tilda_matilda 15.01.09, 12:28 Witam, Czy ktoś mógłby mi pomóc w zdefiniowaniu tego koloru ścian? Obecnie zastanawiam się nad bielą, ale ten odcień bardzo mi się podoba. Tylko co to jest? Proszę o pomoc i dziękuje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
felinecaline Re: Jasny kolor ścian 15.01.09, 12:41 ..."ciemnooooosc wiiiidzeeeee, cieeeemnosc".... Odpowiedz Link Zgłoś
mniemanologia Re: Jasny kolor ścian 15.01.09, 12:45 Ciemność? Dziwne. Ja widze kolor. Ja bym go nazwała "biel monitorowa", w moim wzorniku go nie ma, ale może w jakichś nowszych... Odpowiedz Link Zgłoś
titerlitury Re: Jasny kolor ścian 15.01.09, 14:11 A nie mozna iśc do marketu budowlanego, lub skelpu z farbami i zobaczyc próbki? Potem kupic najmniejsza ilośc z mozliwych, pomalowac w domu spora powierzchnię (np kawałej jakieś deski, czy stare "plecy" szafy) i natej podstawie dobrac odpowiedni odcień? Odpowiedz Link Zgłoś
madzikf Re: Jasny kolor ścian 15.01.09, 14:43 i, oczywiście, zakładamy, że wszyscy mają tak samo sklaibrowane monitory... ech. Odpowiedz Link Zgłoś