esek7 05.10.09, 07:32 Ktory z serwisow Volkswagena polecacie w Szczecinie albo jakis prywatny sprawdzony warsztat specjalizujacy sie w tej marce samochodu.Z góry dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nick Re: Serwis VW IP: *.szczecin.mm.pl 05.10.09, 17:54 Pan Mietek, przy 26 kwietnia za carmanem, warsztat moze nie wyglada ale uczciwszego mechanika w zyciu nie spotkalem... Odpowiedz Link Zgłoś
esek7 Re: Serwis VW 06.10.09, 07:34 Masz moze jakies namiary na tego pana Mietka?Czy on faktycznie zna sie na grupie VW,chodzi mi o roczne auto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nick Re: Serwis VW IP: *.dip0.t-ipconnect.de 06.10.09, 19:09 (091) 486-25-67 tyle ze ja jezdze z 9letnim :)) z rocznym to chyba tylko aso, pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
bella1 Re: Serwis VW 06.10.09, 19:36 Autoryzowany - ul.Madalinskiego / drogo i dobrze/, Nieautoryzowany - ul. Wernyhory / tez drogo... i tez dobrze/ ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: Serwis VW IP: *.uznam.net.pl 06.10.09, 21:29 Madalinskiego stanowczo odradzam,moja noga wiecej tam nie postanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Serwis VW IP: *.chello.pl 06.10.09, 23:25 Duzo taniej u Dudojcia na Struga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vwman zdecydowanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.09, 08:47 - nowe auto - najbliżej w Niemczech - w okolicy jest kilka serwisów tanio i dobrze, jeszcze niektóre auto zastępcze na czas serwisu podstawiają - czyli można pojechac po zakupy itd .. - w kraju - tylko Poznań, ale to daleko .. choć wypad do Poznania (bardzo ładne miasto się z niego zrobiło) nie jest czasem straconym .. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olek Re: Serwis VW IP: *.dynamic.chello.pl 23.03.16, 00:50 Polecam agiliti w zdrojach, chłopaki znają się na samochodach i nie kroją - www.serwiszdroje.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arek Re: Serwis VW IP: *.static.espol.com.pl 06.10.16, 11:06 Polecam serwis Pehamotu na Zielonogórskiej - obok Skody utworzyli oddział o nazwie Pitstop - ceny do przyjęcia pitstop-vw.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś