Dodaj do ulubionych

dr KIERZNOWSKI

20.02.06, 11:08
dziewczny, które chodzicie do niego teraz na wizyty -napiszcie ile bierze za
wizyte z USG i zwolnieniem.

Czy któraś w ciązy chodziła NIE-prywatnie na badania? Gdzie? DO kogo?

Obserwuj wątek
    • kaska1968 Re: dr KIERZNOWSKI 20.02.06, 18:08
      usg w ciazy jest za darmo w szpitalu a taka "wizyta" za wiecej niz 100 bedzie
      zdzierstwem :-)
      • yenepher Re: dr KIERZNOWSKI 21.02.06, 11:26
        a za 100 ? :)
    • emwu55 Re: dr KIERZNOWSKI 21.02.06, 13:16
      juz Ci kiedyś napisałam, że bierze 60 teraz w nowym gabinecie nie wiem, wiem,
      że mi się podoba bo nie wydziwia.
      • yenepher Re: dr Kierznowski 22.02.06, 12:17
        wiem ENWU, ze napisalas. DLatego zaznaczyłam, ze cdodzi mi o obecne stawki. BO
        to duza roznica: 100 zl a 60 zl, prawda? Nawet jak za takse za nowy gabinet.
        Poza tym stawki koszalinskie u porzadnych ginekologow z wlasnym sprzetem nie
        przekraczaja 80 zl, wiec cos tu jest nie tak.
        • emwu55 Re: dr Kierznowski 23.02.06, 18:43
          bo K-g drogi jest jak choroba, mimo, że specjaliści raczej kiepscy. A im który
          droższy (więc teoretycznie lepszy) tym większy patałach
          • guedj Re: dr Kierznowski 25.02.06, 19:14
            Mam nadzieję, że zmienił się jako lekarz - ja nie mam o nim dobrego zdania.
            Zresztą o żadnym kołobrzeskim ginekologu. Korzystam z wiedzy i umiejętności
            lekarzy spoza kołobrzeskiego "grajdoła".
            • yenepher Re: dr Kierznowski 26.02.06, 23:54
              dzieki za wszelkie info. Tez niestety doszlam do tego samego zdania - jak do
              ginekologa, to nie w Kolobrzegu. Zaluje, ze zmienialam. Chcialam w sumie tylko
              wiedziec, czy zdziera tylko ze mna taka kase, czy ze wszystkich pacjentek, bo
              cena kompletnie nie-adekwatna do uslug.
              Teraz wazne tyko jest, aby w szpitalu przestrzegano zasad "rodzic po ludzku" i
              aby polożne były OK.
              dzieki jeszcze raz
              • guedj Re: dr Kierznowski 28.02.06, 00:27
                zastanowiło mnie stwierdzenie - "aby położne były OK"
                nie wiem co oznacza również "rodzić po ludzku"
                Dla mnie naturalną funkcją kobiety jest rodzenie dzieci i naturalną powinna byc
                pomoc przy porodzie tak ze strony położnej jak i lekarza. Dla mnie to jest
                naturalne.
                Może się czepiam - nie wiem. Rodziłam dwukrotnie. Raz siłami natury, drugi -
                cesarka. Wolę nie pamiętać ani porodu, ani lekarzy, ani położnych, ani chwil
                poporodowych.
                Nie jestem egzaltowana w żadnym calu, ani nie wymagam tego od zwodowych
                pomagaczy porodowych, ale wymagam od nich rzetelności i delikatności tak dla
                ciała jak i samego porodu, jako czegoś naturalnego ale niesamowitego :)
                :)
                Wszystkiego dobrego życzę przyszłym mamusiom i tym które już są po - również :)
                • yenepher Re: dr Kierznowski 28.02.06, 10:06
                  tak właśnie "ok" oznacza w moim mniemaniu: uprzejme, mile, pomocne. Tez tylko
                  tego chce.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka