janeklll 28.04.08, 18:00 Cześć, czy posiada ktoś z Was mebelek Trivio w swoim domku? Proszę o referencje - firma producent Bizzarto - proszę o rekomendacje i będę z góry wdzięczny. Jan L z pozdrowieniami Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mlody.mega.as Re: narożnik Trivio 29.04.08, 23:25 Cześć. Kupiłem Trivio od razu po tym jak go zobaczyliśmy z żoną na targach - zdobył też tam złoty medal. Mebel super. Kupiliśmy go bezpośrednio od producenta - super obsługa. Teraz polecam salon w Poznaniu w Meblach Polskich. Na stronie www.bizzarto.com jest cała ich oferta. Wystarczy wejść i poczycztać - powiem krótko - NIE MA SIE CO ZASTANAWIAĆ POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
janeklll Re: narożnik Trivio 30.04.08, 08:40 Hej - no do Poznania to ja nie dam rady, widziałem ten mebelek na Al. Jerozolimskich w Warszawie - to fakt byli tam bardzo mili i kompetentni goście, Mam jeszcze dwa pytanka do Ciebie jeśkli jeszcze można - jak sprawdza się ta metalowa półeczka z boku orsaz czy śpisz na tym mebelku na codzień czy dla gości??? Ja /niestety / zmuszony będę użytkować go / przynajmniej przez 4 miesiące / codziennie. Potem dopiero kupimy z żoną wymarzoną sypialnię - krok po kroku :). Pozdrowienia ze słonecznego Piaseczna!!! J. Odpowiedz Link Zgłoś
mlody.mega.as Re: narożnik Trivio 30.04.08, 13:22 Witam. Nie znam salonu w Warszawie, nie mam też metalowej półeczki - ja kupiłem z drewnianą półką - to mi pasuje do wystroju. Ja na nim nie śpie bo mam dużą sypialnie ale moi znajomi spali nie raz - czasami nawet go nie rozkładali i nigdy nie narzekali :)))) Podobno w nowościach są nowe częsci do tego mebla - ale szczerze powiem,ze ich nie widziałem. PS. W Poznaniu pada :( Odpowiedz Link Zgłoś
janeklll Re: narożnik Trivio 05.05.08, 15:41 dzięki Stary! w sobotę zamówiłem mebelek w bardzo ładnej tkanicne, czekam na realizację - oby mi się tak samo mieszkało z nim jak Tobie. Zastanawiałem się też nad Calvadosem ale żona jednak postawiła na swoim. Hmmm - ona wybiera, a na końcu i tak ja płacę :) życie... Bardzo fajna obsługa w tym Saloniku Bizzarto na Alejach - to też był nie ukrywam argument kończący wielotygodniowe poszukiwania czegoś co będzie w naszym salonie nie tylko miejscem wypoczynku ale naszą wizytówką :))). Dzięki za info i powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
strekina1975 Re: narożnik Trivio 26.06.08, 20:10 polecam - mam Calvadosa - super wybów, super jakość, supoer Design - goście są wzruszeni :) pozdr as Odpowiedz Link Zgłoś
azebrowski Re: narożnik Trivio 25.11.08, 15:05 Słuchajcie, a jaka jest cena tego narożnika? Mi też się strasznie podoba. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
mitosia Re: narożnik Trivio 25.11.08, 16:36 nie ukrywam, że też mnie zachwycił... prosze zdradźcie koszt zakupu Odpowiedz Link Zgłoś