frida33 29.08.08, 21:43 Witam spodobał mi się narożnik firmy Rameta - "Domino" może ktoś ma ich meble? Bardzo proszę o opinie czy warto. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
issabel23 Re: Meble Rameta? proszę o opinie 20.08.13, 12:05 Witam! Jestem w trakcie wymiany narożnika. Stary miałam z Ramety i nowy też będzie. Po 5 latach użytku tego starego mogę powiedzieć że ekoskóra nie wytrzymała codziennego rozkładania i składania jak również spania na nim. Kruszyła się strasznie tak że trzeba było zakładać na górę koc żeby jakoś to wyglądało. Mimo tego teraz równiez czekam na narożnik z Ramety tylko że tym razem z materiału. Ogólnie można polecić bo sprężynom nic nie było tylko ta krusząca się eko skóra no ale nie ma się co dziwić przy takiej eksploatacji:) I czas realizacji zamówienia....... "Jak tylko zejdzie nam z magazynu" można przetłumaczyć: nie mamy na zapas, trzeba wyprodukować od podstaw- 4 tygodnie. Jeśli komus się spieszy to niech lepiej kupi gdzieś indziej. Ale mebelki solidne więc można polecić. Odpowiedz Link Zgłoś
spirit1982 Re: Meble Rameta? proszę o opinie 24.09.13, 18:49 Wiem, że wątek stary, ale może komuś opinia się przyda. Mam narożnik z Ramety, z materiału, taki niby welur. Używany już 3,5 roku (z różną intensywnością - spano na nim około roku, potem używany bardzo mało, aktualnie od około roku stoi w salonie, służy tylko do siedzenia) ale prezentuje się jak nowy. Materiał świetny. Przy małym dziecku wiele razy wylane, wtarte jedzenie a śladu nie widać. Nie był jeszcze czyszczony. Pokrowce z poduch i oparcia na zamek, można samemu wyprać. Nie wysiedział się wcale, nie widać na nim praktycznie wcale śladów używania. Duży pojemnik na pościel. POLECAM! Odpowiedz Link Zgłoś