Dodaj do ulubionych

Meble Rameta? proszę o opinie

29.08.08, 21:43
Witam spodobał mi się narożnik firmy Rameta - "Domino" może ktoś ma ich meble?
Bardzo proszę o opinie czy warto.
Obserwuj wątek
    • issabel23 Re: Meble Rameta? proszę o opinie 20.08.13, 12:05
      Witam!
      Jestem w trakcie wymiany narożnika. Stary miałam z Ramety i nowy też będzie. Po 5 latach użytku tego starego mogę powiedzieć że ekoskóra nie wytrzymała codziennego rozkładania i składania jak również spania na nim. Kruszyła się strasznie tak że trzeba było zakładać na górę koc żeby jakoś to wyglądało. Mimo tego teraz równiez czekam na narożnik z Ramety tylko że tym razem z materiału. Ogólnie można polecić bo sprężynom nic nie było tylko ta krusząca się eko skóra no ale nie ma się co dziwić przy takiej eksploatacji:) I czas realizacji zamówienia....... "Jak tylko zejdzie nam z magazynu" można przetłumaczyć: nie mamy na zapas, trzeba wyprodukować od podstaw- 4 tygodnie. Jeśli komus się spieszy to niech lepiej kupi gdzieś indziej. Ale mebelki solidne więc można polecić.
    • spirit1982 Re: Meble Rameta? proszę o opinie 24.09.13, 18:49
      Wiem, że wątek stary, ale może komuś opinia się przyda.
      Mam narożnik z Ramety, z materiału, taki niby welur. Używany już 3,5 roku (z różną intensywnością - spano na nim około roku, potem używany bardzo mało, aktualnie od około roku stoi w salonie, służy tylko do siedzenia) ale prezentuje się jak nowy. Materiał świetny. Przy małym dziecku wiele razy wylane, wtarte jedzenie a śladu nie widać. Nie był jeszcze czyszczony. Pokrowce z poduch i oparcia na zamek, można samemu wyprać. Nie wysiedział się wcale, nie widać na nim praktycznie wcale śladów używania. Duży pojemnik na pościel. POLECAM!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka