pineska11 05.11.07, 11:05 chcialabym zalozyc rolety zewnetrzne jesli ktos posiada takie to poprosze o podzielenie sie doswiadczeniami na co uwazac przy wyborze firmy (narazie wiem ze Faac takie produkuje) i serwisu ktory bedzie je zakladal Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krysiam26 Re: ROLETY 08.11.07, 16:49 Mi zostało tylko zamontować jeszcze tylko na balkonie,ale juz zamówione.Mam rolety tej firmy www.progresrolety.pl Pan jest dokładny i całkiem konkurencyjną cenę nam dał.Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
kukurma32 Re: ROLETY 21.11.07, 12:54 Ktoś mi mówił (matko z moją pamięcią jest coraz gorzej-chyba się starzeję), że Faac robi rolety, pomyśl bo firma dość dobra Odpowiedz Link Zgłoś
krysiam26 Re: ROLETY 22.11.07, 16:13 Faac to robi automatykę do bram ,wejdz na stronkę aby się przekonać faac.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kukurma32 Re: ROLETY 27.11.07, 11:50 Zapytałam męża, bo mnie zdezorientowałaś i niestety muszę Cię rozczarować, bo Faac ma także rolety :) Tylko nie ma ich na stronie, ale katalog możesz dostać gdzieś pewnie u dilera Spróbuję brata podpytać bo on się takimi nowinkami intersuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
kukurma32 Re: ROLETY 03.12.07, 10:48 www: www.bramet.pl proszę to adres do jednego z dilerów firmy Faac Odpowiedz Link Zgłoś
pineska11 Re: ROLETY 05.02.08, 11:24 chciałam powiedziec ze: w styczniu zamontowalam rolety i dzialaja:) skorzystalam z opinii w necie i wybralam Faac tym co podpowiadali dziekuje :) Odpowiedz Link Zgłoś