zgłoś
rudee Re: Design Hotels - stylowo w podróży 10.08.07, 16:58 witam.. ciekawy temat tym bardziej ze mialem okazje projektowac podobne obiekty i sa to bardzo ciekawe doswiadczenia... ale trzeba powiedziec od razu .. te hotole sa stworzone dla milosnikow dobrego designu, dla niewielkiej liczby koneserow... one z definicji beda znienawidzone przez tlumy tak jak muzyka powazna, czy galerie sztuki.. zeby zrozumiec piekno i inteligencje tych przestrzeni trzeba sie na tym znac.... dlatego nie dziwi mnie ze ludzie nie rouzmieja o co chodzi .... tym bardziej w pl gdzie ciagle wzorem jest przeszlosc, czy to w polityce czy w architekturze... moze dlatego ze modernizm byl u nas tak spaczony przez socjalizm ze wiekszoc ludzi stoi teraz do nowoczesnosci okoniem ... i dla nich sa hotele ala golebiewski... ale design hotels powoli i u nas sie pojawia, bo coraz wiecej mlodych polakow czuje potrzebe nowej jakosci... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
smutna_zosia Design Hotels - czułabym się jak w sklepie... 19.08.07, 07:20 ...a nie na wakacjach, niby ładnie ale jakoś tak... na maksa sztucznie... i te łóżka... jak w supermarkecie wnętrzarskim... pomysł ok, tylko ciężko zrealizować... ale basen super (nie ze względu na basen, że woda itp. tylko umiejscowienie) Odpowiedz Link Zgłoś
asiam78 Design Hotels - stylowo w podróży 19.08.07, 11:49 Poczucie estetyki i piękna to kwestia gustu, o których podobno się nie dyskutuje. Moim zdaniem - skromnym w kontekście fachowego projektowania przestrzeni - z każdego pomysłu na aranżację można coś nowego odczytać. Sama projektuję od podstaw swój dom - będzie piękny, bo mój i nie obchodzą mnie uszczypliwe komentarze pseudo- fachowców. Skończyłam historię sztuki i wysmakowane gusta lubię, ale jednocześnie nie krytykuję wszystkiego, co tylko można. Domena Polaków kierowana pobudkami zaniżonej wartości. Napiszcie do architektow tych hoteli, że to kicz:) Pozdrawiam i życzę miłych podróży designerskich prawdziwym fachurom! Odpowiedz Link Zgłoś