krystiam Re: Kupowanie mebli w internecie? 26.02.13, 22:05 Ha !a ja kupiłem sobie fajne meble możecie sobie sprawdzić webep1.com/Zobacz/To?a=4180&mp=611&r=Lw2 Odpowiedz Link Zgłoś
atlantic_grzejniki Re: meble w stacjonarnych, AGD w e-sklepach 21.03.13, 21:24 Dotąd przez internet kupiłem tylko tanią sofę z miejscowości nieopodal (dowóz w cenie). Kanapa tania, ale solidna. Co do większych zakupów to preferuję stacjonarne, co innego np. AGD do kuchni, mam wszystko z e-sklepu. Odpowiedz Link Zgłoś
amilka233 Re: meble w stacjonarnych, AGD w e-sklepach 13.05.13, 16:26 Meble akurat zawsze zamawiam w sklepach internetowych,głównie dlatego że jest taniej,a mnie interesuje styl rustykalny. Tego typu meble oferuje www.Patiomeble.eu Odpowiedz Link Zgłoś
amilka233 Re: Kupowanie mebli w internecie? 13.05.13, 16:18 Ja zawsze kupuje meble oraz wszelkiego rodzaju dodatki do mieszkania w dobrych sklepach internetowych,a moja ulubiona firma to www.Patiomeble.eu to wiarygodna i solidna firma. Odpowiedz Link Zgłoś
gorczyca5 Re: Kupowanie mebli w internecie? 10.06.13, 04:17 Rozsądnym rozwiązaniem jest również taka możliwość aby na internecie zweryfikować asortyment danej firmy a w sklepie upewnić się czy dana rzecz wygląda dobrze tylko na zdjęciu. Tak zrobiłem kupując meble skórzane które niestety swoje kosztują -w internecie sprawdziłem i wybrałem model a później w stacjonarny sklepie zakupiłem meble z firmy Gala Collezione Odpowiedz Link Zgłoś
miriam.7 Re: Kupowanie mebli w internecie? 12.06.13, 12:53 moim zdaniem jednak najlepiej wybrać się do salonu i osobiście zweryfikować jakość kupowanego towaru i co ważne, można przy okazji sprawdzić czy meble są naprawdę wygodne i czy nadają się do spania, czego nie sprawdzimy przez internet. My zdecydowaliśmy się na Galę bo po 1. były najwygodniejsze, a dla Nas był to priorytet. Poza tym mają różne modele od bardziej nowoczesnych po typowe klasyki, dlatego każdy, nawet najbardziej wybredny klient, w ich katalogu mógłby znaleźć coś dla siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
sprawiedliwa22 Re: Kupowanie mebli w internecie? 01.09.14, 12:19 Ja zamawiałem meble przez internet już 3 razy i zawsze robiłem to poprzez www.hitmeble.pl/ Jak dla mnie rewelacja. Dużo taniej niż w salonach, które odwiedzałem, żeby dokonać zakupu. Na stronie internetowej przejrzałem ofertę i zadzwoniłem, żeby wszystkiego się dowiedzieć. Ustaliłem wszystkie szczegół i meble dowieźli mi pod same drzwi. Polecam ich. Odpowiedz Link Zgłoś
miahhh Re: Kupowanie mebli w internecie? 12.12.14, 12:50 Ja sporo roznych rzeczy w internecie kupowałam - od ubran przez książki a ostatnio nawet stolik kawowy. Zawsze wszystko było zgodne z zamówieniem, wiec nie widze przeciwskazan do zamówien przez internet. A tutaj link sklepu, gdzie kupiłam stolik. nobodesign.eu/ Odpowiedz Link Zgłoś
elka280 Re: Kupowanie mebli w internecie? 18.03.15, 15:38 nigdy nie udało mi się kupić dobrych i pasujących butów przez internet, ale meble do salonu meblościanka i narożnik jak najbardziej trafione, polecam odwiedzenie sklepu: perlavita.com.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
5messi Re: Kupowanie mebli w internecie? 26.04.15, 23:53 Jeśli się ma sprawdzone sklepy, to czemu nie? Zresztą dzisiaj wszystko kupuje się w Internecie, ja tam nie widzę przeciwwskazań. Sam kupowałem ostatnio taki stół do salonu meblesedia.pl/stol-negi i z ręką na sercu mogę polecić akurat ten sklep. Stół okazał się solidny, wykonany z dobrego gatunkowo drewna, także myślę, że posłuży mi długie lata. Jeśli chodzi o inne meble, to akurat na Allegro zazwyczaj też udało mi się znaleźć ciekawe oferty. Odpowiedz Link Zgłoś
malgorzata1232 Przez internet to znaczy tanio i jakościowo 21.05.15, 16:18 W czasach kiedy przesyłki internetowe stały sie bardzo popularne, warto kupować wszystko przez internet. Plusem jest najniższa możliwa cena produktu, gdyż sklepy internetowe nie posiadają magazynów co wiąże się z mniejszymi oplatami. Znajdziemy też wiele luksusowych marek takich jak Bonaldo np na stronie www.furnituro.pl . Warto poszperać w internecie, bo na pewno znajdziesz coś dla siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
adam.ski81 Re: Przez internet to znaczy tanio i jakościowo 26.06.15, 08:08 Obecnie, różnica między sklepem internetowym, a stacjonarnym coraz bardziej się zaciera. E-sklepy oferują bardzo dużo opcji, tj. własny transport, wniesienie, montaż mebli bezpośrednio u klienta, dzięki czemu wiemy i widzimy co dostajemy.Powoli standardem staje się również możliwość obejrzenia mebli, przykładów wybarwień itp. w firmie, w której zamówiliśmy mebelki. Dobrym przykładem jest www.meblebrzozowe.pl/ . Sprawdzony i bardzo rzetelny producent mebli, którego z całą odpowiedzialnością mogę polecić :) Odpowiedz Link Zgłoś
paulihna Re: Kupowanie mebli w internecie? 06.07.15, 16:23 Ja nigdy nie kupowałam w internecie ale ostatnio znalazłam bardzo ładne meble na bazkar.pl/149-lezakilezanki i też stanęłam przed dylematem czy zamówić. Wiele razy robiłam zakupy przez internet ale nigdy nie były to meble. Moja koleżanka zamawiała i mówiła, że była bardzo zadowolona bo wszystko przyszło w porządku i bardzo szybko. Na pewno zawsze znajdzie się wyjątek od reguły i trafi się nie uczciwy sprzedawca ale tez nie popadajmy w przesadę:) Odpowiedz Link Zgłoś
silvia66 Re: Kupowanie mebli w internecie? 14.07.15, 13:59 Fajniej jest kupować meble, które wcześniej zobaczy się z bliska, sprawdzi jakość wykonania, detale itp. Jeśli znacie firmę to zakup przez Internet nie jest bardzo ryzykowny, ale nie wiem, czy podjęłabym się kupna mebli w zupełnie nieznanym mi sklepie i od nieznanego producenta. Czasem zdjęcia w sklepach internetowych są mocno podkoloryzowane i nie zawsze są one zbliżone do rzeczywistego wyglądu mebla.. Odpowiedz Link Zgłoś
1design Re: Kupowanie mebli w internecie? 15.09.15, 14:58 Kupuje bardzo często, mój ulubiony sklep to Mirat.eu Odpowiedz Link Zgłoś
rosta.daria Re: Kupowanie mebli w internecie? 16.10.15, 09:57 Witajcie ! Ja ze swojej strony pragnę polecić sklep internetowy www.hacienda.pl/ Świetne meble w konkurencyjnych cenach. Ogólnie meblowe sklepy internetowe zyskują coraz większą popularność, wg mnie w dużej mierze dzięki temu, że bez odwiedzania wielu sklepów, możemy znaleźć takie jak nas interesują, dodatkowa zweryfikować wybrany sklep:) w prostych słowach wiemy czego się spodziewać i oczekiwać :) Odpowiedz Link Zgłoś
rkinga Re: Kupowanie mebli w internecie? 25.11.15, 12:33 jedyna wada takich rustykalnych mebli jest taka, że mimo że są piękne, to są naprawdę mega, mega drogie :O ja raz kupiłam biurko przez twojemeble.pl i mam pozytywne doświadczenia Odpowiedz Link Zgłoś
kasiuniam888 Re: Kupowanie mebli w internecie? 30.07.18, 11:01 Ja często kupuję meble w internecie na Tobistol.pl. Mają bogaty asortyment towaru a co najważniejsze meble są wygodne i trwałe:-) Odpowiedz Link Zgłoś
big_benka Re: Kupowanie mebli w internecie? 04.11.15, 11:52 nie wiem czy można to zaliczyć do kupowania ale ja zamawiałam meble na wymiar przez Internet. Znalazłam firmę stokan.pl/ i na podstawie mojego projektu zrobili mi szafę wnękową. Oczywiście miałam obawy, że to co przyjedzie do domu nie będzię pasować na wymiar albo coś będzie nie tak ale okazało się, że pracują tam fachowcy znający się na robieniu mebli. Odpowiedz Link Zgłoś
bezia78 Re: Kupowanie mebli w internecie? 16.11.15, 21:37 Jak szukasz czegoś magicznego to polecam meble i dekoracje w różnych stylach na www.baranga-decor.pl Oni sprowadzają nowoczesne i tradycyjne wzornictwo. Ja zakupiłam ławę kolorową wykonaną z drewna z indonezyjskich łodzi jest odlotowa. Odpowiedz Link Zgłoś
smerfetka0o Re: Kupowanie mebli w internecie? 10.02.16, 09:07 Ja od zawsze kupuję meble przez internet to w Szynace to w AgataMeble. Odpowiedz Link Zgłoś
meblepumo.pl Re: Kupowanie mebli w internecie? 08.03.16, 13:58 Warto wybierać takie e-sklepy, które oferowane produkty dostępne mają na swoich stanach magazynowych, czyli kupić można je od ręki. W grupie tej jest również nasz e-sklep, poprzez który sprzedajemy meble do wszystkich pomieszczeń. Odpowiedz Link Zgłoś
rahervo Re: Kupowanie mebli w internecie? 08.03.16, 22:43 W sieci można dostać fajne i tanie meble, które jakością nie odstają od tych ze sklepów stacjonarnych. Wiadomo, że nie da się wtedy dotknąć, sprawdzić i usiąść, ale ja do tej pory się nie zawiodłem, a kupowałem już w kilku e-sklepach. Ostatnio zamawiałem całą meblościankę tutaj: pwpatryk.pl/pl/c/Mebloscianki/54 Odpowiedz Link Zgłoś
smerfetka0o Re: Kupowanie mebli w internecie? 25.04.16, 08:12 Ja jakoś wolę www.allemeble.com meble kupić w fizycznie istniejącym sklepie. Odpowiedz Link Zgłoś
rnowak5 Re: Kupowanie mebli w internecie? 20.05.16, 07:16 Meble Do Sypialni,Sofy, wypoczynki, Meble na każdą okazję. Trwałe, Estetyczne i Niedrogie. www.meblekaramanski.pl ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? Ekskluzywne,sofy,meble do sypialni, narożniki. Tel.: ? (+48) 606 452 066 Mail: ? biuro@meblekarmanski.pl MEBLE KALWARIA ZEBRZYDOWSKA - ZOBACZ ZAMÓW. Odpowiedz Link Zgłoś
rnowak5 Re: Kupowanie mebli w internecie? 28.04.16, 22:32 Ja kupiłem Meble w Firmie IKOMEBLE z Kalwarii Zebrzydowskiej... mają duży wybór mebli ekskluzywnych, tapicerowanych, a także meble pokojowe, gabinetowe, komplety do salonu i sypialni - meble klasyczne i nowoczesne. Podaje stronkę (www.ikomeble.pl). Acha i telefon : 600-897-592 Jestem bardzo zadowolony. :) Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
monick7 Re: Kupowanie mebli w internecie? 23.05.16, 10:50 kupowanie w internecie ma taką zaletę, że jeżeli sklep ma towar na stanie to możemy go zawsze zwrócić w ciągu 2 tygodni. Nie zawsze jest tak, że produkt wyglądający dobrze w sklepie u nas w domu też tak się będzie prezentował Odpowiedz Link Zgłoś
peterpan1806 Re: Kupowanie mebli w internecie? 02.06.17, 14:12 Ja zawsze sprawdzam czy gdzieś w sklepie stacjonarnym nie ma mebli, które upatrzyłam sobie na internecie, oglądam wtedy w tym sklepie, ale zamawiam bezpośrednio u producenta bo jest dużo taniej. I tak właśnie zrobiłam w przypadku zakupu szaf do każdego pokoju. Obejrzałam meble w sklepie a zamówiłam na stronie internetowej www.ankon24.pl. Nie przepłaciłam, a zakup to strzał w 10! Odpowiedz Link Zgłoś
blowinghands Re: Kupowanie mebli w internecie? 12.03.18, 13:28 Jak najbardziej polecam kupowanie mebli przez internet, ja swoje kupiłem na zajefajne-meble.pl i jestme z nich bardzo zadowolony, meble przyszły starannie zapakowane tak aby nie uszkodziły sie podczas transportu. Ceny niezbyt wygórowane a jakosc naprawde wysoka Odpowiedz Link Zgłoś
eternalenvy Re: Kupowanie mebli w internecie? 30.03.18, 13:01 Jak najbardziej polecam kupować meble przez internet. Masz dużo większy wybór niż w domu handlowym i często znajdziesz dobre ceny. Ja swoje kupiłem na zajefajne-meble.pl i był to strzał w dziesiątke Odpowiedz Link Zgłoś
ghgod Re: Kupowanie mebli w internecie? 26.04.18, 17:53 Polecam wszystkim zakup na zajefajne-meble.pl, Ciekawy wybór a jakość mebli na bardzo wysokim poziomie Odpowiedz Link Zgłoś
mindcontrol456 Re: Kupowanie mebli w internecie? 27.04.18, 14:46 Bardzo wytrzymałe meble na przykład do biura kupicie tutaj zajefajne-meble.pl - świetna oferta, mam u siebie w domowym biurze i bardzo polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
antka21 Re: Kupowanie mebli w internecie? 18.05.18, 11:19 Rownież polecam zajegajne meble. bardzo dobry sklep z fajnymi meblami Odpowiedz Link Zgłoś
krezowska Re: Kupowanie mebli w internecie? 15.06.18, 13:40 Ja kupowałam meble przez net. A konkretnie kanapę w sklepie online Adriana Furniture. Jakość mebli jak w salonie, transport gratis i miałam jeszcze jakiś kod rabatowy, więc wyszło jeszcze taniej. Odpowiedz Link Zgłoś
janek907 Re: Kupowanie mebli w internecie? 10.07.18, 12:13 Ja w internecie kupiłem dla syna komplet mebli do sypialni. Zrobiłem to w sklepie zajefajne-meble.pl i muszę dodać, że jestem bardzo zadowolony z ceny, poziomu obsługi oraz czasu dostawy. Teraz polecam ten sklep każdemu, kto chce kupić meble. Odpowiedz Link Zgłoś
hania449 Re: Kupowanie mebli w internecie? 07.08.18, 09:43 Sama kupiłam przez internet na zajefajnemeble.pl biurko i regał na książki. Nie miałam z tym żadnych problemów. Polecam ten sklep i sposób zakupu. Odpowiedz Link Zgłoś