Dodaj do ulubionych

Meble Paged - jaka jakość?

27.11.07, 09:12
Czy macie jakies doświadzcenia w uzytkowaniu mebli firmy Paged
(jadalnia i sypialnia)? Ewentualnie Woodways - ale to podobno tez
Pagedowskie, tylko klase wyżej - czy to prawda?
Obserwuj wątek
    • mk24031964 Re: Meble Paged - jaka jakość? 28.11.07, 12:27
      Mam meble w salonie i jadalni IBIZA firmy Paged. Sprawują się bez zarzutu. Kolor
      ładnie prezentuje się we wnętrzu tworząc wysmakowany kontrast z jasną podłogą i
      ścianami. Ich styl jest taki ani stylowy ani nowoczesny dlatego zdecydowałam się
      je kupić.
      Jak je zakupiłam to okazało się że uszkodzony był stolik kawowy i jedna komoda
      ale firma wymieniła te elementy w terminie 14 dni.
      • jobis Re: Meble Paged - jaka jakość? 20.12.07, 13:05
        Z mężem zamówiliśmy Paged meble (3 elementy:komoda, komoda pod telewizor i
        witrynę), nie dość że musieliśmy czekać 9 tygodni na meble, to po ponad 8
        tygodniach pani z centrum meblowego zadzwoniła do nas, że nie dostaniemy mebli
        teraz bo wszystkie 3 elementy przyjechały uszkodzone!!!! I powiedziała że możemy
        zrezygnować albo czekać kolejne 4 tygodnie. To jest straszne, gdyż zamawiając te
        meble kierowaliśmy się właśnie tym, że firma Paged meble cieszy się długą
        tradycją...,ale się bardzo zawiodłam!!!! Jakbym wiedziała, że taka sytuacja
        wyniknie to chyba bym się już nie zdecydowała zamawiać tych mebli, może gdyby
        jeszcze jakoś zrekompensowali to opóźnienie np. udzielając zniżki, gdyż te meble
        nie są tanie, to bym się zastanowiła, a tu nic:-(.
        • magg15 Re: Meble Paged - jaka jakość? 21.12.07, 15:06
          Akurat w tej firmie zamawiałam tylko krzesła...
          no cóż czakałam długo chyba z 8-9 tygodni, niby rozpakowałam je w
          sklepie i spawdzałam, niestety gdy zestawiłam je razem w domu
          okazało się , że niestety różnią sie kolorami ( i nie chodziło tu o
          tzw. natutralny rysunek tylko odcień bejcy). Niestety ponieważ już
          były u mnie w domku mogłam je tylko zareklamować. Owszem
          przedstawiciel pojawił się i to nawet szybko, nawet zgodził się ze
          mną, tylko poinforował mnie, że system sparwdzania w fabryce jest
          taki, że raczej nie mam szans na wymianę, a jedyne co mi może
          sensownego zproponować to upust. Ptrzystałam (może nisłusznie na tę
          opcję). Poza tym nie mam na razie (1/2 roku) zastrzeżeń, ale
          ewentualnych nabywców ostrzegam, aby bardzo dokładnie sprawdzali co
          dostają i życzę cierpliwości w oczekiwaniu na realizację zamówienia
    • martunia80 Re: Meble Paged - jaka jakość? 21.07.08, 21:25
      Woodways!!!Zdecydowanie bym odradzała. Kupiliśmy z mężem zestaw stół, ława, stolik RTV, witrynę. Meble bardzo drogie. Za tą cenę to spodziewałabym się czegoś więcej. Kolor miał być wenge. Do nas przyjechały meble czarne.
      Witryna wgnieciona w jednym miejscu, konkretnie na szufladzie. Ława również uszkodzona, zdarty fornir na nodze, kolor blatu niedobarwiony.
      Zgłosiliśmy reklamację miesiąc temu. Jak dotąd udało nam sie wyegzekwować wymianę witryny. Początkowo chcieli nam wymienić samą szufladę. Ale nie pasował kolor. Bo niestety kolor szuflady wyszedł im zupełnie inny na produkcji. Staneło na tym, że wymienią witrynę.
      Witryna nowa przyjechała bez zarzutu.Ale to byłby cud gdybyby patachały, których nam przysłali z tym meblem czegoś nie wywineły. Niestety przy wnoszeniu mebli panowie porysowali parkiet,uszkodzili futrynę od drzwi i dodatkowo jakby tego było mało zrobili dziurę w ścianie. Ręce opadają! Czekamy teraz na nową ławę. Az sie boję tego co tym razem nawywijają.
    • otrzewna Re: Meble Paged - jaka jakość? 07.10.08, 21:53
      no dziewczyny jak tam te meble, zatanawiam sie nad kupnem ale jak
      tak czytam to mi powoli mina zednie :/ nie chce sie wladowac w
      jakies g* jesli mam wydac 8 tys to wole dolozyc i kupic drewniane,
      co radzicie? pozdr

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka